jhonny scrie:Prieteni pescari, vazand discutiile pe acest topic, mi-am propus sa pescuiesc anul acesta pe barajele Oltului, pe baza de RECIPROCITATE.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
jhonny scrie:Prieteni pescari, vazand discutiile pe acest topic, mi-am propus sa pescuiesc anul acesta pe barajele Oltului, pe baza de RECIPROCITATE.
Inseamna ca deja suntem doi!jhonny scrie:Prieteni pescari, vazand discutiile pe acest topic, mi-am propus sa pescuiesc anul acesta pe barajele Oltului, pe baza de RECIPROCITATE.
Zamfi, evident e optiunea ta.Zamfi scrie:Inseamna ca deja suntem doi!jhonny scrie:Prieteni pescari, vazand discutiile pe acest topic, mi-am propus sa pescuiesc anul acesta pe barajele Oltului, pe baza de RECIPROCITATE.![]()
Si asta pentru ca legea asa cum se vede este foarte interpretabila si eu cred ca numai un proces in instanta va lamuri problema!
Aaaa si da , sunt dispus sa-mi pierd timpul si banii prin instanta pentru a lamuri problema! Mai ales ca timpul irosit nu va fi neaparat al meu , iar banii s-ar putea sa vina de la asociatia unde sunt membru!![]()
Hai .Fir intins la toata lumea ca afara soarele zambeste!
Si ca sa nu uit:![]()
...Ca vad ca se poarta
Dle apsscobarul,apsscobarul scrie: 1-Faci afirmatii gratuite si mincinoase la adresa noastra citez : "in 2011 nu ati efectuat nici un control,...
miky scrie:
Si aveti dreptate, pentru ca, poate ca nu numai in Ardeal, poate si in restul tarii (nu cunosc exact situatia), AJVPS SIBIU, daca n-a fost singura, a fost printre putinele asociatii care au inteles sa nu se impuste singure in picior cu aceste tarife, alergand dupa niste puncte otravitoare ca sa castige licitatia apelor ! AJVPS SIBIU, si-a asumat riscul sa primeasca ZERO puncte la acest capitol, decat sa cada in capcana intinsa de ANPA, in care v-ati aruncat majoritatea asociatiilor !
!
miky scrie: Daca veniti la Sibiu, sa pescuiti si vine in control Ajvps impreuna cu Politia nu va obliga nimeni sa deveniti membru AJVPS Sibiu !
Vi se ofera aceasta alternativa, dar optiunea va apartine ! In schimb vi se va pretinde sa achitati tariful corespunzator perioadei pe care vreti sa pescuiti pe apele noastre !