apsscobarul scrie: D-le Miky sau pentru satisfactia mea fiindca imi dati voie , d-le "balaur pseudocomunist "
Vad ca in continuare ma umplii de RESPECT

si ma mai faci si prost ne fiind in stare sa inteleg inteligetele d-voastra postari de pe acest topic...
In ciuda faptului ca ma simt teribil de tentat sa va fac un compliment si sa va zic ca de aceasta data m-ati inteles perfect

, recunosc ca nu asta a fost intentia mea, sa va fac prost !
Cand m-am referit la cum ati interpretat prima mea interventie, catalogand drept afirmatie mincinoasa si gratuita un rationament la care ne-ati condus in totalitate prin vorbele dvs proprii, m-am temut ca, incrancenat de lupta antiajvpsista care va mentine mereu in garda, veti fi tentat la randul dvs sa intelegeti in continuare mesajul meu intr-un mod distorsionat si tendentios ! Ceea ce dupa parerea mea ati si facut ! Ca urmare, nu stiu cum e mai pacifist sa va spun acum, ca m-ati inteles, sau ca nu m-ati inteles

? ! Va las pe dvs, sa rezolvati aceasta dilema cum considerati de cuvinta, in timp ce eu o sa abandonez acest subiect care nu duce nicaieri !
In legatura cu celelalte subiecte, insist sa va precizez ca nici o clipa nu am expus cat de bun e Ajvps-ul, asa ca notiune generala, de care pescarii sunt satui, nici aici , nici in alta parte, e doar o iluzie de-a dumneavoastra, sau poate ati dorit sa folositi o figura de stil ! Din pacate nu se potriveste, eu fiind un foarte vechi critic al Ajvps, tot la modul general, si a tot ceea ce au reprezentat Ajvpsurile in trecut, si a obiceiurilor lor proaste pe care si le mentin in prezent ! Si va garantez ca in privinta asta, tot critic o sa raman, chiar daca acum conjunctura face sa fi devenit membru al Ajvps Sibiu ! Nu va bag in detalii, ca le irosim degeaba !
Deci, aveti dreptate, era mai simplu sa ma uit pe saitul ANPA, cum ziceti , doar ca, si eu v-am mai zis: NU MA INTERESEAZA tarifele asociatiilor din restul Tarii ! E ASTA VREO CRIMA ? AM VREO OBLIGATIE SA CUNOSC ACESTE TARIFE ? Eu cred ca nu am, si nu e treaba mea, atata vreme cat la respectiva licitatie fiecare asociatie s-a prezentat in interes propriu si si-a jucat cartile cum a stiut, sau cum a putut mai bine !
Dar, pentru curiozitatea personala , ma bucur ca-mi confirmati ceea ce am banuit ca sunt doar vreo doua asociatii in tara care au incercat sa nu impuste puncte cu orice pret !
Si deasemenea ma bucur ca-mi confirmati si afirmatia ca sunt Ajvpsuri in tara care cu tarife 0,0,0 , s-au prezentat la licitatie mai lamentabil decat dvs, sau alte asociatii ! Cu alte cuvinte mi-ati dat dreptate ! Va multumesc !
In privinta panourilor, va marturisesc ca la 90 de zile de la atribuirea apelor prin licitatie conform OM 15, eram un simplu posesor de permis ANPA nemembru in nici o asociatie, deci nu-mi pot asuma greselile Ajvps Sibiu de anul trecut ! Sorry ca va dezamagesc !
Dar e bine ! E bine ca ati identificat in persoana mea, vechiul balaur pseudocomunist ajvpsist ! In felul asta va puteti continua linistit lupta de clasa, avand astfel spre cine arata cu degetul ca vinovat, pentru ca nu reusiti dvs. sa va faceti temele proprii !
Tot cu stima,
al dvs. "balaur pseudocomunist"
miky
PS: Dvs. nu v-ati plictisit de aceasta discutie ? Eu, sincer, m-am plictisit ! si n-ar fi numai atat, dar cred tot sincer ca pe topicul asta s-ar putea discuta lucruri mult mai interesante si mai arzatoare, daca nu le-am tot intrerupe noi, cu off topicurile noastre !