Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fanelul
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de fanelul » 08 Mar 2012, 13:35

Iaca si taxele asociate raului Olt:
- jud Bv: 20, 2 asoc
- jud Hr: 5
- jud Sb: 90
- jud Olt: 20
- jud Vl: 20
In jud Cv nu administreaza nimeni Oltul?
Inteleg ca "bataia pestelui" este in aval jud Bv dar, chiar si asa de la 20 la 90..... :?:
Se mai pot face si alte constatari asupra asociatiilor dar nu ma obosesc ...
RX6 & Daiwa SS owner!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Mar 2012, 17:55

[quote="SVF"]Pai cred ca si fata de nemembrii,daca astia aleg sa plateasca pentru tot anul.Asa mi-i se pare corect.Daca am platit cat ai cerut,tie ca si asociatie o anumita taxa,cred ca am dreptul sa stiu ce ai facut pentru mine ca simplu pescar cu acesti bani.quote]

Mda...asteptam un raspuns la mesajul de mai sus.Dar"tacerea este de aur atunci cand nu gasesti raspunsul cel mai potrivit".

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Mar 2012, 18:05

ANPA a inceput sa adune de la Asociatii tabelele in format electronic pentru tiparirea permiselor .

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 08 Mar 2012, 18:39

APSHD anunta
ANPA a inceput sa adune de la Asociatii tabelele in format electronic pentru tiparirea permiselor

Am fost dumineca la pescuit pe raul Caras , erau 30 de pescari , am vorbit cu ei si nici unul nu era stresat din cauza permiselor.Se pescuia foarte bine si fara ....probleme majore aveau cu rapitorii care lipseau , probabil din cauza braconajului,,,...
Cred ca permisele 2012 erau ultima lor problema , cel putin asa lasau sa se inteleaga....,,,

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Mar 2012, 19:27

SVF scrie:
SVF scrie:Pai cred ca si fata de nemembrii,daca astia aleg sa plateasca pentru tot anul.Asa mi-i se pare corect.Daca am platit cat ai cerut,tie ca si asociatie o anumita taxa,cred ca am dreptul sa stiu ce ai facut pentru mine ca simplu pescar cu acesti bani.quote]
Mda...asteptam un raspuns la mesajul de mai sus.Dar"tacerea este de aur atunci cand nu gasesti raspunsul cel mai potrivit".
Ilie,
Esti plin de nerabdare, ... omu' mai pleaca de la serviciu, acasa, sau invers, mai are si alte treburi, mai da o tura prin oras, nu putem sta toti , tot timpul pe forum ! Cel putin eu, nu pot,... ma gandesc ca sunt unul dintre cei care asteptai sa-ti raspunda !
Ti-am retinut intrebarea, o sa vina si raspunsul... lasa-ma sa ma "parchez" si eu undeva ! :wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 08 Mar 2012, 19:51

fanelul scrie:Iaca si taxele asociate raului Olt:
- jud Bv: 20, 2 asoc
- jud Hr: 5
- jud Sb: 90
- jud Olt: 20
- jud Vl: 20
In jud Cv nu administreaza nimeni Oltul?
Inteleg ca "bataia pestelui" este in aval jud Bv dar, chiar si asa de la 20 la 90..... :?:
Se mai pot face si alte constatari asupra asociatiilor dar nu ma obosesc ...

Astia de la Apssibiu sau trezit cu un tronson de OLT si au crezut ca pot face " banana mare", au bagat tarife pe ce au facut aia cu hidrocentralele, nici macar nu spun ca au populat cu somn, ca acolo asta este bataia. Vor tarife pe....NATURAL, ca ei nu au facut NIMIC. Vorba aceea "cu cu..ru plin se ca ...ca oricine". :respekt:
Am un prieten la ANTIDROG, care zice " cand noi rezolvam cu drogurile (care omoara) voi rezolvati cu braconajul(care da papa la oameni).
Deci vorbim peste 20 ANI. Hai pa, pa . :!: :!: :mrgreen: :respekt:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Mar 2012, 21:13

SVF scrie:
SVF scrie:Pai cred ca si fata de nemembrii,daca astia aleg sa plateasca pentru tot anul.Asa mi-i se pare corect.Daca am platit cat ai cerut,tie ca si asociatie o anumita taxa,cred ca am dreptul sa stiu ce ai facut pentru mine ca simplu pescar cu acesti bani.quote]

Daca esti nemembru, e ca la magazin cand te duci sa cumperi paine. Ai platit cat ti-a cerut, ai primit painea. Cu ocazia asta iti exerciti dreptul de a afla daca iti place painea sau nu. Ce a facut vanzatorul cu banii tai...cine stie? Poate a platit factura de curent. :D Din pacate nu ai deptul sa afli...asta e realitatea, indiferent cat de incorect ti se pare.
Cumperi, iti place sau nu si cam atat.
In cazul tau, ai platit, te duci si pescuiesti, ai dreptul si ocazia sa vezi daca iti place ce primesti de banii aia.
Ce a facut asociatia cu banii tai...sorry, dar nu prea ai cum sa afli.
Dar:
Spre deosebire de magazinul cu paine, mai ai o varianta.
Sa te faci membru. E si mai ieftin, culmea. Marea deosebire fata de magazinul de paine e ca acolo nu te poti face actionar...si daca e sa poti e mult mai scump...
Dar la asociatie poti. Si e mai ieftin decat o paine...in unele cazuri.
Concret: cu 70 de lei de faci membru. Mai ieftin decat painea de 90 :D
Si faza misto acum incepe:
Ai si o gramada de drepturi, pe care ca simplu platitor de tarif nu le ai:
sa intrebi ce au facut cu banii tai (cotizatie, nu tarif)
Mai sunt si altele:
sa participi la AGA
sa faci propuneri de imbunatatire a activitatii
sa faci si tu ceva daca crezi ca poti, sa pui osu adica
sa votezi : conducerea, propuneri, idei, etc
sa fi ales in conducere
etc
Nu e o pledoarie pro asociere, e doar o prezentare a optiunilor...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 08 Mar 2012, 21:17

Acum imi dau seama, cotiyatia trebuie sa fie 200 lei cel putin, ca sa poti lua si slanina....!!!!! :lol: :lol: :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Mar 2012, 22:24

Tavi scrie:
SVF scrie:

Daca esti nemembru, e ca la magazin cand te duci sa cumperi paine. Ai platit cat ti-a cerut, ai primit painea. Cu ocazia asta iti exerciti dreptul de a afla daca iti place painea sau nu. Ce a facut vanzatorul cu banii tai...cine stie? Poate a platit factura de curent. :D Din pacate nu ai deptul sa afli...asta e realitatea, indiferent cat de incorect ti se pare.
Cumperi, iti place sau nu si cam atat.
In cazul tau, ai platit, te duci si pescuiesti, ai dreptul si ocazia sa vezi daca iti place ce primesti de banii aia.
Ce a facut asociatia cu banii tai...sorry, dar nu prea ai cum sa afli.
Dar:
Spre deosebire de magazinul cu paine, mai ai o varianta.
Sa te faci membru. E si mai ieftin, culmea. Marea deosebire fata de magazinul de paine e ca acolo nu te poti face actionar...si daca e sa poti e mult mai scump...
Dar la asociatie poti. Si e mai ieftin decat o paine...in unele cazuri.
Concret: cu 70 de lei de faci membru. Mai ieftin decat painea de 90 :D
Si faza misto acum incepe:
Ai si o gramada de drepturi, pe care ca simplu platitor de tarif nu le ai:
sa intrebi ce au facut cu banii tai (cotizatie, nu tarif)
Mai sunt si altele:
sa participi la AGA
sa faci propuneri de imbunatatire a activitatii
sa faci si tu ceva daca crezi ca poti, sa pui osu adica
sa votezi : conducerea, propuneri, idei, etc
sa fi ales in conducere
etc
Nu e o pledoarie pro asociere, e doar o prezentare a optiunilor...

Cred ca esti euforic dupa 8 martie,asa ca azi nu te iau in serios.
ps:Painea-mi place sa fie proaspata si de calitate,daca nu nu o cumpar.Intelegi ce vreau sa zic?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Mar 2012, 22:27

miky scrie:
SVF scrie:
Ilie,
Esti plin de nerabdare, ... omu' mai pleaca de la serviciu, acasa, sau invers, mai are si alte treburi, mai da o tura prin oras, nu putem sta toti , tot timpul pe forum ! Cel putin eu, nu pot,... ma gandesc ca sunt unul dintre cei care asteptai sa-ti raspunda !
Ti-am retinut intrebarea, o sa vina si raspunsul... lasa-ma sa ma "parchez" si eu undeva ! :wink:
Ok.Dar te rog nu fa pe vanzatorul,avem unul deja. :)

Scrie răspuns