Ilie,
ma bucr ca am lamurit lucrurile ! deasemenea completarile lui MihaiV sunt binevenite, eu le-am considerat ca se subanteleg, si am cautat sa fiu mai concis ca si asa postarea era lunga !
Intre timp o sa mai dau un raspuns la o intrebare care s-a pus aici mai devreme si a ramas asa in aer, in urma discutiilor:
fanelul scrie:Tavi, inteleg ca voi emiteti permise fara asociere? Care este procedura? Bineinteles, NUMAI dupa ce permisele anpa 2011 no vor mai fi valabile...
desi dupa aroganta si impolitetea cu care se exprima uneori, in mod gratuit, crezandu-se ca e mai macho, daca face pe justitiarul din profil:
fanelul scrie: Eu unul tot nu reusesc sa inteleg: membrii 77 si nemembrii 92,5 ron?? Asta dupa ce ati afisat panourile cu regulamentul de pescuit local pe malul apei si ati igienizat locurile amenajate pentru pescuit?? Haida de!
nu stiu daca merita !
totusi, in ideea ca poate intereseaza pe altii, mai putin justitiari, doar dormici si curiosi de informatie:
La intrebarea daca Aps sibiu,
"emite permise fara asociere" 
, raspunsul este urmatorul:
1 - Aps Sibiu, nu emite permise nici cu asociere nici fara,

, insa ... LE ELIBEREAZA, ... sau,...LE DISTRIBUIE ! dupa cum doriti sa-i spuneti !
2 - In 2011, ca si in 2010, Ajvps Sibiu a distribuit permise ANPA si celor care doreau sa ramana neasociati !
2 - In 2012, in privinta distribuirii permiselor ANPA catre neasociati, depinde, nu de atitudinea Ajvps Sibiu (Aps Sibiu), pentru ca aceasta ramane neschimbata ci depinde de cat de complicata se va dovedi prrocedura !
3 - Faptul ca legea prevede ca asociatiile SUNT OBLIGATE SA ELIBEREZE PERMISELE CATRE NEASOCIATI, este apa de ploaie ! Eu zic sa nu va bazati pe asta pentru ca veti ramane la fel de dezamagiti si anul asta ca si anul trecut, si ca si inainte !
4 - Daca procedura de eliberare impusa de ANPA va permite efectiv eliberarea acestor permise, nu doar teoretic, pe hartie, dar inaplicabila in practica, atunci Aps Sibiu, nu are nici un fel de rezerve in a elibera permise ANPA catre neasociati !
4 - Parca era cineva pe aici care a dat telefoane pe la ANPA pentru lamuriri si a spus ca pe la sediul acestora, era inca ceata totala ! Ceata incontinuare persista !