APSHD scrie:
Acest subiect a fost unul dintre subiectele dezbatute pe linga altele de Presedintii celor 4 Asociatii din tara care au fost invitate la sediul ANPA pentru discutii
Acolo au fost invitate 2 Asociatii din Moldova , una din Oradea si cu mine din Hunedoara .
Dupa discutiile avute , din punctul meu de vedere Constructive am semnat impreuna un :protocol care consfinteste practicarea pescuitului sportiv in viitori ani . !
cine sunt cei 4 ??
@rcorbu
nu sunt un sustinator al asociatiilor, dar daca dumnevoastra sau oricare altul credeti ca se poate face ceva doar cu banii din cotizatii, va inselati amarnic.
daca toate lucrurile necesare le faci pe bani, atuncea nu o sa ajunga sub nici o forma, decat daca esti o organizatie cu peste 2-3000 membri si astia sa fie buni platnici - cred ca nici asa nu ar putea sa sutina si ceva populari.
daca mergi si pe voluntariat cum face organizatia lui cezarch si mai imbini asta si cu ceva sponsorizari sau colectari de fonduri, ai sanse
restul.................e gargara.
si cum spuneam, nu sunt un sustinator al lor, dar asta e realitatea din pacate - numai ca si aceste organizatii o stiu foarte bine dar nu vor sa recunoasca ca sunt incapabile sa faca ceva

- sunt cateva care chiar incearca sa faca ceva, dar cu cateva flori nu vine primavara
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.