art. 7(1) din Ordinul 1134/28.10.2005, specific? urm?toarele:
"De?in?torii de permis de pescuit pot pescui în scop recreativ/sportiv în orice bazin piscicol natural de pe teritoriul României în baza unei viniete speciale emis? de Compania Na?ional? de Administrare a Fondului Piscicol, aplicate pe permis."
- dup? cum vezi, nimeni nu te oblig? s?-?i aplici vinieta pe permis. Nu discut aici contravaloarea acesteia ?i nici nu fac compara?ii cu S.U.A. cum s-a mai încercat. Suntem departe de ei...la toate nu numai la reglementarea pescuitului
- eu unul, gândesc altfel; dac? anul trecut si-n ceilal?i ani voiam s? merg la cumnatu-meu la Giormani în Dolj pentru un pescuit pe ponton la el,(vorba vine pescuit-?pri?u era baza dar oricum be?ele erau în ap?) ori pl?team permisul ?i la Dolj, ori îmi ?â?âia fundul pân? când scoteam lansetele s? plec acas?; plecam în concediu - aceea?i situa?ie. Acu e altceva, dac? mâine vreau s? vin la tine la Ia?i ?i peste 2 zile s? plec aiurea cine ?tie unde, am vinieta - plec lini?tit. Am plâns dup? dreptul ?sta ani în ?ir iar acu când l-am ob?inut nu contenim cu critica.
Adev?rat c? cele 2 ordine nu acoper? tot ce ?i cum ne-am dori dar ele pot fi modificate în timp.
-mihai crezi c? starea marilor râuri din spa?iul carpato-danubiano-pontic sau a lacurilor difer? de cea din Bucure?ti?
- dac? m? întorc pe forum la momentul când am aflat c? ne putem asocia ?i putem încheia contracte "sp?rgând" asfel monopolul existent voi g?si mult entuziasm ?i planuri cât încape. Dup? apari?ia ordinelor am început s? despic?m firul în 4(în spiritul tipic autohton), ba mai avem un pic ?i-l punem ?i pe Gigi ?tefan pe rug c? nu a f?cut ba una ba alta (nu interpreta?i! nu-l cunosc altfel decât la tv pe omul ?sta). Ceva concret ? A?i! Pu?inii curajo?i ( eu nu fac parte dintre ace?tia) au luat taurul de coarne ?i unii chiar au reu?it câte ceva. Hai m?car pe ei s?-i sprijinim, s? le d?m curaj s? mearg? mai departe. Scuze c? m-am ab?tut de la topic.