Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vanatoruldepesti
- veteran

Ptr. Podosu Dorel
Ai perfecta dreptate in privinta rezilierii contractelor de orige natura, insa in cazul in care intre AJVPS-uri si CNAFP exista
contracte cu clauze, acestea pot fi anulate in orice moment, deoarece AGVPS Romania a facut atat de multe rahaturi, incat nu se poate sa nu fi incalcat vreo clauza... Ca sa nu mai vorbesc despre instrainarea patrimoniului AGVPS, complet nestatutara, fapt ce ar putea desfiinta AGVPS Romania in cazul unui proces. Citeste art 44, 45, 46, 47 si 48 din statutul AGVPS.

[/b]
-
flydb
- veteran

Stie cineva de pe forum, cu certitudine, cand expira contractele pe care le au AJVPS-urile cu CNAFP, respectiv Romsilva ? Poate ca totusi vor expira in curand si in felul aceste statul ar putea sa implementeze noua politica fara sa mai aiba procese in instanta.
-
flydb
- veteran

pastravar scrie:dle flydb: nu puteti sa cotizati la ajvps arges daca nu sinteti din jud. arges.Daca o faceti pt. a pescui pe raurile <de munte> ale agvps arges adica Dimbovita aval de Podul Dambovitei si R.Targului aval de cabana Voinea trebuie sa achitati , pe linga taxa de membru agvps si jumatate din taxa pt. apele de munte ale agvps Arges cu sediu la c-lung.
Stati putin ca n-am inteles. Daca am domiciliul in judetul Dambovita nu pot sa devin membru al AJVPS Arges ?? Acestea sunt ultimele reguli instituite de AGVPS ??
-
ss
- senior

-
Greu de crezut ca banii nostri nu mai sunt buni pentru AGVPS
Eu sunt de ani buni membru AJVPS Tulcea, fiind bucurestean, m-as mira sa-mi refuze banii anul asta

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE