permis de pescuit recreativ-sportiv: precizari CNAFP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2006, 07:30

Ioan S. scrie:Ramine de vazut cum vor aplica AJVPS-urile reciprocitatea.
Pentru ca nu stiu daca Politia de Frontiera va tine cont de o reglementare interna a AGVPS.

Insa e posibil, pe legea si ordinele actuale sa poti face trecerea de la un AJVPS la altul. Asa ca, bucurestean (sau banatean) fiind, daca ai viza de membru al AJVPS Iasi nu vad de ce Politia de frontiera te-ar refuza ... si odata si PG-ul rezolvat esti in legalitate.
Intre AJVPS-uri nu exista o reciprocitate legala... CEi care au vazut emisiunea Info Pescar de vineri de pe OTV au aflat asta.
Un bucurestean sau banatean sau orice ar fi daca are permis vizat in Iasi, nu are nici o piedica sa pescuiasca pe Prut... Eu intreb de faptul ca daca cineva din afara judetului, cu permisul vizat la el acasa si avand platiti cei 50.000 lei, nu vad motivul pentru care nu ar putea sa fie lasat sa pescuiasca pe Prut.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2006, 08:23

vanatoruldepesti scrie:Prin natura unor lucruri pe care le fac ma intalnesc cu cel putin 50 de pescari pe zi .
Oi fi vreun guru, ceva :lol: :oops: :lol:

AJVPS-ul e prost. Asociatiile private sunt proaste. Da' tu ce propui? Ca daca tot te intalnesti cu atatia pescari banui ca nu-i greu de facut ceva bun!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Feb 2006, 09:54

BIBI scrie:... Postul meu a fost pentru cei care ( ţinând cont de neîncrederea manifestată de o parte dintre cei care ne expunem părerile aici pe forum referitor la asociaţiile de curând înfiinţate), au avut sau vor avea curajul să se înscrie în aceste asociaţii...
Nu vad de ce un pescar ar trebui sa aiba curaj ca sa se inscrie intr-o asociatie noua. Ea prezinta incredere prin faptul ca exista si nu numai prin asta.
Legea este clara, daca sunt reticente ele ar trebui sa dispara atunci cand asociatia nou infiintata are contractul cu CNFAP/ANPA si elibereaza permise de pescuit. Mai ales ca aceste permise sunt mai ieftine decat la big mumma. :wink: (a se citi AJVPS).
BIBI scrie:... întreabă " - ştiţi, da ajvps-ul ne lasă să pescuim şi în prohibiţie... dumneavoastrăăă... la fel? La răspunsul negativ al reprezentantului asociaţiei, a făcut stânga-mprejur şi dus a fost...către starea de normalitate!...
:shock: :evil: incredibil!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 23 Feb 2006, 14:30

inca nu am scos permisul dar asa cum vad io e o harabura adevarata acum cu permisele astea, am auzit ceva zvonuri din asta, intrun alt topic am si scis dar vad ca avut ceva baza ...... mai astept cu permisul pina in mai..... poate pina atuci o sa fie clar pt ce platesc!!!!!! :roll:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 23 Feb 2006, 15:39

Ptr. MihaiV
Vezi ca nu prea inghit glumele venite de la tine si incearca sa iti dai cat mai putin cu parerea despre ceea ce scriu eu atat timp cat nu poti sa faci altceva decat glume proaste! Am facut tot ce am putut sa evit sa iti atrag atentia asupra acestui lucru, pentru ca nu e prima data cand ma iei peste picior. Nu dau doi bani pe cei care cauta scandal cu lumanarea din spatele tastaturii. Astfel de lucruri le pot face si femeile si copiii de trei ani...
Nu eu am "descoperit" ca AJVPS-ul este "prost" si nici nu sunt primul care afirma ca mare parte din asociatiile aparute in ultimele trei luni. Ca sa iti elucidez si enigma cu "guru" iti mai spun doar atat: am in proprietate doua lacuri cu aprox. 18t de peste si peste 30.000mp de pamant destinat agroturismului si pisciculturii unde vin pescari sportivi invitati de mine sa pescuiasca, am bete si mulinete la vanzare in cateva magazine de pescuit unde imi petrec cel putin 3 ore pe zi, sunt invitat permanent intr-o emisiune TV interactiva pe teme de pescuit si colaborez tot pe teme de pescuit cu patru publicatii si, pentru ca timpul imi permite, ma duc de cel putin patru ori pe saptamana la pescuit. Ai reusit sa pricepi de ce am afirmat ca ma intalnesc cu cel putin 50 de pescari pe zi?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Feb 2006, 09:08

Vanatorule, te rog sa ma scuzi. Am crezut ca ai simtul umorului. Voi incerca sa nu mai fac glume.

Si nu vorbesc din spatele tastaturii. Daca vrei ne intalnim la o cafea si discutam mai multe. Sau la un pescuit.

Acuma pe bune, de ce esti asa convins ca asociatiile private sunt proaste si rauvoitoare? Care crezi ca ar fi solutia problemei.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 24 Feb 2006, 09:14

Hopa, asta deja suna a amenintare... :shock:
Apar aici penibili ajvps-isti cu amenintari si liste negre?
Vorba vinatoruluidepesti- din spatele tastaturii in multi se umfla orezu'! :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Feb 2006, 09:17

horacleus, n-am inteles ce vrei sa spui cu asta.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Feb 2006, 09:22

horacleus cred ca se referea la postarea UCIGASULUIDEVANATORISIAMENINTATORIDECONTESTATARIDEAJVPS2005-2006.
Jenant .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Feb 2006, 09:29

mesajul a fost sters si userul a primit avertisment
nu tolerez useri facuti pentru rafuieli personale
vreau sa va avertizez, pe cei la care va trece prin cap sa va faceti useri pentru rafuieli sau doar pentru misto-uri ieftine, ca am si alte mijloace de depistare a utilizatorului real, IN AFARA de IP
cine calca pe bec ia BAN pe toti userii, oricat de respectabila este persoana sau cat de veche este pe forum

Scrie răspuns