permis de pescuit recreativ-sportiv: precizari CNAFP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 20 Feb 2006, 08:42

Pt. Adrian Ionascu

Din informatiile mele , in data de 15.02 2006 ,s-a judecat al doilea termen in procesul AGVPS vs Ministerului Agriculturii in ceea ce priveste suspendarea art.7 din ordinul 1134 privind vigneta. Cunoaste cineva ce s-a hotarat , a fost stabilit un nou termen, a ramas in pronuntare?? La acest termen trebuia sa se judece pe fond.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 20 Feb 2006, 11:07

Lumini sunt tot timpul, n-am stat eu sa vad daca au betzele bagate sau nu. Din pacate :( . In MH nici vorba sa te lase noaptea. Nici in CS, in sus, spre Bazias, nu sunt mai blinzi, am vazut si chitante rupte si betze confiscate noaptea :evil:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Feb 2006, 11:11

Baieti nu va suparati dar parca aici discutam despre altceva - permis - vignieta.Nu?!

ZanderMEN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ZanderMEN » 20 Feb 2006, 11:56

intre Moldova Noua si Berzeasca daca ai permis vizat si vignieta (cind apare) mai trebuie sa ai si viza de frontiera de la graniceri ?[/quote]

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 20 Feb 2006, 12:38

sigur ca da.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 20 Feb 2006, 16:52

Acum nu se mai plateste taxa la PdF decat daca o scoti la urgenta(10RON)
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 20 Feb 2006, 17:02

Acum nu se mai plateste taxa la PdF decat daca o scoti la urgenta(10RON)
Ciudat, eu am fost azi si am platit-o, 5 RON, insa am vazut un mosulica care nu stia, si l-a trimis s-a achite ... urmind ca mai apoi sa depuna permisul pentru viza Insp. Jud. Pol. Frontiera.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 21 Feb 2006, 15:48

La Valcea AJVPS elibereaza odata cu o chitanta de 81 sau 82 lei si un cartonas (nu cel tziplat pe care il stim cu totii). Pretind ca acesta este "vinieta" si celor care achita taxa mentionata mai sus li se spune ca 1133 si 1134 au fost anulate, ca AJVPS a incheiat contracte cu Compania Nationala bla-bla si ca pot pescui in toata tara. In acest moment, aici nu a aparut nici o asociatie de pescuit sportiv serioasa, care sa faca concurenta AJVPS si astfel toti oamenii se indreapta tot spre AJVPS. De ceea ce m-am temut nu am scapat. In spatele noilor infiintate asociatii stau niste creaturi abjecte ce se folosesc de orice prilej pentru a mai face o afacere. Chiar si prin conducerea organizatiilor ce controleaza acum pescuitul in Romania se afla astfel de oameni! Va sfatuiesc sa va ganditi foarte, foarte bine inainte de a intra intr-o astfel de asociatie.
P.S. Tot la Valcea, o alta asociatie aparuta "la comanda" doreste sa concesioneze toate barajele de pe tritoriul judetului si acceseaza foanduri europene pentru... tineti-va bine de scaune... a-i invata pe cei ce vor sa pescuiasca industrial (fosti braconieri - actuali parteneri ai ANPA) cum sa foloseasca setcile monofilament. Vor plati, la solicitarea statului, catre ANPA sau CNAFP doar 6000 lei vechi/kg de peste. Recunosc ca nu am habar despre modul cum au negociat repopularile si protectia apelor.
Eu am crezut ca daca cineva doreste sa schimbe lucrurile, le va schimba in bine, dar m-am inselat. Speram ca se vor da niste legi, ca urmare a dezastrului piscicol gestionat de AJVPS in parteneriat cu braconieri de pretutindeni, prin care cel putin 2 ani nu se va mai baga nici un fel de unealta confectionata din plasa pe teritoriul Romaniei, in apele din zonele de munte, colinare si de ses... Va suna cunoscut? Este un text de lege ce exista din 16 septembrie 2004!

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 21 Feb 2006, 16:18

Pt. vanatoruldepesti

Cine te-a suparat asa de tare? Asociatia Profish nu este la Valcea? Uite , eu stau foarte linistit. In Dambovita nu este decat AJVPS-ul. Astept sa se linisteasca lucrurile si sa ma conving ca AJVPS-urile sunt in legalitate si cred ca o sa-mi achit taxele la AJVPS Arges pentru ca au si cateva ape de munte.

P.S. AJVPS Valcea are ape de munte?? Paraul Olanesti este la Romsilva??

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 21 Feb 2006, 21:07

Ioan S. la noi nu se mai plateste PG.Inainte te duceai la finante,plateai 50 000 de lei si cu chitanta mergeai la U.M. a PdF pt viza.Acum te duci sa iti pui viza fara sa mai duci nici o chitanta.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns