permis de pescuit recreativ-sportiv: precizari CNAFP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 24 Feb 2006, 09:39

Sorin scrie:horacleus cred ca se referea la postarea UCIGASULUIDEVANATORISIAMENINTATORIDECONTESTATARIDEAJVPS2005-2006.
Jenant .....
Yup, asa e.Postul n-am sa-l editez, desi danr a facut ceea ce trebuia facut.Faptul ca apar amenintari (chiar si in gluma) nu e un lucru imbucurator pe un site de pescuit.Noroc ca nu sintem pe site-ul luptedestrada.ro. :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Feb 2006, 09:49

sau site-ul :
ajungitulamanamea.ro
tiarateutie.com
:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 24 Feb 2006, 13:03

COPILARII!
"Mult zgomot pentru nimic"

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 24 Feb 2006, 14:44

Ptr. MihaiV
Bem o cafea la Valcea cu tine cand o sa pescuiesti pe aici... :)

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 24 Feb 2006, 14:48

Ptr. MihaiV
De foarte multe ori ma abtin sa fac vreo gluma despre ceva ce s-a scris pe forum, deoarece intr-un fel suna cand o spui din gura si altfel cand este scrisa. Poate cineva vrea doar sa destinda putin spiritele si... asta e. Poate am exagerat eu din cauza ca nu am inteles bine ce ai scris tu :mrgreen:
Nu spun ca toate asociatiile private sunt nocive ptr pescuit, dar stiu sigur ca o parte dintre ele nu urmaresc decat sa faca o smecherie, sau doua, fara sa le pese macar putin de pescari si peste. Acesta este oportunismul tranzitiei eterne prin care trece Romania. O sa te convingi in scurt timp ca am dreptate si chiar am rugamintea ca atunci sa imi lasi cateva cuvinte in privat, in cazul in care se adevereste ce am spus eu. Se mai poate ca, in functie de regiunile tarii, datorita educatiei, oamenii sa gandeasca diferit si in acest caz nu o sa afirm niciodata ca ceea ce este valabil in Valcea si in Cluj trebuie sa fie la fel. Din pacate, solutiile nu stau in puterea celor cu undita, ci in mana conducatorilor de prin ministere, care vezi bine ca nu dau doi lei pe ce spunem si credem noi. Iti spun parerea mea: pana nu se termina cu ANPA & CNPA & Ministerul Agriculturii si nu se contopesc + o lege clara a pescuitului si numai a pescuitului, nu se va schimba nimik in apele din Romania. Nu ma refer doar la doaua trei balti ce sigur vor fi populate de asociatiile private. Vorbesc despre Prut, Mures, Cris(uri), Olt, etc. Cand o sa bem o cafea impreuna o sa iti povestesc mai multe. Despre AJVPS cred ca nu mai este nimic de spus. rezultatul activitatii acestei organizatii este stiut de toata lumea.
Ptr.MAREAN
Cu tine nu mai bea nimeni cafea!!! :twisted:

_Cristi_
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de _Cristi_ » 24 Feb 2006, 15:02

Stie cineva la ce asociatie trebuie sa-mi fac permisul pentru a pescui pe apele naturale din judetul Ialomita?
<<-!pescuiesc in orice conditii!->>

pastravar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pastravar » 24 Feb 2006, 16:31

dle flydb: nu puteti sa cotizati la ajvps arges daca nu sinteti din jud. arges.Daca o faceti pt. a pescui pe raurile <de munte> ale agvps arges adica Dimbovita aval de Podul Dambovitei si R.Targului aval de cabana Voinea trebuie sa achitati , pe linga taxa de membru agvps si jumatate din taxa pt. apele de munte ale agvps Arges cu sediu la c-lung.

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 24 Feb 2006, 17:24

La Valcea ajevepesistii au schimbat placa. Acum spun ca nu au reciprocitate solemna decat cu Arges, Olt si Sibiu, dar eu ii sfatuiesc pe cei din aceste trei judete, in cazul in care vor sa pescuiasca prin Valcea, sa se intereseze bine de tot inainte sa o faca. Nu este prima data cand AJVPS Valcea minte, mai ales acu' cand se simt oarecum amenintzati! :twisted: Nu uita nici sa le spuna oamenilor ca au castigat procesul cu ANPA si au "anulat ei" ordinele. Am intzeles ca s-au facut doua asociatii in judet si nu pricep de ce pescarii fondatori ai uneia dintre ele nu fac nimik sa atraga si pe ceilalti :roll: Asa cum a spus si vanatoruldepesti, si eu stiu sigur ca una dintre ele are "interese" ce nu vor face deloc bine pescuitului sportiv.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 24 Feb 2006, 19:17

Intrebari:

1. E doar zvon sau chiar s-a anulat in instanta chestia cu vignieta?
2. Daca da, care ar fi solutia legala sa pescuiesc in judetele Ilfov, Valcea, Calarasi, Sibiu, Arad etc.???

Multumesc anticipat

Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Feb 2006, 20:16

Pai dupa mintea celor de la ANPA&CNAFP ar trebui sa-ti iei permis in judetul tau si sa platesti pe o nenorocita de vignieta :evil: "simbolica" suma de aprox. 40euro.Putin, nu este asa?
Hei! ANPA&CNAFP mai puneti fratilor ca mai este loc,mai puteti castiga ceva milioane la salariu. :evil:
Ce ati facut voi bun pana acuma pt pescuitul recreativ?!A-ti creat cel mai mare haos posibil ca sa va ascundeti incompetenta si sa va justificati posturile si salariile(grase) de functionari la stat.
Oare nu se putea ca de eliberarea permiselor de pescuit unice pe tara precum si de controlarea si sanctionarea contravenientilor sa se ocupe Inspectia Piscicola?
Nu vedeti unde s-a ajuns pana acum cu incompetenta( sau e rea vointa?) voastra?
De ce trebuie sa platim de doua ori pt acelasi lucru respectiv dreptul de a pescui in tara noastra?
Cum poate fi un pescar(sau orice om) in doua locuri diferite in acelasi timp? Cum poate sa pescuiasca si pe malul Oltului si pe Dunare in acelasi timp ca sa fie nevoie sa plateasca de doua ori?(si permis si vignieta)?
Oameni buni trezitiva si nu fiti de acord cu aceasta aberatie a unor minti bolnave!!!
Revenind la intrebarea ta mihaimircea,la ora actuala nu ai solutie decat sa-ti faci permis in fiecare judet(frumos,nu? :twisted: ) sau mai bine sa emigrezi in alta tara.

Scrie răspuns