Vigneta asta iti da dreptul sa pescuiesti in toate apele care nu sunt concesionate?danr scrie:160 ron vigneta mi se pare mult
permis de pescuit recreativ-sportiv: precizari CNAFP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mihai,
Citeste interviurile lui Gigi Stefan. Peste tot se face afirmatia ca mare parte din banii pe vigneta vor merge la Romsilva pentru zona de munte. Deci, logic ar fi ca vigneta sa fie valabila si pe zona de munte. Cred ca ar fi culmea ca , pentru a pescui pe o apa de munte,sa trebuiasca sa ai si permis si vigneta si autorizatie platita la Romsilva !!!
Citeste interviurile lui Gigi Stefan. Peste tot se face afirmatia ca mare parte din banii pe vigneta vor merge la Romsilva pentru zona de munte. Deci, logic ar fi ca vigneta sa fie valabila si pe zona de munte. Cred ca ar fi culmea ca , pentru a pescui pe o apa de munte,sa trebuiasca sa ai si permis si vigneta si autorizatie platita la Romsilva !!!
160 RON vigneta ... e mult ... e mult in conditiile in care eu nu prea am de gind sa pescuiesc in alte judete. Ca ma duc o data la mare ... pot sa iau cu mine si o lanseta ... insa daca pentru asta trebuie sa platesc 160 RON - mai bine nu !
Totusi am vazut in anexa la ordinul respectiv si modelul vignetei pentru 10 zile ... care sper sa aiba un pret rezonabil.
Sa inteleg insa ca poate pescui fiecare in judetul de unde scoate permisul ... fara vigneta ? Eu asta sper !

Totusi am vazut in anexa la ordinul respectiv si modelul vignetei pentru 10 zile ... care sper sa aiba un pret rezonabil.

Sa inteleg insa ca poate pescui fiecare in judetul de unde scoate permisul ... fara vigneta ? Eu asta sper !
Mai fratilor, dar de pretul permisului nu zice nimeni nimic? Ca de fapt el costa doar 24 RON si sesul la noi (clujenii) costa 108 RON iar in Alba 130 RON. Asta nu vi se pare a fi scump? Eu sunt de acord sa dau 24 si 160 dar sa stiu ca pot pescui in Alba si Cluj. Daca am fi luat altfel, as fi dat 230 RON si asa iasa 2 Rapale
.

Am gasit pasajul la care faci referire. E chestie de gramatica. Nu zice ce ai inteles tu. Zice ca banii adunati pe zona de munte se duc la Romsilva (care ii si aduna), iar pentru restul tarii (exceptie Delta) merg la CNAFP (care ii si aduna). Deci apele se impart in 3: Romsilva, CNAFP si Delta!flydb scrie:Mihai,