fals!Ariston scrie:Stimati pescari!!
Odata cu reglemantarile legii 317/2009 vad multa confuzie si multa polemica in acet topic.Vreau sa fac cateva precizari;
Daca in anul 2009 autorizatile de pescuit s-au eliberat la persoane fizice in speta pescari sportivi pe baza chitantei de la ANAF contra sumei de 30 lei anul acesta odata cu modificarea si amendamentele aduse legii 317/2009 permisele de pescuit ANPA vor fii distribuite NUMAI asociatilor care la randul lor le vor redistribuii pescarilor afiliati asociatilor de pescuit.Cu alte cuvinte fiecare pescar trebuie sa fie afiliat unei asociatii de pescuit fie AJVPS..fie o altei asociatii legal constituite.
Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
de cinci ani tot planuri vedem si de la unul din alba. ceva realizari?Ariston scrie:OLD_RADU te invit sa vizitezi www.pescar-sportiv.ro si sa intrii in plan activitate 2010
- semlecangheorghe
- veteran
Eu unul am de gind sa-mi platesc permisul indiferent cit costa si unde trebuie sa-l fac,asta neinsemnind ca voi ezita sa-mi spun parerea in legatura cu acest subiect.Deocamdata sintem in ilegalitate,si asta in parte si datorita pseudoasociatiilor,care au facut lobby pe linga guvern,ca vezi doamne ar fi indispensabile in pescuitul recreativ sportiv.Ca de ,asa circotasi cum sintem,buni sint banii nostri sa va umple buzunarele,ca sa nu mai vorbim de niscaiva fonduri europene pe care ,fie vorba intre noi tot voi o sa le papati..Asa ca daca nu va bagati voi ,asociatiile nasul, acum aveam permisul de la ANPA,in portofel, ca si anul trecut.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.

Si am zis ca tac ,dar...
@Ariston
Uite aici carcoteala!

1.Azi, 10.01.2010, jandarmi nu au drept de control.Daca gresesc ...mea culpa

2.Pescarii nu sunt obligati sa fie membrii in vreo asociatie ,ci ,conform legii, pot sa-si ridice permisele de pescuit doar prin intermediul asociatiilor de pescari legal constituite

@adiwolf
Mah tu iar nu ai somn si citesti tot ce nu trebe?

In rest ... povestile se tot repeta .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Jandarmeria nu mai cere permisul de pescuit.Ariston scrie:Mda se pare ca in acest site ...mai mult se carcoteste...nimanui nu-i place nimic...am si eu o intrebare"
Cand jandarmeria o sa va ceara autorizatia de pescuit ,PG-ul asa carcotasi cum sante-ti si vreti sa fiti rebeli ce o sa le aratati ..????????

Cit despre autorizatia de pescuit ... citeste OUG 23/2008 modificata si aprobata prin Legea 317/2009 :
Vezi asadar ca nici un organ de control nu imi va cere mie (persoana fizica) autorizatie de pescuit.Art. 23. – (1) Prin pescuit recreativ/sportiv se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa sau cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, pe baza unui permis nominal emis de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură şi eliberat de asociaţiile de pescari sportivi.

Afla ca eu mi-am platit deja permisul (la ANAF) si ANPA mi-l va trimite la asociatia X, de unde urmeaza sa-l ridic. Crezi ca asociatia X nu mi-l va elibera ? Sub ce motiv ?
Eu nu cred ca o asociatie (oricare) nu imi va elibera un permis de pescuit asa cum spune legea.
Vezi tu ... asociatiile nu sunt decit intermediari intre emitentul permisului si beneficiarul acestuia. Nu cred ca va indrazni cineva sa puna taxe si parataxe nejustificate.
Uite, spre exemplu, asociatia ta, in anul 2010, face o chermeza, o adunare generala, 4 partide de pescuit intre membri, 4 concursuri si 4 cursuri de initiere intr-ale pescuitului.
Cit crezi ca m-ar interesa din asta ?

Cit crezi ca v-as datora pentru asta ?

Apropo, la ce suma te-ai gindit sa revinzi permisele ?
- Ariston
- utilizator constant
Stimate domn IOAN.S poti sa-mi spui si mie care este activitatea asociatiei tale la care vei adera pe 2010?
Eu nu fac publicitate ,,sant un pescar ca si voi toti care pescuiesc din 1978,si platesc o cotizatie din 1982 de la varsta de 14 ani ..an de an ....si probabil unii care se inseamna pe aici nu au ani de viata cati unii avem ani de pescuit!!!
Eu nu fac publicitate ,,sant un pescar ca si voi toti care pescuiesc din 1978,si platesc o cotizatie din 1982 de la varsta de 14 ani ..an de an ....si probabil unii care se inseamna pe aici nu au ani de viata cati unii avem ani de pescuit!!!
nu faci publicitate? dar asta ce e? e un fel de "hai si dati-ne banii vostri sa facem noi chefuri si adunari!"Ariston scrie:OLD_RADU te invit sa vizitezi www.pescar-sportiv.ro si sa intrii in plan activitate 2010
- semlecangheorghe
- veteran