"Sa mananca si gura lor ceva".Radule,parazitzii cum crezi ca se hranesc?Pe spinarea noastra.old_radu scrie:.Atunci , de ce sa fiu obligat sa platesc ?
Permis de pescuit 2010
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Ariston
- utilizator constant

OLD_RADU te invit sa vizitezi www.pescar-sportiv.ro si sa intrii in plan activitate 2010
- Dornea Ionut
- senior

din pacate, inca, in toate domeniile, cei responsabili au ramas cu aceeasi educatie... trecuta: isi acopera atat actiunile cat si "neactiunile" cu hartii!!! spun asta din experienta personala, adevarat ca nu are nici o legatura cu pescuitul!!! dar asta este "educatia", asta este "scoala rosie"... inca asa functioneaza sistemele!!! inca mai continuam sa ne laudam si sa ne mintim cu realizarile noastre bune de citit de pe hartie!!! inca se mai fac si se mai aproba planuri si programe care nu au nici cea mai mica coroborare cu realitatea!!! dar sun lucruri care se "intampla", asa reiese din hartii...
din pacate asa functionam inca?!? sa faci contra vantului?!? nu cred....
asa o fi oare peste tot?!?
asa o fi oare peste tot?!?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
@old_radu, asa e ... Iarasi sintem la cheremul lor, nimic deosebit.
Se lauda unul pe aici, nu mai caut citatul, ca vor face acorduri si isi vor da mina peste tara ... intre ei asociatii de frunte. In ideea asta imi fac permis in HR. Altfel ... sa vad care are sectorul mai aproape de casa
... ca tot ajung mai greu la pescuit ...
Dar cu apele de munte ... ce se aude? Tot RNP? Mai este pina la 1 mai e drept. ... asta pina apare Tavi si imi spune ca avem voie sa pescuim conform nu stiu carei legi ...
, dar eu nu ma aventurez ...
Se lauda unul pe aici, nu mai caut citatul, ca vor face acorduri si isi vor da mina peste tara ... intre ei asociatii de frunte. In ideea asta imi fac permis in HR. Altfel ... sa vad care are sectorul mai aproape de casa
Dar cu apele de munte ... ce se aude? Tot RNP? Mai este pina la 1 mai e drept. ... asta pina apare Tavi si imi spune ca avem voie sa pescuim conform nu stiu carei legi ...
imi cer scuze,nu vreau sa deranjez pe nimeni cu acest post,dar totusi.....Ariston scrie:OLD_RADU te invit sa vizitezi www.pescar-sportiv.ro si sa intrii in plan activitate 2010
http://www.pescar-sportiv.ro/plan-activitate-aps.htm
asta numiti plan de activitate pe anul in curs??
fiindca in afara de o chermeza la inceput de an,o adunare generala,3 cursuri de pescuit,cateva iesiri campenesti la pescuit a membrilor pescari si inca cateva concursuri de pescuit, nu am vazut nici o implicare sau initierea unei actiuni de ecologizare sau populare a unei locatii, nici o initiativa legislativa sau macar sustinerea uneia, nimic care sa imbunatateasca concret mediul si resursa acvatica cea de care ducem lipsa cu totii.
nu va mirati ca cei din afara sistemului percep altfel asociatiile daca ele nu fac nimic pentru a schimba in bine acest sistem
inteleg ca intr-o asociatie interesul de grup primeaza, insa trebuie sa se si intoarca catre mediu si societatea in care isi desfasoara activitatea pentru a ajuta la curatirea si dezvoltarea ei.
nu incerc sa dau lectii la nimeni, nu imi permit acest lucru, insa a fost o opinie personala si un punct de vedere care sper eu nu a deranjat.
-
pensionaru
- veteran