Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Ian 2010, 19:08

old_radu scrie:.Atunci , de ce sa fiu obligat sa platesc ?
"Sa mananca si gura lor ceva".Radule,parazitzii cum crezi ca se hranesc?Pe spinarea noastra. :evil:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2010, 19:15

@ Ilie

...toti cei care sustin ideea asocierii, asociatiilor, cotizatii... :oops: , toti sunt "tari in clantza"
... in momentul in care ii intreb ce fac pentru rauri cu banii care ii platim , toti tac ca si "porcu-n cucuruz"
...oare de ce ?

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 10 Ian 2010, 19:32

OLD_RADU te invit sa vizitezi www.pescar-sportiv.ro si sa intrii in plan activitate 2010

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 10 Ian 2010, 20:03

din pacate, inca, in toate domeniile, cei responsabili au ramas cu aceeasi educatie... trecuta: isi acopera atat actiunile cat si "neactiunile" cu hartii!!! spun asta din experienta personala, adevarat ca nu are nici o legatura cu pescuitul!!! dar asta este "educatia", asta este "scoala rosie"... inca asa functioneaza sistemele!!! inca mai continuam sa ne laudam si sa ne mintim cu realizarile noastre bune de citit de pe hartie!!! inca se mai fac si se mai aproba planuri si programe care nu au nici cea mai mica coroborare cu realitatea!!! dar sun lucruri care se "intampla", asa reiese din hartii... :wink: din pacate asa functionam inca?!? sa faci contra vantului?!? nu cred....

asa o fi oare peste tot?!? :?:
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2010, 20:06

@ Ariston

Planuri frumoase , marete , deosebit de ambitioase !
Va doresc sa vi le indepliniti 100% !
...in MM pe cand o filiala?

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 10 Ian 2010, 20:13

@old_radu, asa e ... Iarasi sintem la cheremul lor, nimic deosebit.
Se lauda unul pe aici, nu mai caut citatul, ca vor face acorduri si isi vor da mina peste tara ... intre ei asociatii de frunte. In ideea asta imi fac permis in HR. Altfel ... sa vad care are sectorul mai aproape de casa :D ... ca tot ajung mai greu la pescuit ...
Dar cu apele de munte ... ce se aude? Tot RNP? Mai este pina la 1 mai e drept. ... asta pina apare Tavi si imi spune ca avem voie sa pescuim conform nu stiu carei legi ... :D , dar eu nu ma aventurez ...

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 10 Ian 2010, 20:13

OLD-RADU ...in curand!!! :o

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2010, 20:17

Ariston scrie:OLD-RADU ...in curand!!! :o
...cu alte cuvinte :"Fi fara nadejde , ca o sa fie bine !"
:lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Ian 2010, 20:36

Ariston scrie:OLD_RADU te invit sa vizitezi www.pescar-sportiv.ro si sa intrii in plan activitate 2010
imi cer scuze,nu vreau sa deranjez pe nimeni cu acest post,dar totusi.....
http://www.pescar-sportiv.ro/plan-activitate-aps.htm

asta numiti plan de activitate pe anul in curs?? :shock: :(
fiindca in afara de o chermeza la inceput de an,o adunare generala,3 cursuri de pescuit,cateva iesiri campenesti la pescuit a membrilor pescari si inca cateva concursuri de pescuit, nu am vazut nici o implicare sau initierea unei actiuni de ecologizare sau populare a unei locatii, nici o initiativa legislativa sau macar sustinerea uneia, nimic care sa imbunatateasca concret mediul si resursa acvatica cea de care ducem lipsa cu totii.
nu va mirati ca cei din afara sistemului percep altfel asociatiile daca ele nu fac nimic pentru a schimba in bine acest sistem
inteleg ca intr-o asociatie interesul de grup primeaza, insa trebuie sa se si intoarca catre mediu si societatea in care isi desfasoara activitatea pentru a ajuta la curatirea si dezvoltarea ei.
nu incerc sa dau lectii la nimeni, nu imi permit acest lucru, insa a fost o opinie personala si un punct de vedere care sper eu nu a deranjat.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 10 Ian 2010, 20:59

Foarte corecte si adevarate observatiile tale adiwolf.
Oare cu ce poate sa ma convinga o astfel de asociatie ca e cea mai buna si merita sa cotizez la ei?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns