Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 10 Ian 2010, 11:53

La Lugoj la As. Banatul se percep 60 ron pt permis si cotizatie de membru si daca vrei viza PG te ajuta contra unui mic comision

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 10 Ian 2010, 16:48

Si unde ai dreptul sa pescuiesti pentru ca esti membru al asociatiei Banatul?? ... banuiesc ca tot acolo unde am pescuit si pina acum cu permisul de la ANPA ...

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 10 Ian 2010, 17:18

Stimati pescari!!
Odata cu reglemantarile legii 317/2009 vad multa confuzie si multa polemica in acet topic.Vreau sa fac cateva precizari;
Daca in anul 2009 autorizatile de pescuit s-au eliberat la persoane fizice in speta pescari sportivi pe baza chitantei de la ANAF contra sumei de 30 lei anul acesta odata cu modificarea si amendamentele aduse legii 317/2009 permisele de pescuit ANPA vor fii distribuite NUMAI asociatilor care la randul lor le vor redistribuii pescarilor afiliati asociatilor de pescuit.Cu alte cuvinte fiecare pescar trebuie sa fie afiliat unei asociatii de pescuit fie AJVPS..fie o altei asociatii legal constituite.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 10 Ian 2010, 17:34

Ariston scrie:Stimati pescari!!
Odata cu reglemantarile legii 317/2009 vad multa confuzie si multa polemica in acet topic.Vreau sa fac cateva precizari;
Daca in anul 2009 autorizatile de pescuit s-au eliberat la persoane fizice in speta pescari sportivi pe baza chitantei de la ANAF contra sumei de 30 lei anul acesta odata cu modificarea si amendamentele aduse legii 317/2009 permisele de pescuit ANPA vor fii distribuite NUMAI asociatilor care la randul lor le vor redistribuii pescarilor afiliati asociatilor de pescuit.Cu alte cuvinte fiecare pescar trebuie sa fie afiliat unei asociatii de pescuit fie AJVPS..fie o altei asociatii legal constituite.

Asta stim cu totii,pana aici nu ne spui nimic nou. Dar daca eu nu vreau sa ma afiliez si vreau sa raman cum zice Vanghelie pe "persoana fizica"?
De ce sa intretin niste asociatii daca ele nu ma reprezinta?
De ce daca am platit taxa de drum sa pot circula cu masina trebuie sa mai fiu si membru ACR? Poti sa-mi explici te rog?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2010, 17:45

Ariston scrie:...Cu alte cuvinte fiecare pescar trebuie sa fie afiliat unei asociatii de pescuit fie AJVPS..fie o altei asociatii legal constituite.
...exact aici e "marul discordiei".
...de ce obligativitatea aceasta ?
...practic se incalca un drept constitutional (libera asociere) ...sau nu ?
:oops:

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 10 Ian 2010, 17:46

Stimade domn fii amabil si intreaba guvernul romaniei de ce au modificat si au adus amendamente legii 317/2009.
In alta ordine de idei daca d-voastra sante-ti pensionar aveti un alt statut!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2010, 17:50

old_radu scrie: ...practic se incalca un drept constitutional (libera asociere) ...sau nu ?
...scuze...rectific, vroiam sa zic neobligativitatea asocierii , in loc de libera asociere
...nu sunt pensionar si o sa sun maine la guvern sa intreb.... :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Ian 2010, 17:55

old_radu scrie:
old_radu scrie: ...practic se incalca un drept constitutional (libera asociere) ...sau nu ?
...scuze...rectific, vroiam sa zic neobligativitatea asocierii , in loc de libera asociere
...nu sunt pensionar si o sa sun maine la guvern sa intreb.... :lol:
Cred ca te-ai grabit :lol: :lol:
Postul nu cred ca iti era adresat.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 10 Ian 2010, 17:57

pt OLD-RADU
Prietene daca la tine in BAIA-MARE exista 2-3 sau mai multe asociatii mata esti liber sa aderi asociatiei care crezi de cuviinta si care consideri ca are un plan de activitati pe anul in curs si crezi ca te motiveaza ca si un pescar sportiv.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 10 Ian 2010, 18:04

Ariston scrie:Stimade domn fii amabil si intreaba guvernul romaniei de ce au modificat si au adus amendamente legii 317/2009.
In alta ordine de idei daca d-voastra sante-ti pensionar aveti un alt statut!
Chiar daca am alt statut nu m-am folosit de el si am platit tot 30 ron anul trecut. As plati si acum si mai mult dar sa stiu ca banii nu se duc pe la asociatii.
Iar daca intreb guvernul romaniei,ce zici,imi raspunde?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns