Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Ian 2010, 13:08

je_xman,si eu mi-am pus aceeasi intrebare.Legea asta ultima pe 2009,zice ca trebuie sa-ti obtii permisul eliberat de ANPA,printr-o asociatie legal constiuita,in timp ce aceeasi lege mai zice ca ai DREPTUL,SI NU OBLIGATIVITAEA LA LIBERA ASOCIERE.Unii,aia cu scoli,zic ca trebuie sa platim prin asociatii ca doar ar minca si gura lor ceva,altii ,asa mai de rind ca si mine ,inteleg n-ar trebui sa fiu obligat sa fac parte din vreo asociatie prin obtinerea permisului prin aceasta din urma,decit daca doresc eu acest lucru.Dar na, eu fiind fara facultati si scoli inalte degeaba ma pronunt ca sint altii care pot vorbi la urechea care trebuie,si fi tu sigur ca nu vor spune acolo altceva decit acele lucruri care le aduc profit.Legea zice ca aceste asociatii trebuie sa fie non profit .Ce inseamna acest lucru?Fara cistig,sub o forma sau alta?Sa fim seriosi ,nimeni n-ar face de gratis asa o munca,daca n-ar beneficia de ceva.Unii au "balti la cheie",cum crezi ca le vor pupola si vor obtine profit,din propriul buzunar?Pina la urma legea tot de partea lor va fi pentru ca asa e in tara asta...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 08 Ian 2010, 14:51

mai da cum dracu se face ca apsalba e la curent cu ce se intampla la resita?
parca a vb prin el apscaras
si lasa amenintarila la adresa lui taicanoe ca te curenteaza tiparul electric de nu te vezi
nu stiu de ce drac mai postezi pe forum cand vezi ca la toata lumea le e sila de tine si de cei de teapa ta?

cauta o funie si leaga un bolovan de ea si aruncate in apa [da nu in aia unde se scalda pestii]
ar trebui sa dam ignor la acest tip de pseudopescar si asa zis presedinte de as
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 08 Ian 2010, 14:57

stefi nu inteleg ce rau ti-a facut piatra de vrei sa o torturezi :shock:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 08 Ian 2010, 16:35

:datz: :help: :explode: S-ar putea sa aibe cineva INTERES ca la fiecare inceput de an sa CREEZE o CEATA in jurul acestuiSUBIECT :oops:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Ian 2010, 16:37

eu cunosc cel putin o persoana care se pare ca nu este in ceata :lol: :evil:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 08 Ian 2010, 17:38

bun,acum se pare ca e greu sa scapam de astia cu colectivizarea lor, da macar amaratele alea de permise sa le putem face cand vrem si sa fie valabile un an de la data primiri permisului nu pana in 31 decembrie , nici asta nu se poate¿?

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 08 Ian 2010, 19:00

Cine stie cat e permisul anul asta la Brasov si Fagaras? Merci

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 20:30

stiuca scrie::datz: :help: :explode: S-ar putea sa aibe cineva INTERES ca la fiecare inceput de an sa CREEZE o CEATA in jurul acestuiSUBIECT :oops:
Clar!Serviciile Secrete! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 10 Ian 2010, 09:57

Aceeasi poveste ca anul trecut.Nimic nu s-a schimbat,mai e un pic si vine primavara si gata cu discutiile pe net ....de pescuit ca de cearta si comentarii este loc.Cine a deschis acest topic l-a facut cu scopul de a vedea cat costa un permis in unele zone din tara nu de a comenta ca unii ce fac,altii ce vor face e.t.c..Si logic ar fi bine sa fii inscris la o asociatie ca unii o conduc mai bine altii nu ,se vede dupa fiecare an in curs,dar nu poti sa iei permis de la aprozar atata timp cat acei 30 ron sant bani bagati la stat chiar de-a moaca,vezi doamne""" taxe si impozite"" ca statul atata stie sa ia....si de dat da...un carton...asta ma refer la cei care pescuiesc in aceeasi zona si vad daca s-a facut ceva sau nu ,,si merita asociatia sa o mai finantezi,.in rest fiecare face cum crede.o zi buna.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 10 Ian 2010, 10:39

@alexis
Aceleasi cartonase le da si oricare asociatie , numai ca inafara de aia 30 de lei ( care si asa au ca destinatie tot statul , fica iti place sau nu )
mai platesti sa taxa de membru care e pe undeva la 100 . Si primesti acelasi lucru ca in anii trecuti . Plateste daca nu ai ce face cu banii . Finanteaza salariile lipitorilor linistit . :roll:

Scrie răspuns