Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
je_xman,si eu mi-am pus aceeasi intrebare.Legea asta ultima pe 2009,zice ca trebuie sa-ti obtii permisul eliberat de ANPA,printr-o asociatie legal constiuita,in timp ce aceeasi lege mai zice ca ai DREPTUL,SI NU OBLIGATIVITAEA LA LIBERA ASOCIERE.Unii,aia cu scoli,zic ca trebuie sa platim prin asociatii ca doar ar minca si gura lor ceva,altii ,asa mai de rind ca si mine ,inteleg n-ar trebui sa fiu obligat sa fac parte din vreo asociatie prin obtinerea permisului prin aceasta din urma,decit daca doresc eu acest lucru.Dar na, eu fiind fara facultati si scoli inalte degeaba ma pronunt ca sint altii care pot vorbi la urechea care trebuie,si fi tu sigur ca nu vor spune acolo altceva decit acele lucruri care le aduc profit.Legea zice ca aceste asociatii trebuie sa fie non profit .Ce inseamna acest lucru?Fara cistig,sub o forma sau alta?Sa fim seriosi ,nimeni n-ar face de gratis asa o munca,daca n-ar beneficia de ceva.Unii au "balti la cheie",cum crezi ca le vor pupola si vor obtine profit,din propriul buzunar?Pina la urma legea tot de partea lor va fi pentru ca asa e in tara asta...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
mai da cum dracu se face ca apsalba e la curent cu ce se intampla la resita?
parca a vb prin el apscaras
si lasa amenintarila la adresa lui taicanoe ca te curenteaza tiparul electric de nu te vezi
nu stiu de ce drac mai postezi pe forum cand vezi ca la toata lumea le e sila de tine si de cei de teapa ta?
cauta o funie si leaga un bolovan de ea si aruncate in apa [da nu in aia unde se scalda pestii]
ar trebui sa dam ignor la acest tip de pseudopescar si asa zis presedinte de as
parca a vb prin el apscaras
si lasa amenintarila la adresa lui taicanoe ca te curenteaza tiparul electric de nu te vezi
nu stiu de ce drac mai postezi pe forum cand vezi ca la toata lumea le e sila de tine si de cei de teapa ta?
cauta o funie si leaga un bolovan de ea si aruncate in apa [da nu in aia unde se scalda pestii]
ar trebui sa dam ignor la acest tip de pseudopescar si asa zis presedinte de as
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
- MARIUS POPA
- veteran
Aceeasi poveste ca anul trecut.Nimic nu s-a schimbat,mai e un pic si vine primavara si gata cu discutiile pe net ....de pescuit ca de cearta si comentarii este loc.Cine a deschis acest topic l-a facut cu scopul de a vedea cat costa un permis in unele zone din tara nu de a comenta ca unii ce fac,altii ce vor face e.t.c..Si logic ar fi bine sa fii inscris la o asociatie ca unii o conduc mai bine altii nu ,se vede dupa fiecare an in curs,dar nu poti sa iei permis de la aprozar atata timp cat acei 30 ron sant bani bagati la stat chiar de-a moaca,vezi doamne""" taxe si impozite"" ca statul atata stie sa ia....si de dat da...un carton...asta ma refer la cei care pescuiesc in aceeasi zona si vad daca s-a facut ceva sau nu ,,si merita asociatia sa o mai finantezi,.in rest fiecare face cum crede.o zi buna.
@alexis
Aceleasi cartonase le da si oricare asociatie , numai ca inafara de aia 30 de lei ( care si asa au ca destinatie tot statul , fica iti place sau nu )
mai platesti sa taxa de membru care e pe undeva la 100 . Si primesti acelasi lucru ca in anii trecuti . Plateste daca nu ai ce face cu banii . Finanteaza salariile lipitorilor linistit .
Aceleasi cartonase le da si oricare asociatie , numai ca inafara de aia 30 de lei ( care si asa au ca destinatie tot statul , fica iti place sau nu )
mai platesti sa taxa de membru care e pe undeva la 100 . Si primesti acelasi lucru ca in anii trecuti . Plateste daca nu ai ce face cu banii . Finanteaza salariile lipitorilor linistit .