Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
taicanoe
- veteran

-
S'altare și bunăstare !
-
Oaca
- utilizator constant

A mai spus el si ca va da 10 milioane ... povestiri din cripta si un narator fara coloana vertebrala ...
-
apsalba
- veteran

Serios? Ai fost in ultimul timp pe lacul Grebla? Ti-au facut cu ochiul crapii care s-au introdus in toamna? Ai observat cate concursuri de pescuit sportiv s-au facut pana acum? Dar despre plasarul prins noaptea la braconat mai sti ceva? Mai calca pe acolo?
Am aflat ca nu ii intereseaza sa te aiba printre membri pe cei care o administreaza si care sunt membri FNPSR. Oare de ce? Ai barba prea mare? Sau bunul simt prea mic?
-
Oaca
- utilizator constant

apsalba scrie: ... bunul simt prea mic?
- mda, e buna chestia asta, mai ales cind vine de la unul care spune:
apsalba scrie:cand va hotarati donez si eu 10 milioane. Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
apsalba scrie:Este o chestiune de onoare. Curaj.
... si apoi dispare-n ceata!

-
adiwolf
- veteran

apsalba scrie:Vezi ca respectiva hartie nu tine loc de permis. Si asociatia noastra a facut viramente din greu pentru cei ce si-au platit cotizatia. Vezi de unde achizitionezi permisul.
PS Cand ti-au luat banii te-au verificat si daca esti pescar sportiv?

Asa scrie la HG 1016/2008; sa fi pescar sportiv.
voi pentru cine a-ti facut acele viramente??
pentru cei care au platit la voi,ce??
cand le-ai luat banii, i-ai verificat daca sunt pescari sportivi??cum??
scrie in fruntea lor??la toti?? te-ai uitat bine?? la unii sar putea sa le scrie si pe ***
-
je_xman
- junior

-
Bun , pana la urma cum ramane ,ca la fiecare inceput de an avem aceleasi probleme¿?voi asociatiile care ne anuntati cu trambite ca: **Asociatiile nu vor mai fi ce au fost. Iti garantez ** de ce nu faceti ceva ¿? Eu am avut in spania permise pe 3 provincii :Castilla-La Mancha, Aragon si Zaragozadar acolo mergeai la banca plateai 7 euro si in 2 min aveai licenta de pescuit pe provincia respectiva .Si ce e mai fain , daca faceai permisu in mijlocul verii , acesta nu expira in 31

o decembrie ci in anul urmator la dat cand l-ai facut in anul respectiv

Ce e asa greu ¿? la noi de ce nu puteti face asta pt bietii pescari¿?macar atata sa faceti si voi de banii luati de pe spatele nostru apsalba
-
semlecangheorghe
- veteran

Amice ,treaba asta se intimpla in Spania.In Romania,daca era dupa d-l Apsalba, trebuia sa platim taxa de insotitor pentru copil si sotie,daca vroiam sa iesim cu totii la pescuit.Dar nu mai este mult ,unii ca el au inceput cu taxa pe fastfood,cu taxa pe platile on linesi tot asa.Si cind unora li se face lehamite si pleaca din imputita asta de tara , cica nu sint patrioti.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Prin "imputita asta de tara"inteleg toata clica penibila care ne conduce si ne face viata amara cu tot felul de legi,una mai timpita ca alta.De parca ar suferi de un fel de autism social,traiesc intr-o lume a lor, imaginara,si fac niste reguli si legi total rupte de realitate.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
je_xman
- junior

-
ai dreptate , si atunci de ce sa le mai bagam bani in buzunare¿?se poate face permisul pe anu asta si fara a adera la o asociatie¿¿? ca pe mine nu ma doare mana sa dau un ban in plus daca se face ceva ,dar asa numa sa bag bani in buzunarele altora ,zau ca nu am incanta ideea
-
MARIUS POPA
- veteran

ufff, cat am mai citit, si parca tot degeaba,astept si eu miscari de trupe mai ample referitoare la permise, la noua lege, ca sincer m-am saturat de povesti si neclaritati, mai lasati-l in pace pe apsalba, nu de alta dar se simte interesant deja

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.