Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Mar 2010, 00:37

si iar bla bla bla ,nu mai stim car e mai cu mot si stie mai bine

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 18 Mar 2010, 00:39

sa inteleg ca voi nu platiti taxe nejustificate ca avetii principii ? asta no mai cred .
fir intins !

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 18 Mar 2010, 01:05

Trimis: Mar 02 23, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Modifica/Sterge acest mesaj
este clar ca orice asociatie ia permise doar pt cati membrii are,cei care vor permise fara a fi obligati sa fie membrii unei asociatii sa contacteze aps caras la nr tel.0771344894

am anuntat din 23.02.2010 ca eliberez permise celor care nu vor sa fie asociati

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Mar 2010, 03:12

[quote="danstiucaru"]si iar bla bla bla ,nu mai stim car e mai cu mot si stie mai bine[/quote

Asta ai priceput din ce s-a discutat aici?No atunci cuca la loc :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Mar 2010, 04:38

mino scrie:sa inteleg ca voi nu platiti taxe nejustificate ca avetii principii ? asta no mai cred .
Da Mino,cel putin la mine e vorba de principii.Nu vreau sa dau nici macar 5 bani in plus unora care nu merita.Sa-ti dau un exemplu:C.R.E Bacau.Jos palaria pentru oamenii de acolo.De ce aia pot?E singurul loc deocamdata unde a-si fi onorat sa fiu membru si unde a-si cotiza cu cea mai mare placere.Nu stiu daca cei de acolo se ocupa si cu asa ceva(permise),dar inca o data :respekt: baieti.

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 18 Mar 2010, 08:56

ilie scrie:Da Mino, cel putin la mine e vorba de principii. Nu vreau sa dau nici macar 5 bani in plus unora care nu merita. Sa-ti dau un exemplu: ...
Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul?? :shock: Te lasi de pescuit sau devii braconier :?:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 18 Mar 2010, 09:18

[quote="apscaras"]eu am anuntat si chiar am lasat nr de tel.pt toti cei care doresc permis de pescuit, fara a fi obligati sa fie membru in asociatie,aps caras le elibereaza permise[/quote]
...

Uitanduma pe lista asociatiilor membre FNPSR a lu nea fane am gasit asociatia apscras care se lauda cu urmatoarea deviza : "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA !"
Ce sa mai inteleg :?: aceste as din fnpsr nu mai au nevoie de membrii :!: atunci pe cine mai reprezinta :?: sau devin toate CHIOSCURI pentru nea fane :?:
PS Va adus nea fane cele 70.000. de permise promise de federatie :?: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 18 Mar 2010, 09:59

Daca apscaras elibereaza permise ANPA fara e fi nevoie de inscriere in asociatie, deci la pret de ANPA, cinste ei. Inseamna ca "virusul" apsalba nu a corupt toate asociatiile membre FNPSR.
Daca percepe o taxa modica de eliberare....pe langa costul permisului ANPA, iar e ok.

Poate apscaras ar trebui sa scrie pe forum explicit, in ce conditii elibereaza permisele pentru neasociati, si atunci s-ar elimina orice suspiciune.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 18 Mar 2010, 10:02

Pt oaca :
Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul?? Shocked Te lasi de pescuit sau devii braconier Question
...
Musai trebuie bani la bugetul statului :!: asa ca ne vand pestele pe care ni la dat mama natura, daca-l prindem :?: si ca sa ne poata lua banii au mai infintat o agentie, care normal are sediul in capitala, cu angajati pe bani frumosi,care nu pot face altceva decat sa ne vanda permisele, ca despre controale este imposibil ca un inspector sa faca fata la 3 judete :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Mar 2010, 10:08

Oaca scrie:
ilie scrie:Da Mino, cel putin la mine e vorba de principii. Nu vreau sa dau nici macar 5 bani in plus unora care nu merita. Sa-ti dau un exemplu: ...
Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul?? :shock: Te lasi de pescuit sau devii braconier :?:
Normal ca nu merita nici ANPA-ul nimic.Dar sunt obligat de lege sa le dau cei 30 ron.Dar atat.Nu zice ca ar fi bine sa ingras si Ajvps-urile.Apropo,tu de unde iei permisul anul asta?Ai ales sa fi membru?

Scrie răspuns