Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Trimis: Mar 02 23, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Modifica/Sterge acest mesaj
este clar ca orice asociatie ia permise doar pt cati membrii are,cei care vor permise fara a fi obligati sa fie membrii unei asociatii sa contacteze aps caras la nr tel.0771344894
am anuntat din 23.02.2010 ca eliberez permise celor care nu vor sa fie asociati
este clar ca orice asociatie ia permise doar pt cati membrii are,cei care vor permise fara a fi obligati sa fie membrii unei asociatii sa contacteze aps caras la nr tel.0771344894
am anuntat din 23.02.2010 ca eliberez permise celor care nu vor sa fie asociati
Da Mino,cel putin la mine e vorba de principii.Nu vreau sa dau nici macar 5 bani in plus unora care nu merita.Sa-ti dau un exemplu:C.R.E Bacau.Jos palaria pentru oamenii de acolo.De ce aia pot?E singurul loc deocamdata unde a-si fi onorat sa fiu membru si unde a-si cotiza cu cea mai mare placere.Nu stiu daca cei de acolo se ocupa si cu asa ceva(permise),dar inca o datamino scrie:sa inteleg ca voi nu platiti taxe nejustificate ca avetii principii ? asta no mai cred .

Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul??ilie scrie:Da Mino, cel putin la mine e vorba de principii. Nu vreau sa dau nici macar 5 bani in plus unora care nu merita. Sa-ti dau un exemplu: ...

[quote="apscaras"]eu am anuntat si chiar am lasat nr de tel.pt toti cei care doresc permis de pescuit, fara a fi obligati sa fie membru in asociatie,aps caras le elibereaza permise[/quote]
...
Uitanduma pe lista asociatiilor membre FNPSR a lu nea fane am gasit asociatia apscras care se lauda cu urmatoarea deviza : "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA !"
Ce sa mai inteleg
aceste as din fnpsr nu mai au nevoie de membrii
atunci pe cine mai reprezinta
sau devin toate CHIOSCURI pentru nea fane
PS Va adus nea fane cele 70.000. de permise promise de federatie

ONOARE SI CURAJ
DAI INAINTE CU TUPEU 
...
Uitanduma pe lista asociatiilor membre FNPSR a lu nea fane am gasit asociatia apscras care se lauda cu urmatoarea deviza : "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA !"
Ce sa mai inteleg

PS Va adus nea fane cele 70.000. de permise promise de federatie

ONOARE SI CURAJ

Daca apscaras elibereaza permise ANPA fara e fi nevoie de inscriere in asociatie, deci la pret de ANPA, cinste ei. Inseamna ca "virusul" apsalba nu a corupt toate asociatiile membre FNPSR.
Daca percepe o taxa modica de eliberare....pe langa costul permisului ANPA, iar e ok.
Poate apscaras ar trebui sa scrie pe forum explicit, in ce conditii elibereaza permisele pentru neasociati, si atunci s-ar elimina orice suspiciune.
Daca percepe o taxa modica de eliberare....pe langa costul permisului ANPA, iar e ok.
Poate apscaras ar trebui sa scrie pe forum explicit, in ce conditii elibereaza permisele pentru neasociati, si atunci s-ar elimina orice suspiciune.
Pt oaca :
Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul?? Shocked Te lasi de pescuit sau devii braconier Question
...
Musai trebuie bani la bugetul statului
asa ca ne vand pestele pe care ni la dat mama natura, daca-l prindem
si ca sa ne poata lua banii au mai infintat o agentie, care normal are sediul in capitala, cu angajati pe bani frumosi,care nu pot face altceva decat sa ne vanda permisele, ca despre controale este imposibil ca un inspector sa faca fata la 3 judete 
Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul?? Shocked Te lasi de pescuit sau devii braconier Question
...
Musai trebuie bani la bugetul statului

Normal ca nu merita nici ANPA-ul nimic.Dar sunt obligat de lege sa le dau cei 30 ron.Dar atat.Nu zice ca ar fi bine sa ingras si Ajvps-urile.Apropo,tu de unde iei permisul anul asta?Ai ales sa fi membru?Oaca scrie:Lasand de-o parte exemplul tau, iau exemplu STATUL, prin ANPA! Merita? Au facut sau fac ceva pentru ape si pesti ca sa merite 30 de lei, daca nici macar 5 bani nu esti dispus sa dai unor asociatii, pentru ca pe buna dreptate nu stii ce se intimpla cu acesti 5 bani? Deci cum ramane cu principiile si statul??ilie scrie:Da Mino, cel putin la mine e vorba de principii. Nu vreau sa dau nici macar 5 bani in plus unora care nu merita. Sa-ti dau un exemplu: ...Te lasi de pescuit sau devii braconier