Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AndyHunter
junior
junior

Mesaj de AndyHunter » 17 Mar 2010, 12:31

danone scrie:Cei care si-au scos permisul prin asociatii, cum au procedat? Se elibereaza permisul odata cu inscrierea in asociatie, sau te inscrii, platesti cotizatia si dupa un interval de timp primesti permisul? Intreb dearece mi s-a intamplat ca in urma cu ceva ani, sa platesc cotizatia de membru cu promisiunea ca permisul va venii in curand, iar curandul acela n-a mai fost niciodata.
daca asociatia la care vrei sa te inscrii are permisele in momentul in care tu te inscrii, respectiv dai banii pt permis si viza de membru, atunci ti-l da pe loc, altfel, iti iau banii si cand primesc permisele de la ANPA te anunta si te duci si il ridici ulterior - asta daca sunt de comitet cei din asociatie, in caz contrar :shock: ai sa patesti ca "altadata"

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Mar 2010, 12:41

In primul rand, au ajuns permisele ANPA si la Resita.

La Ajvps a inceput deja distributia catre membrii.

@ Danone, cred ca daca iti scoti permisul direct de la asociatie, odata cu plata cotizatiei, primesti si cartonul ANPA (pe loc)

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 17 Mar 2010, 13:34

Mersi pentru informatii. Asta si intentionez. Nu platesc cotizatia numai daca au permisele ANPA si mi-l da pe loc, vorba aia "ce-i in mana nu-i minciuna".

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 17 Mar 2010, 13:50

danone in mod normal asociatia trebuie sa puna la dispozitie inspectorului ANPA un tabel cu membrii care au platit si dovada platii iar inspect. le scrie personal dupa cum e tabelul.
avand in vedere ca un insp are 2-3 judete el va alege o zi pe sapt in care va venii la asoc sa le scrie.cel putin asa procedam noi.
sper sa gasim solutii sa imbunatatim aceasta distribuire
numai bine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Mar 2010, 14:04

o porcarie si o idiotenie.
anul trecut inspectorii anpa se vaitau ca se transforma in chioschuri de vandut permise.
anul asta ce sunt?? ca tot aceasi treaba o fac (daca o fac)
de ce a trebuit sa se distribuie prin asociatii??ce se schimba, fata de anul trecut??
ahh, da, de data asta suntem obligati sa cotizam si la asociatii.
la anul, cred ca cel mai bine ar fi ca la fiecare 3 pescari sa se infinteze o asociatie, daca tot e sa primeasca mocca niste bani........

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Mar 2010, 14:24

ca bine zici adi , si eu am spus la fel ,(cumva am prevazut ca la situatia asta ajungem ) dar nu am fost suficient de convingator iar banii erau de la pescari pentru pescari .
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Mar 2010, 17:11

mino scrie:ca bine zici adi , si eu am spus la fel ,(cumva am prevazut ca la situatia asta ajungem ) dar nu am fost suficient de convingator iar banii erau de la pescari pentru pescari .
Esti cam duplicitar amice.Hotaraste-te odata.Ieri sareai intr-un picior si strigai cu gura pana la urechi pe vreo doo forumuri ca ti-ai luat permis,iar acum strigi "hotii".Mahh,eu nu m-as putea bucura nici 2sec.pentru un permis pentru care am fost nevoit sa-mi incalc principiile.Dar fiecare cu coloana lui :!:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Mar 2010, 17:46

ilie scrie:
mino scrie:ca bine zici adi , si eu am spus la fel ,(cumva am prevazut ca la situatia asta ajungem ) dar nu am fost suficient de convingator iar banii erau de la pescari pentru pescari .
Esti cam duplicitar amice.Hotaraste-te odata.Ieri sareai intr-un picior si strigai cu gura pana la urechi pe vreo doo forumuri ca ti-ai luat permis,iar acum strigi "hotii".Mahh,eu nu m-as putea bucura nici 2sec.pentru un permis pentru care am fost nevoit sa-mi incalc principiile.Dar fiecare cu coloana lui :!:
:roll: o fi daca zici tu . :D, ma cunosti destul de bine si sti bine ca nu-i asa cum ai scris .Eu am alte princiipi in cazul asta si "prefer sa dau mina cu draku pina trec puntea " ca nu am de ales.Bucuria venea de la altceva da ....

ps. ai de gind sa incepi sa ma jgnesti acum ? Eu nu cred ca am facut asa ceva dar daca trebuie pot si eu sau mai bine ignor ?tot pe baza unui principiu .
fir intins !

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 17 Mar 2010, 18:58

hai mai ce draq, va dati palmi amu, pe un simplu motiv:permisu!
cred ca multi o sa ne calcam pe principii pentru a intra in posesia unui permis,asta e, stiti destul de bine ca pentru unii pescuitul este o a doua religie, si nu-mi spuneti ca nu-i asa, ca nu va cred! 8)
sunt destule topicuri , unde anumiti indivizi aparuti de ieri de astazi, se cearta ca orbii...
numai bine , rau la nimeni! :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Mar 2010, 19:17

mino scrie:.Eu am alte princiipi in cazul asta si "prefer sa dau mina cu draku pina trec puntea " ca nu am de ales. .
Cum spuneam,fiecare cu coloana lui....

Scrie răspuns