asta inclini tu sa crezi,MARIUS POPA scrie:hai mai ce draq, va dati palmi amu, pe un simplu motiv:permisu!
cred ca multi o sa ne calcam pe principii pentru a intra in posesia unui permis,asta e, stiti destul de bine ca pentru unii pescuitul este o a doua religie, si nu-mi spuneti ca nu-i asa, ca nu va cred!![]()
sunt destule topicuri , unde anumiti indivizi aparuti de ieri de astazi, se cearta ca orbii...
numai bine , rau la nimeni!
de ce ar trebui sa ne calcam in picioare principiile?? oare nu pe baza lor se cladeste civilizatia??
si pentru mine pescuitul reprezinta viata mea, un mod de a trai liber, in armonie cu natura si nu vad de ce trebuie sa mi se refuze un drept al meu, de catre niste functionari si o institutie de stat care traieste din taxele si impozitele platite de catre mine??
de ce eu trebuie si sunt obligat sa imi incalc principiile??pt ce??
nu am cerut decat sa pot pescui in liniste si legal, dar la ora actuala, datorita legii tampite aprobata si sutinuta de diverse organizatii, nu pot sa imi exercit acest drept.
de ce?? imi este refuzata eliberarea permisului de pescuit fara sa devin membru al unei asociatii de pescari.
inca nu am gasit nicaieri sa existe o asociatie care sa imi vanda acest permis de pescuit fara sa devin mebru al ei.
si pot sa afirm cu tarie ca aceasta situatie se datoreaza si celor care pana acuma "s-au facut frate cu draqul ca sa treaca puntea" (fara nici o aluzie la tine mino), precum si a celor care au zis "lasa, anul asta merge asa, de la anul ...mai vedem", intr-un cuvant celor care au ridicat indolenta, nepasarea si fariseismul la rang de religie si stil de viata.
ce uita toti acestia este ca mai devreme sau mai tarziu, tactica strutului si modalitatea de viata de a scoate castanele din foc cu mana altuia sau a te face frate cu draqul in functie de interese, se va intoarce si impotriva lor, fara a mai putea face nimic, deoarece atuncea cand au putut, au preferat sa taca si sa inghita crezand ca pe ei nu o sa ii atinga in veci.