Sir Jones, spui ca se poate pescui cu permiis ANPA pe Muresul superior, adica si in zona Deda-Toplita-Rastolita, pana spre izvoare? Nu mai trebuie si bon dat de RNP? Pe Gurghiu ca sa poti pescui legal si in partea superioara e musai sa ai chitanta data de RNP?sir.JONES scrie:PENTRU MURESENI
Pentru apele de munte se pare ca RNP (regia nationala a padurilor- fosta romsilva) a concensionat cam toate paraiele secundare, deci cu permisul ANPA o sa pe poata pescui pe ape de munte doar pe Muresul Superior si Gurghiu pana prin Gurghiu (pe unde nu sunt padurari).
Toate bune
Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Teoretic trebuie evitate orice zona cu ocoale silvice daca nu ai chef de scandal.
Eu de obicei stau in apa cand pescuiesc si desculti aia RNP nu au cum sa ajunga la mine.
Deda - rastolita - stanceni neagra are zona de rezervatie naturala adica Salard 1 Km - amonte si aval - tunel CFR. Poate mai sunt cateva dar nu stiu eu de ele.
Gurghiul superior parca amonte de Ibanesti e rezervatie naturala.
La cum se schimba lucrurile in Romania nu pot sa fii sigur de nici o zona.
Eu de obicei stau in apa cand pescuiesc si desculti aia RNP nu au cum sa ajunga la mine.
Deda - rastolita - stanceni neagra are zona de rezervatie naturala adica Salard 1 Km - amonte si aval - tunel CFR. Poate mai sunt cateva dar nu stiu eu de ele.
Gurghiul superior parca amonte de Ibanesti e rezervatie naturala.
La cum se schimba lucrurile in Romania nu pot sa fii sigur de nici o zona.
the angler is catching xxx, not by the lure
- PescarNebun
- senior
Eu nu va inteleg fratilor. De ce va agitati atata. V-a intrebat vreodata cineva de permis? Altcineva decat vreun prieten pescar vreau sa spun.
Pe mine pana acum nu m-a deranjat nimeni pana acum.
Braconierii fac tot ce vor pe apele noastre si nimeni nu misca un deget si o sa se ia cineva de mine care pescuiesc C&R?
Sunt curios sa o vad si pe asta.

Braconierii fac tot ce vor pe apele noastre si nimeni nu misca un deget si o sa se ia cineva de mine care pescuiesc C&R?

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Foarte pertinenta observatia lui PescarNebun, referitoare la faptul daca m-a intrebat cineva de permis... Si m-a intrebat, politia de frontiera, atat din CS, cat si cea din MH. In CS, eram in regula, aveam "chitanta" si PG_ul pus pe carnetul de membru, in MH, aveam chitanta, dar fara viza de PG, aplicata (caci de la Severin nu au vrut sa ne puna viza pe Carnet de membru, fara Permis ANPA).
Politia de fontiera a verificat sa avem "chitanta", si a zis ca stiu de problema cu viza de PG, si ne-a urat fir intins.
Ce mi s-a parut cel mai amuzant (gretos de amuzant) a fost o faza in care, o masina de politie rurala, cu girofaruri aprinse, gonea de zor catre o turma de greblasi. Ajunge langa ei, si in 2 minute toti greblasii erau la masini. (I-au prins in **** de c*c*ti, a fost prima impresie). Dupa 2-3 minute, masina de politie pleaca de unde a venit, si culmea, printr-o stranie coincidenta, in numai 5 minute a aparut duba Politiei de Frontiera.
MEntionez ca in zona respectiva nu functioneaza telefoanele mobile, pe o raza de 15-20 de km.
Ce intelegeti voi din asta?
Ce n-ai inteles? A fost o actiune de preventie, in care brava noastra militie i-a avertizat pe infractorii deosebit de periculosi, ca nu-i frumos sa braconeze, iar ei au inceput sa planga de rusine si au plecat la crasma din sat, sa-i faca cinste militianului ca i-a adus pe drumul cel bun!

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
asta e
Ceea ce nu stii ca masinile de politie nu functioneaza cu telefon mobil, ei vorbesc prin radio...si faptul ca ia avertizat pe greblasi nu e de mirare ca au si ei prieteni de familie pescari.....de aceea au venit personal sa-i avertizeze...
Re: asta e
asa e peste totalexis scrie:Ceea ce nu stii ca masinile de politie nu functioneaza cu telefon mobil, ei vorbesc prin radio...si faptul ca ia avertizat pe greblasi nu e de mirare ca au si ei prieteni de familie pescari.....de aceea au venit personal sa-i avertizeze...

ps:ia ganditziva de ce is asa de multzi braconieri si nu le pasa de organe si politzie
[quote="PescarNebun"]De parca asta ne oprea pe noi sa mergem la pescuit..... ca n-aveam permis...
[/quote]
Pescarnebun ????? La noi in ardeal se merge doar cu permis de aceea avem ce pescui.SPIRITUL LEGII este inteles altfel ,ca la voi
,de ,noi mergem la pescuit pentru PLACERE nu ca altii de FOAMEE???????

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="attilaf"]
Foarte pertinenta observatia lui PescarNebun, referitoare la faptul daca m-a intrebat cineva de permis... Si m-a intrebat, politia de frontiera, atat din CS, cat si cea din MH. In CS, eram in regula, aveam "chitanta" si PG_ul pus pe carnetul de membru, in MH, aveam chitanta, dar fara viza de PG, aplicata (caci de la Severin nu au vrut sa ne puna viza pe Carnet de membru, fara Permis ANPA).
Politia de fontiera a verificat sa avem "chitanta", si a zis ca stiu de problema cu viza de PG, si ne-a urat fir intins.
Ce mi s-a parut cel mai amuzant (gretos de amuzant) a fost o faza in care, o masina de politie rurala, cu girofaruri aprinse, gonea de zor catre o turma de greblasi. Ajunge langa ei, si in 2 minute toti greblasii erau la masini. (I-au prins in **** de c*c*ti, a fost prima impresie). Dupa 2-3 minute, masina de politie pleaca de unde a venit, si culmea, printr-o stranie coincidenta, in numai 5 minute a aparut duba Politiei de Frontiera.
MEntionez ca in zona respectiva nu functioneaza telefoanele mobile, pe o raza de 15-20 de km.
Ce intelegeti voi din asta?[/quote]
nu fi suparat ,ca la ei este LEGEA JUNGLEI 

Ce intelegeti voi din asta?[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.