pot sa te ating?stiuca scrie:PescarNebun scrie:De parca asta ne oprea pe noi sa mergem la pescuit..... ca n-aveam permis...![]()
![]()
![]()
Pescarnebun ????? La noi in ardeal se merge doar cu permis de aceea avem ce pescui.SPIRITUL LEGII este inteles altfel ,ca la voi
![]()
![]()
,de ,noi mergem la pescuit pentru PLACERE nu ca altii de FOAMEE???????
Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
- MARIUS POPA
- veteran
-
- veteran
Daca tot incepe acum la Romexpo in Buc. targul de scule de pescuit, intre 18 si 21 martie, mai bine ar veni si cateva asociatii de pescari acolo ca sa pot cumpara permisul ANPA si carnet de mebru direct, fara a mai trebui sa merg sa caut asociatiile.
Parca auzisem ca se posteaza pe siteul ANPA lista asociatiilor de pescari legale, ce pot emite permise. S-a pus?
Alta intrebare: mai trebuie sa platesc taxa de permis ANPA la trezorerie sau direct la asociatie? Singurul avantaj ca bucurestean: nu mmai bat drum pana la A|NPA Ilfov sa caut potcoave de cai morti! Macar cumpar permis de la o asociatie din Bucuresti, ca dadeam pe taxi pana in Buftea inca 30-40 lei deci cat dau acum pe carnetu de membru. Zic bine?
Parca auzisem ca se posteaza pe siteul ANPA lista asociatiilor de pescari legale, ce pot emite permise. S-a pus?
Alta intrebare: mai trebuie sa platesc taxa de permis ANPA la trezorerie sau direct la asociatie? Singurul avantaj ca bucurestean: nu mmai bat drum pana la A|NPA Ilfov sa caut potcoave de cai morti! Macar cumpar permis de la o asociatie din Bucuresti, ca dadeam pe taxi pana in Buftea inca 30-40 lei deci cat dau acum pe carnetu de membru. Zic bine?
O sa ti-o comunic personal. Te astept joi sa-ti dau un permis. Pentru tine doar la valoarea taxei de eliberare. Daca ai platit-o deja, nu te mai costa nimic. Asta e doar pentru tine. Sa nu zica unii ca asociatiile nu au si ele favoritii lor.zamfi scrie:Taxa pentru permisul ANPA o platesti direct la asociatie.Care o fi aia...

Hopa! Pot sa sun si un prieten? Din Valcea...apsalba scrie:O sa ti-o comunic personal. Te astept joi sa-ti dau un permis. Pentru tine doar la valoarea taxei de eliberare.zamfi scrie:Taxa pentru permisul ANPA o platesti direct la asociatie.Care o fi aia...

Ca vreau sa-l ajut cu permisul si poate ,cine stie, mai schimbati cate o opinie...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Fane ...nu cred ca e vorba de el ...Omul este impotriva asocierii...apsalba scrie:Rm Valcea este deja rezolvat. Le las direct acolo cand vin de la Bucuresti. Dar cred ca nu este vorba de prietenul tau. Desi i-am obtinut acordul de la mediu, odata cu toate asociatiile din federatie.![]()
![]()

Ce zici, facem afacerea? Nu de alta dar eu cum nu sunt membru aps ...poate obtin discount

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.