Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Mar 2010, 21:54

ilie scrie:Zamfi,un favor ceva,il intorc la vara :lol:
Auzi ca s-a rezolvat! Il iau eu pe al tau si te conving ca Fane nu e asa fioros...Fioros?Este de-a dreptul ...diabolic! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 21:54

Vezi ca ti-am luat-o inainte. :lol: :lol: :lol:

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 08 Mar 2010, 21:55

apsalba scrie:Eliberez permise de pescuit sportiv la toti forumistii la pret de taxa de eliberare si fara sa fie membri in vreo asociatie. Conditia? Sa vina sa le ridice personal. O sa constate ca nu sunt asa de fioros. :lol: :lol: :lol:
Am de unde. Vreo 70.000 de buc.
vreau si io vreo 3

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 21:56

zamfi scrie:
Auzi ca s-a rezolvat! Il iau eu pe al tau si te conving ca Fane nu e asa fioros...Fioros?Este de-a dreptul ...diabolic! :lol: :lol: :lol:
Sper ca in sensul bun al cuvantului. Nu de alta, dar inca nu mi-au aparut coarne. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 21:57

ducati desmo scrie:
apsalba scrie:Eliberez permise de pescuit sportiv la toti forumistii la pret de taxa de eliberare si fara sa fie membri in vreo asociatie. Conditia? Sa vina sa le ridice personal. O sa constate ca nu sunt asa de fioros. :lol: :lol: :lol:
vreau si io vreo 3
Usor cu comisioanele. Am spus ca le dau personal. Si numai la forumisti. :lol: :lol:

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 08 Mar 2010, 22:01

apsalba scrie:
ducati desmo scrie:
vreau si io vreo 3
Usor cu comisioanele. Am spus ca le dau personal. Si numai la forumisti. :lol: :lol:
cand vii prin Calarasi,le iau

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 08 Mar 2010, 22:02

sa nu ramai cu ele pe stoc...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Mar 2010, 22:02

apsalba scrie:
Sper ca in sensul bun al cuvantului. Nu de alta, dar inca nu mi-au aparut coarne. :lol: :lol: :lol:
Sa te cred ca vii la targ si eliberezi permise la pret 30 RON fara taxa pt carnet de mebru? haha, oi fi tu bunul samaritean si nu am ghicit noi...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 22:03

Nu vrei sa-ti fac si cinste cu o bere? Nu stii sa citesti? Am zis sa vii dupa ele. Sau esti din categoria ''muieti is posmagii?''

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Mar 2010, 22:04

apsalba scrie:
zamfi scrie:
Pai numa in sensul bun al cuvantului...Ca daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie pe forum ...gandesti ca ti-au pus unii coarne :lol: Glumesc ! Adevarul ca am ajuns sa ma distrez in ce tara traiesc si mai ales de adresa din C.I. Suntem cei mai tari din RO! Unii abia daca au o asociatie in judet si noi avem ...chiar oare cate avem ? :roll: :lol:
Stii ceva? Oare sa nu-mi trag si eu o asociatie ? Sa fie acolo...Nu se stie nici odata...E ca pe vremea cand daca nu aveai o firma acolo , nu existai!
Sa vad ce visez la noapte!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns