Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 08 Mar 2010, 22:42

stiuca scrie:
PescarNebun scrie:De parca asta ne oprea pe noi sa mergem la pescuit..... ca n-aveam permis... :lol: :lol:
:datz: :help: :explode: Pescarnebun ????? La noi in ardeal se merge doar cu permis de aceea avem ce pescui.SPIRITUL LEGII este inteles altfel ,ca la voi :!: :?: :oops: ,de ,noi mergem la pescuit pentru PLACERE nu ca altii de FOAMEE???????
Baiete, fa-mi si mie o placere, spune-mi catia ani ai?

Deci sa inteleg ca ardealul este un taram aparte, unde pescarii sportivi, (nu fomistii ca mine) se duc la pescuit cu permisul in manutza, gata oricand sa il arate mandri organului daca ar fi vreun control, braconierii lipsesc cu desavarsire si pestele mai mai ca sare din apa sa te traga de maneca, nu?

Da, eu inteleg altfel spiritul legii: este ceva asemanator unui WC, adica ceva in care poti si e firesc sa te ca*ci. :lol:

Notiunea de pescuit C&R iti spune ceva? Stii ce inseamna?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 08 Mar 2010, 23:11

nea faneeee :!: nu mai mintii poporul cu televizorul :twisted: (calculatorul) mai bine da fuguta la "TREBUNAL" :elkgrin: ca-ti iau astia si izmenele :cooler: :headbash: si in Alba mai e zapada :idea: sa nu racesti bre :datz:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 08 Mar 2010, 23:31

old_radu scrie:@ apsalba

...eu zic sa-ti dai doua palme (noi noutze) sa-ti revii
...inca nu esti diabolic pentru ca nu ti-au crescut coarne , dar mintea aia a ta (bolnava) precis va fata ceva diabolic
...chiar daca ar fi sa "donezi" " cateva permise, ce crezi ca rezolvi cu asta ?
..."asocierea obligatorie a fost abolita."...cred ca nici in cele mai negre cosmaruri ale tale nu ai visat asta si acum incerci sa demonstrezi ca intradevar asa este?

:oops:
tare radule :lol: :lol: , bine punctat .Oare de ce face treaba asta ? :roll:
fir intins !

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Mar 2010, 23:50

mino scrie:
old_radu scrie:@ apsalba

...eu zic sa-ti dai doua palme (noi noutze) sa-ti revii
...inca nu esti diabolic pentru ca nu ti-au crescut coarne , dar mintea aia a ta (bolnava) precis va fata ceva diabolic
...chiar daca ar fi sa "donezi" " cateva permise, ce crezi ca rezolvi cu asta ?
..."asocierea obligatorie a fost abolita."...cred ca nici in cele mai negre cosmaruri ale tale nu ai visat asta si acum incerci sa demonstrezi ca intradevar asa este?

tare radule :lol: :lol: , bine punctat .Oare de ce face treaba asta ? :roll:
Pai e simplu de raspuns. El nu traieste din pescuit, el face proiecte, si daca proiectul legat de facut bani din banii de pe cotizatiile pescarilor nu a prins la public (l-au prins insa altii pe el cu cioara vopsita), atunci renunta la proiect.

Cu alte cuvinte, daca el nu face bani din urma permiselor, dupa ce s-a luptat atat pentru dreptul lui de a lua cotizatii de la pescari....de ce sa beneficieze altii de meritele muncii lui? Si acum isi saboteaza chiar propria munca din ultimul an...."otravim fantinile, ardem recoltele.." V-arat eu voua cine are muschii mai incordati.

Oricum...e de bine :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Mar 2010, 07:41

Poti sa spui cine ma prins cu ceva? Barfitorii de pe forum? Asta ii oftica pe multi. Nu au cu ce ma agata.

old_radu,
Definitia pescarului sportiv, ca si formularea art. 23 din L.317/2009 imi apartin.

PS Am mai spus-o si o repet; nu am fost si nu voi fi salariatul niciunei asociatii. Daca ce am facut pana acum a fost bine sau rau, va decide timpul care urmeaza. Daca ''pestii'' care se agita pe aici au un pic de demnitate (desi ma indoiesc) pot sa confirme acest lucru.

PPS Attilaf,
asociatiile sunt non profit. asta tot incerc sa explic si nimeni nu pricepe. cu ce se strica munca pe care am facut-o si inteleg sa o fac in continuare?

Recunosti ca e de bine?Daca nu apaream eu in peisaj, va facea AGVPSR regulile? Sunt curios, atunci ai mai fi cartit sau ai fi adoptat pozitia de sluga?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Mar 2010, 09:20

Eu sunt suta la suta sigur ca se pot lua permise ANPA "pe sub mana" de la functionarii ANPA. Mergi la ei cu banii si ceva pe deasupra (sticla de vin, atentie etc.) si se rezolva. Doar e Romania, macar atata avantaj sa avem si noi pescarii. In dreptul rubricii cu asociatia de pescari poti trece orice, inclusiv Apsalba faca esti mazochist! :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mar 2010, 10:21

ilie scrie:In trei secunde l-ai completat,dar fara asociere. :lol:
Ilie da tot ma duci la avatii aia! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Mar 2010, 10:47

Definitia pescarului sportiv, ca si formularea art. 23 din L.317/2009 imi apartin.
:lol: :lol: :lol: foarte tare asta ... daca nu te pricepi la ceva dai definitii :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Mar 2010, 16:02

@ apsalba

...mi-a luat-o "taica" inainte
...te lauzi cu definitia asta de parca tu ai fi inventat gaura in macaroana
...in orice caz...chiar daca ai facut ceva pentru pescari si pescuit , comportamentul tau si "politica" dusa in ultima vreme , anuleaza tot ce ai facut bun...asta daca ai facut vreodata
...eu ti-am mai spus-o , dar tu atat sti..."Batman , Batman"
...tu mai ai sau ai avut vreodata un prieten ?...unul adevarat nu din aceia care numesc prietenia , "relatii in afaceri"

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 09 Mar 2010, 17:20

Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!
Am sunat azi la ANPA: Nu tiparim permise pana nu avem centralizate solicitari de la asociatii de pescari ca ne leaga DNA-ul!
Asociatiile cu care am vorbit pana acum: ANPA nu tipareste permisele ca nu vor.
Pescari ca si mine: Ma inscriu in asociatie doar cand au permisele pe masa ca sa stiu ce platesc!
"Braconaj" fericit!
RX6 & Daiwa SS owner!

Scrie răspuns