Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 09 Mar 2010, 19:14

fanelu spune:
Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!............................
Nu stiu cum o fi prin alte parti , dar pe la noi pescarii nu se invart deloc , ci pur si simplu pescuiesc , deoarece ei au platit ce era de platit.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 09 Mar 2010, 21:13

fanelul scrie:Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!
Am sunat azi la ANPA: Nu tiparim permise pana nu avem centralizate solicitari de la asociatii de pescari ca ne leaga DNA-ul!
Asociatiile cu care am vorbit pana acum: ANPA nu tipareste permisele ca nu vor.
Pescari ca si mine: Ma inscriu in asociatie doar cand au permisele pe masa ca sa stiu ce platesc!
"Braconaj" fericit!

Are dreptate Fanelul toti asteapta sa vada permisele.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 09 Mar 2010, 22:30

@Gigi: daca partile tale sunt tot Ro atunci afla ca este acelasi lucru dpdv legal daca ai platit sau nu atat timp cat nu esti posesorul cartonului ANPA....
RX6 & Daiwa SS owner!

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Mar 2010, 13:45

[quote="ducati desmo"][quote="stiuca"][quote="PescarNebun"]De parca asta ne oprea pe noi sa mergem la pescuit..... ca n-aveam permis... :lol: :lol:[/quote] :datz: :help: :explode: Pescarnebun ????? La noi in ardeal se merge doar cu permis de aceea avem ce pescui.SPIRITUL LEGII este inteles altfel ,ca la voi :!: :?: :oops: ,de ,noi mergem la pescuit pentru PLACERE nu ca altii de FOAMEE???????[/quote]

pot sa te ating?[/quote] :?: Atita timp cit esti INVIZIBIL NU :!: Adica nu se stie de unde esti ,cine ,etc.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Mar 2010, 13:47

[quote="jhonny"][quote="fanelul"]Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!
Am sunat azi la ANPA: Nu tiparim permise pana nu avem centralizate solicitari de la asociatii de pescari ca ne leaga DNA-ul!
Asociatiile cu care am vorbit pana acum: ANPA nu tipareste permisele ca nu vor.
Pescari ca si mine: Ma inscriu in asociatie doar cand au permisele pe masa ca sa stiu ce platesc!
"Braconaj" fericit![/quote]

Are dreptate Fanelul toti asteapta sa vada permisele.[/quote] :?: :?: :?: :?: :?: Mai fratilor ce va tot agitati ,voi nu vedeti cei afara ,s-au m-ai stiu eu : :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 10 Mar 2010, 15:42

@stiuca, probabil te grabesti cand postezi, mesajele tale sunt tare incurcate, nu prea se intelege unde bati si un sfat, mai cu grija la gramatica, violarea ei este pedepsita prin lege! :oops:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 10 Mar 2010, 16:10

Deh unii au iesirile programate, ca sa zic asha, si nu imi permit sa ma stresez din cauza unui permis de pescuit. Vreau sa pescuiesc legal pana in perioada de prohibitie.
Am trecut azi pe la o asociatie, cica saptamana viitoare ar fii momentul mult asteptat.
RX6 & Daiwa SS owner!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Mar 2010, 17:07

Saptamana trecuta la fel au zis, " saptamana viitoare" prin 8-10 martie sunt gata... :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Mar 2010, 18:21

Azi la ora 16 permisele de pescuit au sosit la ANPA si au fost receptionate. Maine incepe ridicarea lor. La ora 10 vor pleca spre Alba. Pentru cei care au cotizat la AJVPS-URI, va dau o veste trista; nu sunt inregistrate in registrul ANPA si nu vor primi permise. Cica nu au documente de asociatii de drept privat. Aviz celor care pescuiesc cu chitante si carnetul verde. Pot fi amendati.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 10 Mar 2010, 18:25

cine sa-i amendeze? tu?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns