Nu stiu cum o fi prin alte parti , dar pe la noi pescarii nu se invart deloc , ci pur si simplu pescuiesc , deoarece ei au platit ce era de platit.Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!............................
Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fanelul scrie:Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!
Am sunat azi la ANPA: Nu tiparim permise pana nu avem centralizate solicitari de la asociatii de pescari ca ne leaga DNA-ul!
Asociatiile cu care am vorbit pana acum: ANPA nu tipareste permisele ca nu vor.
Pescari ca si mine: Ma inscriu in asociatie doar cand au permisele pe masa ca sa stiu ce platesc!
"Braconaj" fericit!
Are dreptate Fanelul toti asteapta sa vada permisele.
[quote="ducati desmo"][quote="stiuca"][quote="PescarNebun"]De parca asta ne oprea pe noi sa mergem la pescuit..... ca n-aveam permis...
[/quote]
Pescarnebun ????? La noi in ardeal se merge doar cu permis de aceea avem ce pescui.SPIRITUL LEGII este inteles altfel ,ca la voi
,de ,noi mergem la pescuit pentru PLACERE nu ca altii de FOAMEE???????[/quote]
pot sa te ating?[/quote]
Atita timp cit esti INVIZIBIL NU
Adica nu se stie de unde esti ,cine ,etc.

pot sa te ating?[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="jhonny"][quote="fanelul"]Cu permisele de pescuit ANPA cred ca ne invartim intr-un cerc vicios!
Am sunat azi la ANPA: Nu tiparim permise pana nu avem centralizate solicitari de la asociatii de pescari ca ne leaga DNA-ul!
Pescari ca si mine: Ma inscriu in asociatie doar cand au permisele pe masa ca sa stiu ce platesc!
"Braconaj" fericit![/quote]
Are dreptate Fanelul toti asteapta sa vada permisele.[/quote]
Mai fratilor ce va tot agitati ,voi nu vedeti cei afara ,s-au m-ai stiu eu :

"Braconaj" fericit![/quote]
Are dreptate Fanelul toti asteapta sa vada permisele.[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Azi la ora 16 permisele de pescuit au sosit la ANPA si au fost receptionate. Maine incepe ridicarea lor. La ora 10 vor pleca spre Alba. Pentru cei care au cotizat la AJVPS-URI, va dau o veste trista; nu sunt inregistrate in registrul ANPA si nu vor primi permise. Cica nu au documente de asociatii de drept privat. Aviz celor care pescuiesc cu chitante si carnetul verde. Pot fi amendati.
-
- veteran