Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Mar 2010, 18:54

stiucar scrie:Pt :melculbeat, :!: nu te-am indrumat la nici o asociatie , (AJVPS, APS, FNPSR,...etc) am vrut doar sa te luminez :idea: :idea: :idea: sa nu mergi la o asociatie "FARA MEMBRII" ca sa nu fii in afara LEGIII :!: Am sris si articolele din lege sa pricepi ca nu poti PESCUIIIIIIII decat daca faci parte dintr-o ASOCIATIE ,nu am vrut sa scot pe nimeni din circuit :!: dute la ori ce asociatie :datz: unde te duce BIBILICA ,care-i mai ieftina 10 ,20 ,30 ron, cotizatie/an =1,2,3,pachete de tigari = PENIBILLLL, si aveti pretentii sa faca asociatiile ceva pt voi :datz: :lol1: SA VO TRAGA LA FUND :!: :!: :!: :help: :datz: :elkgrin:
banuiesc ca la pluta te referi. nu? mitocania si mistoul de maidan nu tin loc de raspuns la intrebarea pe care ti-am PUS-O...asa ca inca astept raspunsul...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Mar 2010, 18:57

nu inteleg de ce te aprinzi asa, daca te stii curat. si nici nu cred ca mai are cineva pretentii sa faca vreo asociatie ceva pt el. dar macar nu ne mai jecmaniti sub fel de fel de pretexte.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 07 Mar 2010, 19:04

stiucar scrie:Pt :melculbeat, :!: nu te-am indrumat la nici o asociatie , (AJVPS, APS, FNPSR,...etc) am vrut doar sa te luminez :idea: :idea: :idea: sa nu mergi la o asociatie "FARA MEMBRII" ca sa nu fii in afara LEGIII :!: Am sris si articolele din lege sa pricepi ca nu poti PESCUIIIIIIII decat daca faci parte dintr-o ASOCIATIE ,nu am vrut sa scot pe nimeni din circuit :!: dute la ori ce asociatie :datz: unde te duce BIBILICA ,care-i mai ieftina 10 ,20 ,30 ron, cotizatie/an =1,2,3,pachete de tigari = PENIBILLLL, si aveti pretentii sa faca asociatiile ceva pt voi :datz: :lol1: SA VO TRAGA LA FUND :!: :!: :!: :help: :datz: :elkgrin:
BRACONIER MA FAC... :cooler:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 19:46

Daca nu sti :!: asta este una (printre ultimile ) dintre urarile in loc de FIR INTINS ,iar daca consideri ca sunt mitocan si fante de maidan,pt ca ti-am spus ca asociatiile TE JECMANESC cu valoarea a 3 pachete de tigari / an, te rog sa ma "SCUZI" si nu pot fi mai explicit ,decat cu articolele din lege , pe care ti le-am scris,cum poti fi in LEGALITATE :datz: :help:
Ps Aceste icoane, imi plac la nebunie :!: :!: :!: :twisted: sunt foarte sugestive :help: :censored:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 07 Mar 2010, 19:47

@Stiucar
Esti sigur ca vor fi distribuite permisele?
La urechile mele a ajuns un zvon, cum ca: ordinul 20 a fost contestat in instanta, iar pana la luarea unei decizii, nu va aparea nici un permis!
Oare sa fie adevarat? :roll:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Mar 2010, 19:49

stiucar scrie:Daca nu sti :!: asta este una (printre ultimile ) dintre urarile in loc de FIR INTINS ,iar daca consideri ca sunt mitocan si fante de maidan,pt ca ti-am spus ca asociatiile TE JECMANESC cu valoarea a 3 pachete de tigari / an, te rog sa ma "SCUZI" si nu pot fi mai explicit ,decat cu articolele din lege , pe care ti le-am scris,cum poti fi in LEGALITATE :datz: :help:
Ps Aceste icoane, imi plac la nebunie :!: :!: :!: :twisted: sunt foarte sugestive :help: :censored:
e nevoie sa repet intrebarea?

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 20:00

@iovy
Am fost la ANPA in 24.02. 20101de atunci :!: :elkgrin: :censored: ROMANIA este tara tuturor posibilitatilor :lol1: :lol1: :lol1:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 20:02

PT melculbeat
Repeto ca sunt greu de cap :datz:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Mar 2010, 20:22

cu ce costuri elibereaza asociatia pe care o reprezinti permisele de pescuit?

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 20:46

PT melculbeat
EU nu reprezint nici o asociatie :!: :!: :!: ,dar te pot informa ca in Alba-Iulia sunt 4 as care au urmatoarele -costuri- (in ordinea infiintari lor) AJVPS 70, 40,30, APSAlba (a lu nea fane) 60,30,20, SCOBARUL 60,30,20, APULUM (noul CHIOSC a lu nea fane :!: as fara membrii :!: :twisted: ) 30,10,GRATIS +taxa de eliberare permis 10 ron (donatie pt nea fane) asa ca ai de unde alege :idea: ,. FIR INTINS sau ceva mai nou ........ :crazy1: :bere: sau ai grija la pluta :twisted: :cooler:

Scrie răspuns