banuiesc ca la pluta te referi. nu? mitocania si mistoul de maidan nu tin loc de raspuns la intrebarea pe care ti-am PUS-O...asa ca inca astept raspunsul...stiucar scrie:Pt :melculbeat,nu te-am indrumat la nici o asociatie , (AJVPS, APS, FNPSR,...etc) am vrut doar sa te luminez
![]()
![]()
sa nu mergi la o asociatie "FARA MEMBRII" ca sa nu fii in afara LEGIII
Am sris si articolele din lege sa pricepi ca nu poti PESCUIIIIIIII decat daca faci parte dintr-o ASOCIATIE ,nu am vrut sa scot pe nimeni din circuit
dute la ori ce asociatie
unde te duce BIBILICA ,care-i mai ieftina 10 ,20 ,30 ron, cotizatie/an =1,2,3,pachete de tigari = PENIBILLLL, si aveti pretentii sa faca asociatiile ceva pt voi
![]()
SA VO TRAGA LA FUND
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
-
- junior
BRACONIER MA FAC...stiucar scrie:Pt :melculbeat,nu te-am indrumat la nici o asociatie , (AJVPS, APS, FNPSR,...etc) am vrut doar sa te luminez
![]()
![]()
sa nu mergi la o asociatie "FARA MEMBRII" ca sa nu fii in afara LEGIII
Am sris si articolele din lege sa pricepi ca nu poti PESCUIIIIIIII decat daca faci parte dintr-o ASOCIATIE ,nu am vrut sa scot pe nimeni din circuit
dute la ori ce asociatie
unde te duce BIBILICA ,care-i mai ieftina 10 ,20 ,30 ron, cotizatie/an =1,2,3,pachete de tigari = PENIBILLLL, si aveti pretentii sa faca asociatiile ceva pt voi
![]()
SA VO TRAGA LA FUND
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Daca nu sti
asta este una (printre ultimile ) dintre urarile in loc de FIR INTINS ,iar daca consideri ca sunt mitocan si fante de maidan,pt ca ti-am spus ca asociatiile TE JECMANESC cu valoarea a 3 pachete de tigari / an, te rog sa ma "SCUZI" si nu pot fi mai explicit ,decat cu articolele din lege , pe care ti le-am scris,cum poti fi in LEGALITATE
Ps Aceste icoane, imi plac la nebunie
sunt foarte sugestive

Ps Aceste icoane, imi plac la nebunie

-
- veteran
e nevoie sa repet intrebarea?stiucar scrie:Daca nu stiasta este una (printre ultimile ) dintre urarile in loc de FIR INTINS ,iar daca consideri ca sunt mitocan si fante de maidan,pt ca ti-am spus ca asociatiile TE JECMANESC cu valoarea a 3 pachete de tigari / an, te rog sa ma "SCUZI" si nu pot fi mai explicit ,decat cu articolele din lege , pe care ti le-am scris,cum poti fi in LEGALITATE
![]()
![]()
Ps Aceste icoane, imi plac la nebunie![]()
![]()
![]()
sunt foarte sugestive
![]()
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
PT melculbeat
EU nu reprezint nici o asociatie
,dar te pot informa ca in Alba-Iulia sunt 4 as care au urmatoarele -costuri- (in ordinea infiintari lor) AJVPS 70, 40,30, APSAlba (a lu nea fane) 60,30,20, SCOBARUL 60,30,20, APULUM (noul CHIOSC a lu nea fane
as fara membrii
) 30,10,GRATIS +taxa de eliberare permis 10 ron (donatie pt nea fane) asa ca ai de unde alege
,. FIR INTINS sau ceva mai nou ........
sau ai grija la pluta

EU nu reprezint nici o asociatie