Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 04 Feb 2010, 19:47

MARIUS POPA scrie:intrebare??
are cineva un raspuns ferm la:in ce conditii, pe baza carei legi si ce taxa platim pe 2010 ca sa putem sa ne exercitam dreptul de pescar????
eu zic sa nu mai povestim asa numa, sa ne avem in treaba, totusi !!
subiect on topic!
parerea mea.
:cry:
deocamdata ceatza :lol: mai mult intrebari si discutzii despre pretzuri,asociatzii afiliate fnspr si tziganii de astea :shock:

eu zic sa treaca zapada ca sa se mai dezamortzeasca lucrurile,poate asa se mai incalzesc niste neuroni pe unde trebe :lol:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 03 Mar 2010, 16:07

Saptamina viitoare vor apare in sfirsit si permisele de pescuit.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 07 Mar 2010, 14:30

[quote="APSHD"]Saptamina viitoare vor apare in sfirsit si permisele de pescuit.[/quote] :lol: Bingo ,.Era si cazul sa vie . 8)
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 07 Mar 2010, 14:59

De parca asta ne oprea pe noi sa mergem la pescuit..... ca n-aveam permis... :lol: :lol:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 07 Mar 2010, 15:01

Apar, adica se tiparesc sau se distribuie la cluburi?

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 16:16

DA :!: este adevarat, in maxim 2 saptamani ANPA va tiparii permisele de pescit (am fost la ANPA Bucuresti in 24.02.2010 sa inregistrez o asociatie si au confirmat acesta), permise care vor fi eliberate conform ORDIN nr.20 din 27 ianuarie 2010 ,ART. 2 Practicarea pescuitului recreativ/sportiv in habitatele piscicole naturale se face in baza permiselor emise de ANPA si eliberate prin asociatiile de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit legal constituite.
ATENTIE :!: :datz: la asociatiile de pescari "FARA MEMBRII" adica as APULUM Allba care vinde PERMISE DE PESCUIT de la ANPA cu o taxa de 10 ron pentru eliberare (pe care o trece in chitanta ca donatie, deci nu esti membru al acestei asociatii).se pare ca nea fane popescu , presedintele federatiei FNPSR si al as APULUM a mai deschis alte "CIOSCURI" in 7 judete din tara pentru a vinde (dona) permise :!: :shock: :shock: :shock: doar asta ati vrut, permise fara asociaatii, numai donatii la nea fane :help: :lol1: :lol1: :lol1:
ATENTIE :!: conform ORDIN nr. 20 din 27 ian 2010,ANEXA 3 REGULAMENT ART. 9 Asociatiile si federatiile de pescari sportivi.....isi recunosc dreptul de reciprocitate pentru "MEMBRII LOR", in vederea practicarii pescuitului recreativ/ssportiv,...... :!: :idea: :twisted:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 16:27

[quote="stiucar"]DA :!:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Mar 2010, 18:10

acum ce faceti? incepeti sa va bateti intre voi ca chiorii pt bani? eu ca simplu pescar ce am de cistigat in conditiile in care ma intereseaza sa pescuiesc legal fara a cotiza la o asociatie? cu ce ma incalzeste pe mine cui ii dau bani in plus peste aia 30 de lei, pretul real al permisului? nu o sa va schimbati niciodata...in numele corectitudinii il scoateti pe cite unu' din circuit ca sa ii puteti lua locul.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Mar 2010, 18:11

sau asociatia pe care o reprezinti o sa vinda permise, cu 30 de lei, celor care nu sint membrii? la intrebarea asta astept raspuns...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 07 Mar 2010, 18:48

Pt :melculbeat, :!: nu te-am indrumat la nici o asociatie , (AJVPS, APS, FNPSR,...etc) am vrut doar sa te luminez :idea: :idea: :idea: sa nu mergi la o asociatie "FARA MEMBRII" ca sa nu fii in afara LEGIII :!: Am sris si articolele din lege sa pricepi ca nu poti PESCUIIIIIIII decat daca faci parte dintr-o ASOCIATIE ,nu am vrut sa scot pe nimeni din circuit :!: dute la ori ce asociatie :datz: unde te duce BIBILICA ,care-i mai ieftina 10 ,20 ,30 ron, cotizatie/an =1,2,3,pachete de tigari = PENIBILLLL, si aveti pretentii sa faca asociatiile ceva pt voi :datz: :lol1: SA VO TRAGA LA FUND :!: :!: :!: :help: :datz: :elkgrin:

Scrie răspuns