Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit
[SALUT .
sper sa putem pescui cu permisele ANPA oriunde,in apele naturale.La noi e vorba ca vin pe la inceputul lui februarie,de-abia astept sa merg la Prut ,in lac,la o bibaneala,la copca,ca doar biban ce mai este pe acolo,pana l-or termina si pe asta cu setcile monofilament.
Vezi,cand ajungi prin SV,da un bip,sa bem o cafea impreuna si sa depanam AMINTIRI DIN COPILARIE....pe malul Siretului!
sper sa putem pescui cu permisele ANPA oriunde,in apele naturale.La noi e vorba ca vin pe la inceputul lui februarie,de-abia astept sa merg la Prut ,in lac,la o bibaneala,la copca,ca doar biban ce mai este pe acolo,pana l-or termina si pe asta cu setcile monofilament.
Vezi,cand ajungi prin SV,da un bip,sa bem o cafea impreuna si sa depanam AMINTIRI DIN COPILARIE....pe malul Siretului!
-
- veteran
Re: pescuit
dorint scrie:[SALUT .
Sper sa-mi fac timp iar pana atunci:sa auzim numai de bine!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
rahat cu apa rece-vorba unui film romanesc-.din ce in ce mai des imi vine citatul asta in minte
incep iar sa cred ca agvps era cea mai buna solutie.
si ma mai macina o intrebare:ce mama naibii au cu noi pescarii?ca doar nu vindem droguri!
ce trebuie sa mai fac ca sa pot pescui?nui destul cat trebuie sa umblam?daca vreau pe dunere trebe sa umblu la pol de frontiera,in delta venise unu sa platesc taxa si aveau program de nu avem cum sa ajung,la munte trebe sa caut nu stiu ce ocoale silvice ,la ses sa vad cu cine au reciprocitate bla,bla,bla.
cetateni vreau doar sa pescuiesc!!atat.
noi romanii avem mii de idei.pacat ca nu ne intereseaza sa le punem in practica.
apsalba dute iar la ministru si spunei ca iei tu toata romania fa niste reguli si lasatine doamne iarta in pace sa pescuim
incep iar sa cred ca agvps era cea mai buna solutie.
si ma mai macina o intrebare:ce mama naibii au cu noi pescarii?ca doar nu vindem droguri!
ce trebuie sa mai fac ca sa pot pescui?nui destul cat trebuie sa umblam?daca vreau pe dunere trebe sa umblu la pol de frontiera,in delta venise unu sa platesc taxa si aveau program de nu avem cum sa ajung,la munte trebe sa caut nu stiu ce ocoale silvice ,la ses sa vad cu cine au reciprocitate bla,bla,bla.
cetateni vreau doar sa pescuiesc!!atat.
noi romanii avem mii de idei.pacat ca nu ne intereseaza sa le punem in practica.
apsalba dute iar la ministru si spunei ca iei tu toata romania fa niste reguli si lasatine doamne iarta in pace sa pescuim
am vorbit azi cu un politist care e si pescar si mult mai informat,zicea ca pana la urma tot chitanta anpa de 30 lei o sa fie valabila si nu este obligatoriu sa faci parte dintr-o asociatie care de altfel profita la maxim de pescarii dezorientati si usor de convins,eu zic sa nu ne grabim cu permisele ca sigur luam tzeapa asa ca anul trecut 

-
- utilizator constant
Daca ai ajuns sa asculti si de un GARCEA e de rau.....shirkan1982 scrie:am vorbit azi cu un politist care e si pescar si mult mai informat,zicea ca pana la urma tot chitanta anpa de 30 lei o sa fie valabila si nu este obligatoriu sa faci parte dintr-o asociatie care de altfel profita la maxim de pescarii dezorientati si usor de convins,eu zic sa nu ne grabim cu permisele ca sigur luam tzeapa asa ca anul trecut
- semlecangheorghe
- veteran
pe APELE PUBLICE - rauri - (deci neconcesionate), dupa cum arata proiectul de lege in momentul de fata, e clar ca e suficient permisul ANPA. problema e ca legea spune ca acesta se elibereaza doar "prin asociatiile de pescari". asta inseamna ca trebuie sa dai dovada de sange rece si sa-l cumperi de la ei "simplu", fara a plati si cotizatia despre care ei oricum iti vor spune ca e obligatorie, desi nu eshirkan1982 scrie:am vorbit azi cu un politist care e si pescar si mult mai informat,zicea ca pana la urma tot chitanta anpa de 30 lei o sa fie valabila si nu este obligatoriu sa faci parte dintr-o asociatie care de altfel profita la maxim de pescarii dezorientati si usor de convins,eu zic sa nu ne grabim cu permisele ca sigur luam tzeapa asa ca anul trecut