apsalba
Ar fi multe de spus referitor la ceea ce spui/faci tu pentru pescarii din romania (nu doar cei 40.000 din federatie).
Insa, activitatea federatiei tale din ultimii ani, e prezentata foarte bine de pityu, chiar la voi in ograda...
Imi permit sa il citez putin pe pityu:
pentru ca in statutele noastre scrie ca ne-am asociat pentru a ne aduce contributia la dezvoltarea pescuitului sportiv si in special al celui de competitie, care la nivel international se scalda intr-o stare de mediocritate "frate cu jena".Daca nici in acest an nu ne vedem de treaba si nu incepem sa organizam Campionatul National cu participarea tuturor asociatiilor afiliate, cu faze locale obligatorii, cu calificari si un sistem cat mai eficient de stabilire a Campionului National si a Lotului National care sa reprezinte tara in confruntarile internationale, inseamna ca nu meritam sa ne numim federatie de pescari si in felul acesta nu mai are nici un rost sa continuam. Vom da doar prilej celor din jurul nostru sa rada de noi si sa ne desconsidere pe buna dreptate. Asa nu se mai poate! Au trecut cativa ani, nu mai suntem chiar incepatori. Vrem un buget real, pescuitul competitional sa fie la loc de cinste, pentru ca de asta ne-am asociat. Pescuitul recreativ se poate practica bine-mersi si fara sa fii asociat si toti dam din gura ca nu vrem sa fim doar asociatii de vandut permise.
Sa inteleg ca "el lider maximo", nu e in stare sa faca nimic cu cei 40.000 de mucenici, dar vrea sa reformeze pescuitul din toata Romania?
Sa inteleg ca ati tras cu dintii de obligativitatea asocierii, datorita faptului ca aveati nevoie de fonduri pentru "competitional", sau doar pentru a reprezenta 40.000 de oameni, si nu vreo 15000 cat ati mai fi avut anul asta daca se puteau achizitiona din nou de la ANPA permisele....
Sa inteleg ca in conducerea federatiei, unora li se rupe **** de ce se intampla privitor la pescuit, iar altora le e deja jena de ce se intampla.
Si voi, plini de atata jena, sunteti chemati la consultari privind pescuitul si organizarea lui in Romania....
De fapt, sincer acum, mi-e mila doar de pityu, care se vede care vrea sa faca ceva pentru pescuit, comparativ cu altii pentru care balastrul e mai important decat pestele....
Sa-ti fie Rusine, Dinu patriciu
http://forum.fnpsr.ro/viewtopic.php?f=9&t=30