shirkan1982 scrie:am vorbit azi cu un politist care e si pescar si mult mai informat,zicea ca pana la urma tot chitanta anpa de 30 lei o sa fie valabila si nu este obligatoriu sa faci parte dintr-o asociatie care de altfel profita la maxim de pescarii dezorientati si usor de convins,eu zic sa nu ne grabim cu permisele ca sigur luam tzeapa asa ca anul trecut
Permis de pescuit 2010
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
la asta avem deja lege ... ANPA tipareste si elibereaza prin asociatii ...
intrebarea e prin care asociatii ? ca din cate stiati unii nu recunosc autoritatea ANPA ...
o alta intrebare ar fi ca in toate povestea asta de eliberarea permiselor RNP cum e vazut ? ca pana la urma la fel ca o asociatie si ei dau permise sau ce o fi aia pe apele de munte ...
intrebarea e prin care asociatii ? ca din cate stiati unii nu recunosc autoritatea ANPA ...
o alta intrebare ar fi ca in toate povestea asta de eliberarea permiselor RNP cum e vazut ? ca pana la urma la fel ca o asociatie si ei dau permise sau ce o fi aia pe apele de munte ...
- MARIUS POPA
- veteran

intrebare??
are cineva un raspuns ferm la:in ce conditii, pe baza carei legi si ce taxa platim pe 2010 ca sa putem sa ne exercitam dreptul de pescar????
eu zic sa nu mai povestim asa numa, sa ne avem in treaba, totusi !!
subiect on topic!
parerea mea.

are cineva un raspuns ferm la:in ce conditii, pe baza carei legi si ce taxa platim pe 2010 ca sa putem sa ne exercitam dreptul de pescar????
eu zic sa nu mai povestim asa numa, sa ne avem in treaba, totusi !!
subiect on topic!
parerea mea.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.