Permis 2009 ...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Mar 2009, 20:01

mircea13 scrie:Intra aici si vezi ce te intereseaza. Trebuie sa rulezi pana la ultima pagina
si iti apare poza permisului de pescuit pe 2009.
http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=268
Daca nu merge direct scrie tu pe web si o sa iti apara.Numai bine. Mircea13
mircea
mersi ,esti dragut,dar sincer am cerut o poza a unui permis 2009 nu o pagina .pdf pe care o stiu cu ochii inchisi. :wink:
monitorizez aproape zilnic ce se mai posteaza pe acest site sau pe cel al madr asa ca stiu cum draqu arata cam toate documentele lor.

eu am cerut doar o simpla poza.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 20 Mar 2009, 20:07

Acolo unde te-am trimis eu poti vedea cele 3 tipuri de permise de pescuit fara a fi color. Numai bine. Mircea13

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 20 Mar 2009, 23:01

se pare ca ati uitat ca azi e vineri, inainte de sambata.
si la Craiova, la telefon aceeasi placa "sunteti membru al unei asociatii ? /nu Atunci veniti luni. "
Si eu m-am dus peste ei in birou si mi l-au dat pe loc, fara sa mai zica ceva de luni, de vineri, de bla bla bla.

tb copie BI/CI+chit 30/10 lei trezorerie+cerere tip (de pe site ANPA)(+acte doveditoare pt elevi, studenti, pensionari)

floringula
junior
junior

Mesaj de floringula » 21 Mar 2009, 15:55

fly_fisherman scrie:
mini_mic scrie:Mare atentie ! Tocmai am sunat la ANPA ca sa ridic permisul, iar inspectorul pisicicol a zis cam asa : " sunteti membru al unei asociatii ?. Permisele vor fi ridicate luni de presedintele asociatiei la care sunteti membru si o sa achitati contravaloarea acolo in cazul in care nu ati facut-o deja la trezorerie".
Concluzia: nu esti membru nu vei primi permis !
Si in Deva responsabilul ANPA - care este buuuun prieten cu dl APSDeva, ii viziteaza zilnic magazinul - a spus tot o astfel de ineptie, cum ca nu se elibereaza permise decat de la asociatiile de pescadori.

O sa ma dau peste cap, inclusiv fac un drum la Bucuresti sa-imi iau permisul, PT. CA NU VREAU SA FAC PARTE DIN NICI UN FEL DE ORGANIZATIE DE PESCARI!!!!!!!!! CLAR?
probabil ca esti cumva pe vreun-ul din aceia care nu mai au dreptul de a ridica permis de pe teritoriul jud. de acea vrei sa mergi pana la bucuresti pt permis cand in jud.HD sunt patru asociati de pescari care vor avea dreptul la eliberarea de permise

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 21 Mar 2009, 16:34

omu vrea sa fie liber, ca si multi altii, de ce sa faca altii p...a mare spatele nostru? de se le dam bani din cotizatii daca nu fac nimic, de ce sa ma asociez cu ei daca ei nu fac nimic pt mine? e de inteles de ce nu vrea omu sa se asocieze, tot respektul pt el.......
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Mar 2009, 18:31

Domne...E o mare victorie!Daca se dau permisele direct din ANPA ( si se pare ca se dau!) este cu adevarat inceputul sfarsitului pentru asociatiile care nu vor oferii ceva concret pescarilor...Cele care vor putea oferii ceva suplimentar ,in afara de ape nationale, vor avea membri! Celelalte ...vor muri! :lol: :lol: :lol: Parerea mea.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

floringula
junior
junior

Mesaj de floringula » 21 Mar 2009, 19:08

adrian25 scrie:omu vrea sa fie liber, ca si multi altii, de ce sa faca altii p...a mare spatele nostru? de se le dam bani din cotizatii daca nu fac nimic, de ce sa ma asociez cu ei daca ei nu fac nimic pt mine? e de inteles de ce nu vrea omu sa se asocieze, tot respektul pt el.......
ok. este perfect acest lucru. dar aceasta asociatie a concesionat o balta pe care a populato cu 8 tone de peste si are resurse si dinaintea popularilor.aceasta balta este deschisa tot timpul anului pt membri asociatiei in schimbul a 20lei pe an si a permisului vizat la respectiva asociatie care costa inca 62lei.
daca ma gandesc bine inainte sa apara cele cateva asociati din jud. AJVPS-ul detinea monopolul si un permis ajunsese sa coste 120lei si daca nu-l vizai un an 180lei. atunci nu comenta nimeni.se bracona de fata cu paznici ajvps-ului si ei si conducerea isi primeau dreptul(am asistat si nu am putut face nimic, decat daca aveam un pistol," sa-i lichidez").acum cand cineva incearca sa faca ceva pt pescuit i se pun bete in roate, ca asa si pe dincolo.
eu sincer pe inchis ma duceam pe balti cu plata pe care dadeam 20lei/zi, intr-un sfarsit de saptamana 40lei, intr-o luna 4 x 40lei = 160lei. si atunci trageti voi concluzile :idea:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 21 Mar 2009, 19:55

Din mesajele postate trag doua concluzii:
1.In anumite judete ,permisele se elibereaza direct de ANPA, prin filialele locale zonei unde pescarul este " arondat".
2.In alte judete ,permisele de pescuit se elibereaza prin asociatii (AGVPSuri).

In legislatia in materie de pescuit aflata in vigoare la aceasta ora , se prevede clar modul de obtinere/eliberare a permiselor de pescuit, si anume prin filialele ANPA. In care act legislativ publicat in MO (nu propunere sau proiect) scrie ca permisele se elibereaza prin AGVPSuri?De unde provine mizeria aceasta de conditionare? Legislatia prevede ca permisele se elibereaza in baza chitatei de 30 lei achitate la trezorerie pe care scrie taxa pentru permis pescuit.Ba chiar mai mult nici nu se specifica de la care filiala ANPA se elibereaza. De exeplu, subsemnatul care sunt clujan , conform legii, cu chitanta de 30 lei, pot sa ma prezint la ANPA Bucuresti sa-mi ridic cartonasul rosu. Dealtfel pe permis sunt specificate doar numele si CNPul detinatorului, adresa detinatorului nu intereseaza. Eu personal am sa merg in saptamana ce urmeaza la ANPA Cluj si o sa solicit sa-mi elibereze permisul.Daca o sa ma trimita la AGVPS am sa le las o petitie solicitand sa mi se justifice in baza carei legi sunt trimis acolo. Repet, legislatie in vigoare nu atribuie asociatiilor nici un rol in distribuirea permiselor.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 22 Mar 2009, 07:51

APSALBA ? Niciun comentariu , citat de legi coroborate cu ... ? Nimic nimic ? Cam liniste pe la tine in ultima vreme :roll:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Mar 2009, 11:41

genu scrie:APSALBA ? Niciun comentariu , citat de legi coroborate cu ... ? Nimic nimic ? Cam liniste pe la tine in ultima vreme :roll:
...just... MUCLES !
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns