Permis 2009 ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dupa un stat la rand de 2 ore ,am reusit sa-mi scot in sfarsit permisul de pescuit de la ANPA Cluj. Acte necesare: chitanta emisa de trezorerie in valoare de 30 lei (in original)si copie dupa carte identitate. Bucurie mare, dar nu se stie pana cand.Gurile rele zic ca se discuta de concesionarea apelor, cu toate ca inspectorul ANPA zicea ca se poate pescui pe orice apa a domeniului public in baza permisului si a CI.
si eu cred ca mai devreme sau mai tarziu va incepe actiunea "concesionare"...danone scrie:Dupa un stat la rand de 2 ore ,am reusit sa-mi scot in sfarsit permisul de pescuit de la ANPA Cluj. Acte necesare: chitanta emisa de trezorerie in valoare de 30 lei (in original)si copie dupa carte identitate. Bucurie mare, dar nu se stie pana cand.Gurile rele zic ca se discuta de concesionarea apelor, cu toate ca inspectorul ANPA zicea ca se poate pescui pe orice apa a domeniului public in baza permisului si a CI.
Imi dau singur quotelazarini scrie:Ceva informatii cu privire la modalitatea aradenilor de a intra in posesia mult doritului permis?

Deci, pt aradenii interesati, din informatiile furnizate de inspectorul ANPA in cursul zilei de maine, 25 martie, d-na Voda (responsabila pe Arad) va intra in posesia permiselor de pescuit, care urmeaza a fi distribuite prin asociatii (acolo unde este cazul), respectiv direct persoanelor interesate in baza procedurii deja cunoscute. Am fost sfatuit ca in cursul zilei de maine sa iau legatura cu d-na Voda (la nr de tel de pe site-ul ANPA) care va oferi explicatii cu privire la locul si programul de eliberare a permiselor.
Cine vrea permise ANPA poate sa le obtina de la Cluj. Aici au inceput sa se distribuie in baza unei copii dupa CI sau buletin ,respectiv chitanta de trezorerie in original. In primele zile a fost aglomeratie, insa acum sunt doar cate trei-patru persoane la rand. Cred ca se distribuie si persoanelor din oricare judet, pt. ca inspectorul care le elibereaza pe loc ,nici macar nu te intreaba de unde esti sau unde domiciliezi. Asadar daca aveti drum prin Cluj puteti contacta ANPA.
Adresa: Calea Dorobantilor nr.69
Program de lucru:doar Luni si Marti intre orele 10-14
Adresa: Calea Dorobantilor nr.69
Program de lucru:doar Luni si Marti intre orele 10-14