Permis 2009 ...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 22 Mar 2009, 16:50

Cei care doresc sa vada cum arata permisul de pescuit ANPA 2009 sa urmeze urmatoarul link:
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img= ... 650e1c8aa4

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Mar 2009, 17:47

flydb scrie:Cei care doresc sa vada cum arata permisul de pescuit ANPA 2009 sa urmeze urmatoarul link:
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img= ... 650e1c8aa4
Frumos...
Deci exista! :)

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 22 Mar 2009, 18:46

Vreau si euuuuuuuuuuu :oops: :oops: :oops: :oops: :!: :!: :!:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Mar 2009, 19:21

am cerut si eu sa mi se dea un permis, fara sa apartin de X asociatie, si mi-a zis ca nu da numai la cei care sunt asociati....nu dau nume, :D !de fapt e simplu, erau numai doua variante.
arata bine, il asteptam ! :evil:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 22 Mar 2009, 19:36

MARIUS POPA scrie:am cerut si eu sa mi se dea un permis, fara sa apartin de X asociatie, si mi-a zis ca nu da numai la cei care sunt asociati....nu dau nume, :D !de fapt e simplu, erau numai doua variante.
Pai si cum ramane cu cei din Bucuresti care si-au ridicat vineri permisele?
Provincia nu are astfel de privilegiu?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 22 Mar 2009, 19:37

MARIUS POPA scrie:am cerut si eu sa mi se dea un permis, fara sa apartin de X asociatie, si mi-a zis ca nu da numai la cei care sunt asociati....nu dau nume, :D !de fapt e simplu, erau numai doua variante.
Iti sugerez sa ceri in scris pe formularul de aici : http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=271
Si nu uita sa ceri numar de inregistrare cind depui cererea. :wink: :lol:

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 22 Mar 2009, 19:48

Iti sugerez sa ceri in scris pe formularul de aici : http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=271
Si nu uita sa ceri numar de inregistrare cind depui cererea. :wink: :lol:[/quote]

Explica-ne, te rog, procedura detaliata.Sant sigur ca sunt multi din Moldova care au platit taxa permis la trezorerie si nu mai stiu cum sa continue.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Mar 2009, 20:25

parerea mea ca atat timp cat legea actuala e in vigoare ai doua variante:
1. daca esti la o asociatie iti iei permisul de acolo . au dreptul sa aleaga sa dea doar membrilor ei
2 .sa il iei de la anpa, zonala ,fara sa fii membru la o asociatie.eu zic ca sunt obligatii sa il distribuie si ei.asta e legea actuala nu o pot interpreta cum vor ei.
problema mare va fi cine va mai controla apele caci anpa are un om in zona care da si permise.nu cred ca e suficient.si nu stiu daca vreo asociatie mai are interes daca nu mai are membrii sau drept de control pe apa/apele respective.atunci va fii o problema cu braconajul.daca cumva mai intereseaza pe cineva acest aspect

florinn1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinn1 » 22 Mar 2009, 20:31

Datorita faptului ca Alba nu are sediu ANPA noi suntem arondati la Cluj.
Am informatii ca insp. piscicol de la Cluj va veni in zona (Abrud, Campeni) daca suntem cel putin 40-50 pescari si va distribui permisele.
Am inceput sa adunam documentele si cred ca suntem mult mai multi.
In fond este datoria lor.
Voi discuta cu insp. saptamana viitoare dupa ce aduce permisele de la Bucuresti.

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 22 Mar 2009, 21:06

pescuitorul scrie:parerea mea ca atat timp cat legea actuala e in vigoare ai doua variante:
1. daca esti la o asociatie iti iei permisul de acolo . au dreptul sa aleaga sa dea doar membrilor ei
2 .sa il iei de la anpa, zonala ,fara sa fii membru la o asociatie.eu zic ca sunt obligatii sa il distribuie si ei.asta e legea actuala nu o pot interpreta cum vor ei.
problema mare va fi cine va mai controla apele caci anpa are un om in zona care da si permise.nu cred ca e suficient.si nu stiu daca vreo asociatie mai are interes daca nu mai are membrii sau drept de control pe apa/apele respective.atunci va fii o problema cu braconajul.daca cumva mai intereseaza pe cineva acest aspect
Multumesc pentru raspuns.O sa incerc maine cu o cerere catre ANPA Iasi, o sa anexez si chitanta de la trezorerie + copie CI.

Cat despre controale, sincer, nu am vazut pe nimeni de la AJVPS Botosani pe malul Prutului sa combata braconajul...Ei nici nu stiu cand e prohibitia.Cica nu a aparut in Monitorul Oficial.SI mai vor cotizatie...

Scrie răspuns