Permis 2009 ...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 20 Mar 2009, 15:16

Mare atentie ! Tocmai am sunat la ANPA ca sa ridic permisul, iar inspectorul pisicicol a zis cam asa : " sunteti membru al unei asociatii ?. Permisele vor fi ridicate luni de presedintele asociatiei la care sunteti membru si o sa achitati contravaloarea acolo in cazul in care nu ati facut-o deja la trezorerie".
Concluzia: nu esti membru nu vei primi permis !
Obiectiv: 8,1 kg !

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 20 Mar 2009, 15:28

mini_mic scrie:Mare atentie ! Tocmai am sunat la ANPA ca sa ridic permisul, iar inspectorul pisicicol a zis cam asa : " sunteti membru al unei asociatii ?. Permisele vor fi ridicate luni de presedintele asociatiei la care sunteti membru si o sa achitati contravaloarea acolo in cazul in care nu ati facut-o deja la trezorerie".
In ce oras?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Mar 2009, 15:51

mini_mic scrie:Mare atentie ! Tocmai am sunat la ANPA ca sa ridic permisul, iar inspectorul pisicicol a zis cam asa : " sunteti membru al unei asociatii ?. Permisele vor fi ridicate luni de presedintele asociatiei la care sunteti membru si o sa achitati contravaloarea acolo in cazul in care nu ati facut-o deja la trezorerie".
E haos complet la ANPA! De ce in Buftea se da direct pescarilor iar in alte judete prin intermediari? Trebuie lamurit urgent. Au voie sa faca asta?

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 20 Mar 2009, 16:03

edstefan scrie:
liviu_v scrie:Gata! Am fost azi la Buftea si mi-am ridicat permisul!
Deci il scriu pe loc si dupa il plastifiaza? o scanare se poate?

Da il scriu pe loc! Sunt la fel ca cele de anul trecut.

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 20 Mar 2009, 16:11

nu au voie sa faca asta , dar in provincie sunt mana in mana cu ajvps, asa ca mai mananca si o pastrama de vanat, un picior de mistret ceva, doar nu fac munca voluntara in folosul ajvps.........nu?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 20 Mar 2009, 16:18

Azi am intrat si eu in posesia permisului ANPA 2009. Este cu adevarat un eveniment istoric dupa cat zbucium a fost aici pe forum. L-am ridicat din Buftea , de la sediul ANPA Bucuresti. A fost putina coada. Era acolo si un reprezentant AJVPS cred ca de la Prahova care ridica pentru membrii asociatiei. Unul dintre tipii de la ANPA cam batea campii cu planurile de management ale asociatiilor si i-am atras atentia ca deciziile de arondare a apelor publice date in baza vechiului ordin 331/2008 nu mai sunt de actualitate. Oricum el a admis ca nu stie foarte bine. Toate filialele ANPA din tara vor primi permise de pescuit. Din cate am inteles ordinul conducerii ANPA este ca acestea sa fie distribuite atat prin asociatii cat si direct catre pescari. Daca nu vor proceda asa trebuiesc facute presiuni in continuare.
S-auzim numai de bine!!

fly_fisherman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly_fisherman » 20 Mar 2009, 17:04

Si in Deva responsabilul ANPA - care este buuuun prieten cu dl APSDeva, ii viziteaza zilnic magazinul - a spus tot o astfel de ineptie, cum ca nu se elibereaza permise decat de la asociatiile de pescadori.

O sa ma dau peste cap, inclusiv fac un drum la Bucuresti sa-imi iau permisul, PT. CA NU VREAU SA FAC PARTE DIN NICI UN FEL DE ORGANIZATIE DE PESCARI!!!!!!!!! CLAR?

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 20 Mar 2009, 18:33

Vali Vesa scrie: In ce oras?
Craiova
Obiectiv: 8,1 kg !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Mar 2009, 18:50

la valcea,dupa o convorbire telefonica cu reprezentantul local al anpa,am inteles ca se vor distribui incepand de luni,dar mai degraba de marti,direct catre pescari,o parte din permise,iar o alta parte vor merge catre asociatii.
care v-a fi procentul,numai dumnezeu stie si inspectorul local :?

oare daca le terima pe cele alocate pescarilor liberi,mai comanda altele??:?

rog pe cei care au ridicat permisul anpa pe 2009 sa faca o scanare si sa posteze acest document - eventual acoperind datele de indentificare

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 20 Mar 2009, 19:52

Intra aici si vezi ce te intereseaza. Trebuie sa rulezi pana la ultima pagina
si iti apare poza permisului de pescuit pe 2009.
http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=268
Daca nu merge direct scrie tu pe web si o sa iti apara.Numai bine. Mircea13

Scrie răspuns