stii tu ceva? nu se mai elibereaza permise pe oltenitei?Fario_nebunu scrie:Vaaaaai de creierii mei! Pai fratilor, de aia a murit azi Dolanescu (Dumnezeu sa il ierte!) A vrut sa isi faca permis ANPA, a mers pe Soseaua Oltenitei si acolo i s-a spus ca trebuie sa ajunga taman la Budapesta! Or el, PRM-ist autentic, nu putea face asa ceva. S-a enervat, a facut congestie si....ANPA il are pe constiinta!MihaiV scrie:De la Budapesta!genu scrie:Pentru Covasna si Harghita stie cineva de unde tre scos permisul ?![]()
Permis 2009 ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Exact asa! Au sunat colegi de pe site si li s-a spus sa nu vina pe Oltenitei ca nu se mai elibereza aici ci...la Buftea! Pentru mine Buftea e ceva la fel de cunoscut cum e Burkina Faso iar Strada Eminescu de acolo e cum e Uagadugu, un loc exotic, la capatul lumii! Mai bine cer prin posta permis de pescuit pe toate apele de munte, deal si ses din Burkina Faso. Costa mai putin de 7 euro in moneda locala (fata de 7,5 la NPA), se asigura reciprocitate si cu APS din Liberia, iar cu o taxa de 4 euro in plus si pe apele din Siera Leone! Sa vezi acolo crocodili, pesti carnivori....bebe13 scrie:stii tu ceva? nu se mai elibereaza permise pe oltenitei?Fario_nebunu scrie:Vaaaaai de creierii mei! Pai fratilor, de aia a murit azi Dolanescu (Dumnezeu sa il ierte!) A vrut sa isi faca permis ANPA, a mers pe Soseaua Oltenitei si acolo i s-a spus ca trebuie sa ajunga taman la Budapesta! Or el, PRM-ist autentic, nu putea face asa ceva. S-a enervat, a facut congestie si....ANPA il are pe constiinta!MihaiV scrie: De la Budapesta!![]()
Mai greu e in Boyswana ca acolo moneda se numete "puuula" si nu stiu rata de schimb si nici ce ape au. Dar le arat moneda asta celor de la NPA, poate imi fac ei contactul cu botswanezii!
Oricum, faza e pe bune, tre sa mergi la Buftea...
-
- junior
Am sunat azi la ANPA Constanta si mi-au zis ca permisele vin martea sau miercurea viitoare..deci nu mai e mult 
Pana una alta as dori sa stiu daca are cineva vreo lista cu apele unde se poate pescuit cu permisul ANPA ca sa creez un director online unde fiecare va putea sa posteze comentarii referitoare la zona respectiva. Din ce stiu pana acum Dunarea si Marea Neagra sunt ok..numai ca trebuie in unele cazuri viza de la politia de frontiera.

Pana una alta as dori sa stiu daca are cineva vreo lista cu apele unde se poate pescuit cu permisul ANPA ca sa creez un director online unde fiecare va putea sa posteze comentarii referitoare la zona respectiva. Din ce stiu pana acum Dunarea si Marea Neagra sunt ok..numai ca trebuie in unele cazuri viza de la politia de frontiera.
-
- veteran
Dunarea, Marea Neagra, segmente din Olt, Mures, Arges etc. (nerevendicate de asociatii sau unde s-a anulat contractul asociattilor), Lacul Morii din Bucuresti, Snagovul (se bat pe el enspe mii de asociatii dar nici una nu are control efectiv asa ca...e al statului). Mai ziceti care mai stiti.alex_coman scrie:Am sunat azi la ANPA Constanta si mi-au zis ca permisele vin martea sau miercurea viitoare..deci nu mai e mult
bebe13 scrie:nu mai este pe sos oltenitei nr 35-37 et 5 sec 4 tel:021/6344429 ?liviu_v scrie:Am sunat azi la ANPA si mi-au spus ca s-a inceput eliberarea permiselor de pescuit! Pentru cei din Bucuresti se elibereaza de filiala ANPA Bucuresti care are sediul in Buftea pe str. Mihai Eminescu nr. 11, tel. 0213501161. Permisul se elibereaza pe loc in baza cereri de eliberare+ chitanta trezorerie 30lei+copie CI/BI.
Miine sunt pe ei!
Ba da, dar in Buftea este filiala Bucurest!