Permis 2009 ...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 20 Mar 2009, 01:40

Fario_nebunu scrie:
MihaiV scrie:
genu scrie:Pentru Covasna si Harghita stie cineva de unde tre scos permisul ?
De la Budapesta! :lol: :lol:
Vaaaaai de creierii mei! Pai fratilor, de aia a murit azi Dolanescu (Dumnezeu sa il ierte!) A vrut sa isi faca permis ANPA, a mers pe Soseaua Oltenitei si acolo i s-a spus ca trebuie sa ajunga taman la Budapesta! Or el, PRM-ist autentic, nu putea face asa ceva. S-a enervat, a facut congestie si....ANPA il are pe constiinta! :lol:
stii tu ceva? nu se mai elibereaza permise pe oltenitei?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Mar 2009, 01:48

bebe13 scrie:
Fario_nebunu scrie:
MihaiV scrie: De la Budapesta! :lol: :lol:
Vaaaaai de creierii mei! Pai fratilor, de aia a murit azi Dolanescu (Dumnezeu sa il ierte!) A vrut sa isi faca permis ANPA, a mers pe Soseaua Oltenitei si acolo i s-a spus ca trebuie sa ajunga taman la Budapesta! Or el, PRM-ist autentic, nu putea face asa ceva. S-a enervat, a facut congestie si....ANPA il are pe constiinta! :lol:
stii tu ceva? nu se mai elibereaza permise pe oltenitei?
Exact asa! Au sunat colegi de pe site si li s-a spus sa nu vina pe Oltenitei ca nu se mai elibereza aici ci...la Buftea! Pentru mine Buftea e ceva la fel de cunoscut cum e Burkina Faso iar Strada Eminescu de acolo e cum e Uagadugu, un loc exotic, la capatul lumii! Mai bine cer prin posta permis de pescuit pe toate apele de munte, deal si ses din Burkina Faso. Costa mai putin de 7 euro in moneda locala (fata de 7,5 la NPA), se asigura reciprocitate si cu APS din Liberia, iar cu o taxa de 4 euro in plus si pe apele din Siera Leone! Sa vezi acolo crocodili, pesti carnivori....
Mai greu e in Boyswana ca acolo moneda se numete "puuula" si nu stiu rata de schimb si nici ce ape au. Dar le arat moneda asta celor de la NPA, poate imi fac ei contactul cu botswanezii!

Oricum, faza e pe bune, tre sa mergi la Buftea...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 20 Mar 2009, 08:42

Vrajeala de Buftea ! :D :D :D

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 20 Mar 2009, 10:35

O sa dea permise la primavara ,care an vedem noi...ca de la Bucuresti pana in provincie e cale lunga.

alex_coman
junior
junior

Mesaj de alex_coman » 20 Mar 2009, 11:03

Am sunat azi la ANPA Constanta si mi-au zis ca permisele vin martea sau miercurea viitoare..deci nu mai e mult :)

Pana una alta as dori sa stiu daca are cineva vreo lista cu apele unde se poate pescuit cu permisul ANPA ca sa creez un director online unde fiecare va putea sa posteze comentarii referitoare la zona respectiva. Din ce stiu pana acum Dunarea si Marea Neagra sunt ok..numai ca trebuie in unele cazuri viza de la politia de frontiera.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Mar 2009, 12:44

alex_coman scrie:Am sunat azi la ANPA Constanta si mi-au zis ca permisele vin martea sau miercurea viitoare..deci nu mai e mult :)

Pana una alta as dori sa stiu daca are cineva vreo lista cu apele unde se poate pescuit cu permisul ANPA ca sa creez un director online unde fiecare va putea sa posteze comentarii referitoare la zona respectiva. Din ce stiu pana acum Dunarea si Marea Neagra sunt ok..numai ca trebuie in unele cazuri viza de la politia de frontiera.
Dunarea, Marea Neagra, segmente din Olt, Mures, Arges etc. (nerevendicate de asociatii sau unde s-a anulat contractul asociattilor), Lacul Morii din Bucuresti, Snagovul (se bat pe el enspe mii de asociatii dar nici una nu are control efectiv asa ca...e al statului). Mai ziceti care mai stiti.

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 20 Mar 2009, 14:21

Gata! Am fost azi la Buftea si mi-am ridicat permisul!

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 20 Mar 2009, 14:24

bebe13 scrie:
liviu_v scrie:Am sunat azi la ANPA si mi-au spus ca s-a inceput eliberarea permiselor de pescuit! Pentru cei din Bucuresti se elibereaza de filiala ANPA Bucuresti care are sediul in Buftea pe str. Mihai Eminescu nr. 11, tel. 0213501161. Permisul se elibereaza pe loc in baza cereri de eliberare+ chitanta trezorerie 30lei+copie CI/BI.
Miine sunt pe ei!
nu mai este pe sos oltenitei nr 35-37 et 5 sec 4 tel:021/6344429 ? :shock:

Ba da, dar in Buftea este filiala Bucurest! :D :) :lol:

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 20 Mar 2009, 14:32

liviu_v scrie:Gata! Am fost azi la Buftea si mi-am ridicat permisul!
Deci il scriu pe loc si dupa il plastifiaza? o scanare se poate?

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 20 Mar 2009, 14:45

la Cluj stie careva cum stau treburile, cand , cum, unde?
daca aveti inf. anuntati si restu lumii :lol:

Scrie răspuns