panaitescu e pe fata cu ajvps-ul local si nu numai el este chiar si OPC-ul local e fatis cu Antonescu & co si am dovezi in acest sens - astept documentul scanat sa il postez sa vedeti ce rezolutii dau inspectorii opc valcea la o reclamatie impotriva ajvpsului local,feuda lui Antonescu.marianu scrie:pasek scrie:Referitor la permise... ieri m-a sunat responsabilul pentru jud Gorj al ANPA si mi-a spus ca saptamina viitoare vine in TgJiu pentru a distribui permisele de pescuit in baza copiei chitantei de 30 RON platita la Trezorerie
inspectorul anpa de la valcea zice ca nu aduce permise decat pentu ajvps valceaadica domnul panaitescu e angajat ajvps valcea ? nu stiu ce sa mai cred e ca la nebuni
Permis 2009 ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
se pare ca s-au tiparit permisele
am platit taxa la trezorerie si mi sa spus la telefon ca saptamana viitoare sa ma duc la sediul anpa sa iau permisu
inspectorul cu care am vorbit a zis ca se duc saptamana asta la bucuresti sa aduca permisele si de saptamana viitoare (de fapt chiar de vineri dar in principiu de saptamana viitoare) se dau permisele
am platit taxa la trezorerie si mi sa spus la telefon ca saptamana viitoare sa ma duc la sediul anpa sa iau permisu
inspectorul cu care am vorbit a zis ca se duc saptamana asta la bucuresti sa aduca permisele si de saptamana viitoare (de fapt chiar de vineri dar in principiu de saptamana viitoare) se dau permisele
panaitescu e pe fata cu ajvps-ul local si nu numai el este chiar si OPC-ul local e fatis cu Antonescu & co si am dovezi in acest sens - astept documentul scanat sa il postez sa vedeti ce rezolutii dau inspectorii opc valcea la o reclamatie impotriva ajvpsului local,feuda lui Antonescu.[/quote]
asa e frate da pana cand! am sunat la buc la anpa si le-am zis de panaitescu asta ca nu e la el pe mosie, sa faca ceva in privinta asta.mi-au raspuns ca astazi au sedinta cu toti inspectorii din teritoriu si ca cererea mea era perfect legala si ca in baza chitantei de la trezorerie si copie dupa buletin trebuie sa imi elibereze cartonasul
asa e frate da pana cand! am sunat la buc la anpa si le-am zis de panaitescu asta ca nu e la el pe mosie, sa faca ceva in privinta asta.mi-au raspuns ca astazi au sedinta cu toti inspectorii din teritoriu si ca cererea mea era perfect legala si ca in baza chitantei de la trezorerie si copie dupa buletin trebuie sa imi elibereze cartonasul
-
- veteran
Referitor la permisul ANPA - pentru voi, pescarii din alte orase e mai usor pentru ca banuiesc ca aveti o singura Trezorerie si stiti unde sa platiti dar la bucuresteni e mai greu. Habar nu am la care trezorerie anume sa merg. Cea de sector (unde am domiciliul) sau cea de care tine sediul ANPA? Iar contul de depunere a ramas acelasi ca cel indicat in ianuarie? Pt ca daca se dau permisele trec si eu o fuga sa mi-l iau.
Art. 10 din H.G.1016/2008:rosu r. scrie:sa mai spuna cineva odata contu unde trebuie depusi banii ca nu mai reusesc sa il gasesc printre atatea pagini de discutii
(1) Taxele prevazute de prezenta hotarare constituie venit la bugetul de stat si se vireaza in contul corespunzator codului de cont nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare", deschis la unitatile Trezoreriei Statului.
(2) Virarea sumelor datorate se realizeaza inaintea eliberarii permisului, licentei sau autorizatiei de pescuit.
(3) Dovada achitarii taxelor prevazute de prezenta hotarare se anexeaza la cererea de eliberare a permisului, licentei sau autorizatiei de pescuit, dupa caz.
Fir intins!;-)
Am sunat azi la ANPA si mi-au spus ca s-a inceput eliberarea permiselor de pescuit! Pentru cei din Bucuresti se elibereaza de filiala ANPA Bucuresti care are sediul in Buftea pe str. Mihai Eminescu nr. 11, tel. 0213501161. Permisul se elibereaza pe loc in baza cereri de eliberare+ chitanta trezorerie 30lei+copie CI/BI.
Miine sunt pe ei!
Miine sunt pe ei!