permis 2006

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 11 Ian 2006, 22:17

Domnilor,

Daca informatiile despre APS Alba nu sunt o intoxicare inseamna ca CNAFP-ul a tiparit totusi vignetele si iata,exista cel putin o asociatie care a intrat in posesia lor.
Faptul ca AJVPS-urile nu au ridicat vignete inseamna ca ei nu sunt de acord cu ele ,motiv pt. care au si atacat in contencios ordinele ministerului. Ar trebui sa contactam pe cineva din conducerea APS Alba pentru a confirma oficial cele relatate.

Pt.Adrian Ionascu

Cum este posibil ca la nivelul ANPA sa nu se cunoasca daca CNAFP-ul a tiparit sau nu vignete ?
Este adevarat ca AGVPS-ul a atacat in contencios ordinele ministerului? Asa s-ar putea explica ezitarile lui Gigi Stefan din ultima vreme.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 12 Ian 2006, 07:40

daca vreti sa luati legatura cu cineva din conducerea APS Alba, gasiti nr. de telefon pt. contact pe www.apsalba.ro . ar fi bine sa vorbiti cu Popescu Stefan, presedintele asociatiei. de altfel o sa-l sun si eu in cursul zilei de azi si o sa revin cu amanunte.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 12 Ian 2006, 09:44

Salut baieti ,
In ziarul local Unirea de azi 12 ian pe prima pagina a aparut din nou acelasi anunt cum ca cei de la APS Alba vand aceste vignete.

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 12 Ian 2006, 11:20

e bine daca au aparut vignete.
desi la nivel declarativ colaborarea e buna intre CNAFP si ANPA, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. si e relativ natural pentru ca sunt 2 organisme care se cam calca pe bombeuri in acest domeniu.
in mod normal CNAFP care trebuie sa vanda si sa concesioneze exploatarile piscicole (ferme, crescatorii) ar trebui sa se desfinteze in 2-3 ani, dar mie greu sa cred ca ei lucreaza pentru desfintarea lor. mai ales ca nu sunt bugetari si deci au salarii babane.
stiam de intentia AGVPS de a contesta cele 2 ordine pe motiv ca nu au fost consultati la realizarea lor, dar nu stiam ca au declansat deja actiunea.
e normal sa nu fie de acord cu niste acte normative care ii coboara de pe piedestalul pe care i-a suit partidul comunist.
nu cred ca Gigi Stefan este intimidat de acesta actiune in justitie.
oricum AGVPS nu renunta niciodata la nimic. tine cu dintii de privilegiile pe care le are. tin minte cand lucram acolo cat tapaj s-a facut cu inregistrarea cainilor de vanatoare. existau la un moment dat 2 carti de origine pentru cainii de vanatoare, una la AChR si alta la AGVPS, ceea ce punea in incurcatura forurile internationale. mai ales ca la AGVPS pedigriul puilor raselor de vanatoare se putea "ajusta" dupa dorinta clientului, care se revansa cu donatii de whiskey si vodca :shock: pana la urma a ramas o singura carte de origine la asociatia chinologica, asa cum era normal, dar nu fara tapajul de rigoare.
AJVPS-urile pot elibera permise pentru apele amenajate pe care le au in concesiune. problema este ca ei afirma ca aceste permise sunt valabile si in apele naturale, ceea ce nu este real.
cred ca se poate solicita interventia Protectiei Consumatorilor, pentru dezinformarea cu buna stiinta a pescarilor (consumatorilor) :twisted:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 12 Ian 2006, 12:11

Si totusi, nu toate AJVPS-urile incaseaza taxa pe 2006. Chiar acum m-am interesat la mine la Dambovita si mi-au spus ca , momentan, nu incaseaza nimic pentru ca nu au venit permisele . Mi-au spus sa mai incerc peste o luna.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2006, 12:22

flydb scrie:Si totusi, nu toate AJVPS-urile incaseaza taxa pe 2006. Chiar acum m-am interesat la mine la Dambovita si mi-au spus ca , momentan, nu incaseaza nimic pentru ca nu au venit permisele . Mi-au spus sa mai incerc peste o luna.
Si in Iasi au zis ca nu au primit inca noile reglementari, sa mai incerc pe la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie, dar, daca e sa merg pe Prut, pot sa merg cu permisul de anul trecut, dar sa platesc taxa de acce pe granita, la trezorerie.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 12 Ian 2006, 12:31

In judetul Suceava permisul de pescuit pe 2006 este de 71 lei si pentru cine vrea PG 7lei
Este"infratire" cu judetul Botosani.
Pentru restul tarii asteptam vigniete.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2006, 12:38

georgelucius scrie:In judetul Suceava permisul de pescuit pe 2006 este de 71 lei si pentru cine vrea PG 7lei
Este"infratire" cu judetul Botosani.
Pentru restul tarii asteptam vigniete.
Bravo voua daca deja s-au fixat taxele!
Noi mai avem de asteptat.. asta e.
Ce mi-a placut acolo la filiala, e ca nu m-au obligat sa-mi fac permis nou, cand l-am vizat pe Suceava si nu mi-au luat taxa in plus...
In Iasi nu-ti vizeaza daca anul anterior ti-ai vizat permisul in alta parte ci, trebuie sa-ti faci unul nou.
Alti bani, alta distractie....

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 12 Ian 2006, 13:12

Ptr. Adrian Ionascu- ce se intampla daca de ex. AJVPS-ul judetean solicita toata portiunea de rau judetean(de ex. Muresul , Crisul alb , etc.), iar una sau mai multe asociatii paralele solicita si ele portiuni de rau sau chiar intreaga lungime din interiorul judetelor? Si in ceea ce priveste iazurile, fostele balastiere ce garantie avem ca ele sunt intradevar concesionate de AJVPS? Ptr. ca de ex. sunt in Arad cateva foste balastiere cu statut juridic incert-unele apartin primariilor, iar altele nu se stie exact cui apartin. Cele din patrimoniul primariilor vor fi concesionate de acestea sau tot de la nivel central?
Mersi anticipat.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 12 Ian 2006, 14:42

n-ar trebui sa aibe loc o licitate in care asociatiile, ajvps etc... sa vina cu oferte sa promita sa ne minta etc... asa cum fac guvernantii?
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns