permis 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pentru Teoo
Si te-ai mirat de raspuns. nu ai avut de ce. acesta e stilul de relatie cu pescarii la "noi in asociatie". obraznicia e la ea acasa. nici prefectul nu are sanse mai mari in dscutiile cu mai marii asociatiei hunedorene. a fost de cateva ori prezent in direct pe postul local de televiziune fata in fata cu mai marele asociatiei si nu a avut spor.
Fir intins
Eu zic sa mai aveti putintica rabdare. Pana nu apar permisele plastifiate si vignetele de la CNAFP nu are rost sa dati banii celor de la AJVPS-uri.
Revin cu informatia de la mine din Dambovita. AJVPS Dambovita nu incaseaza nici o taxa de pescuit pentru 2006 decat dupa ce o sa apara permisele si vignetele. Indiferent ce zic cei de la AJVPS Cluj vignetele vor aparea anul acesta.
Am si eu o intrebare pentru toti:
Pe ce baza, AJVPS-urile, au administrat pana acum ape de munte? Au existat contracte cu Romsilva( de concesionare, de inchiriere, etc.)? Cei de la mine nu au putut sa ma lamureasca pentru ca ei n-au avut niciodata in administrare ape de munte.
Revin cu informatia de la mine din Dambovita. AJVPS Dambovita nu incaseaza nici o taxa de pescuit pentru 2006 decat dupa ce o sa apara permisele si vignetele. Indiferent ce zic cei de la AJVPS Cluj vignetele vor aparea anul acesta.
Am si eu o intrebare pentru toti:
Pe ce baza, AJVPS-urile, au administrat pana acum ape de munte? Au existat contracte cu Romsilva( de concesionare, de inchiriere, etc.)? Cei de la mine nu au putut sa ma lamureasca pentru ca ei n-au avut niciodata in administrare ape de munte.
Probabil ca se asreapta o licitatie pentru firma care sa tipareasca vignetele.
Shi nu s-a prezentat cea care trebuia.
De ce trebuie vignete, totushi ?
O chitantza chioara, cu stampila , nu-i suficient?
Shi de ce nu se pot gasi permise la orice papetarie, sa se plateasca la banca in cont, si totul sa functioneze fara impartirea pe judetze ?
Ar fi interesant sa se plateasca permisul in functie de lungimea betzelor.
Domnilor, va urez din nou ...urarea pescarului !
Shi nu s-a prezentat cea care trebuia.
De ce trebuie vignete, totushi ?
O chitantza chioara, cu stampila , nu-i suficient?
Shi de ce nu se pot gasi permise la orice papetarie, sa se plateasca la banca in cont, si totul sa functioneze fara impartirea pe judetze ?
Ar fi interesant sa se plateasca permisul in functie de lungimea betzelor.
Domnilor, va urez din nou ...urarea pescarului !
-
- veteran