permis 2006

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bvlutu
utilizator nou
utilizator nou

pentru Teoo

Mesaj de bvlutu » 19 Ian 2006, 09:31

Si te-ai mirat de raspuns. nu ai avut de ce. acesta e stilul de relatie cu pescarii la "noi in asociatie". obraznicia e la ea acasa. nici prefectul nu are sanse mai mari in dscutiile cu mai marii asociatiei hunedorene. a fost de cateva ori prezent in direct pe postul local de televiziune fata in fata cu mai marele asociatiei si nu a avut spor.
Fir intins

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 19 Ian 2006, 09:38

deci, se pare, ca tot la AGVPS vom ajunge sa ne vizam permisele, daca vrem sa fim intr-o oarecare legalitate.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2006, 09:42

fisherman scrie:deci, se pare, ca tot la AGVPS vom ajunge sa ne vizam permisele, daca vrem sa fim intr-o oarecare legalitate.
Cel putin pentru anul asta, e clar asta.. nu vad o alta solutie...

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 19 Ian 2006, 10:27

Sansele sunt minime sa le vizam in alta parte, din pacate! Pana una alta, cu toate promisiunile si legile, nu s-a intamplat nimic concret, asa ca deja incep sa plang ca si anul asta contribui la salariul celui raspunzator de devastarea lacului Sacalaia - moraru

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 19 Ian 2006, 10:42

l-om viza si la agvps, numai sa putem pescui. anul trecut am dat banii la permis si pe mures aproape nu am putut pescui. dupa 1300000 de lei, dati la agvps, am mai dat si o groaza de bani pe baltile private.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 19 Ian 2006, 14:09

Eu zic sa mai aveti putintica rabdare. Pana nu apar permisele plastifiate si vignetele de la CNAFP nu are rost sa dati banii celor de la AJVPS-uri.
Revin cu informatia de la mine din Dambovita. AJVPS Dambovita nu incaseaza nici o taxa de pescuit pentru 2006 decat dupa ce o sa apara permisele si vignetele. Indiferent ce zic cei de la AJVPS Cluj vignetele vor aparea anul acesta.

Am si eu o intrebare pentru toti:

Pe ce baza, AJVPS-urile, au administrat pana acum ape de munte? Au existat contracte cu Romsilva( de concesionare, de inchiriere, etc.)? Cei de la mine nu au putut sa ma lamureasca pentru ca ei n-au avut niciodata in administrare ape de munte.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 21 Ian 2006, 14:51

Si totusi,noi anu' asta cu cine votam?Cum mama :evil: -ului putem pescui legal,sa nu ne ia la rost orice amarit de meletian cu"pulanu'" gros :? ?Parerea mea?Ne lasam de legalitate,ca murim cu hobbyu-n gat :x Sanatate( :twisted: :roll: :twisted: :wink: )multa lor,alora de la nivel inalt!

mirceap
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mirceap » 21 Ian 2006, 20:12

Probabil ca se asreapta o licitatie pentru firma care sa tipareasca vignetele.
Shi nu s-a prezentat cea care trebuia.
De ce trebuie vignete, totushi ?
O chitantza chioara, cu stampila , nu-i suficient?
Shi de ce nu se pot gasi permise la orice papetarie, sa se plateasca la banca in cont, si totul sa functioneze fara impartirea pe judetze ?

Ar fi interesant sa se plateasca permisul in functie de lungimea betzelor.
Domnilor, va urez din nou ...urarea pescarului !

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 23 Mai 2006, 17:36

Daca aveti informati va rog sa imi spuneti daca totusi exista reciprocitate intre AJVPS-uri? (Daca cu un permis eliberat in Bucuresti pot pescui si in alte judete)

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Mai 2006, 17:56

eu mi-am facut permisul in bucureshti, acum 2 sapt. persoanele de la filiala la care l-am scos se jurau ca pot pescui pe ape naturale oriunde in tzara.

Scrie răspuns