permis 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
permis 2006
o shimbare in bine a aparut la ajvps.
in deva permisul pt ape de ses si colinare 70 lei(fata de 125 lei).
asteptam vineta sa vedem cit este.cei de la ajvps nu stiau inca.
sunt curios delta si pg daca se scumpesc
in alte judete?
fir intins
in deva permisul pt ape de ses si colinare 70 lei(fata de 125 lei).
asteptam vineta sa vedem cit este.cei de la ajvps nu stiau inca.
sunt curios delta si pg daca se scumpesc
in alte judete?
fir intins
Unde e schimbarea "in bine" ?
Eu anul trecut am platit 500 000 lei cotizatia de membru AJVPS.
Si circa 320 000 lei permis de pescuit (care cred ca este echivalentul vinietei care va aparea anul acesta).
Deci ai platit pina acum cotizatia de membru pescar. Inteleg ca 70 RON ... insa cit te-a costat aceeasi cotizatie anul trecut ?
Si cit va costa vinieta ?
PS In cei 1 250 000 lei de anul trecut nu cumva ai platit si pentru vreo amenajare (balta) a AJVPS-ului ?
Eu anul trecut am platit 500 000 lei cotizatia de membru AJVPS.
Si circa 320 000 lei permis de pescuit (care cred ca este echivalentul vinietei care va aparea anul acesta).
Deci ai platit pina acum cotizatia de membru pescar. Inteleg ca 70 RON ... insa cit te-a costat aceeasi cotizatie anul trecut ?
Si cit va costa vinieta ?
PS In cei 1 250 000 lei de anul trecut nu cumva ai platit si pentru vreo amenajare (balta) a AJVPS-ului ?
si ce...eu anul trecut am platit 1.5 mil la AJVPS Giurgiu k sa dau pe niste balti cu nume de legume sau muraturi & un milion si ceva la AJVPS Tulcea k sa dau in delta......dak ma fulgera din senin gandul sa dau prin zona Sacalaia probabil alt milion taxa de permis......
sa ma f** in AJPS-ul masii....

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
A fost careva din Timisoara sa se intereseze?
Anul trecut au dat in locul permisului o adeverinta (inseriata
), ca pina s-a decis Compania sa elibereze permisele s-a facut vara. Important e ca frontieristii au luat-o de buna si au eliberat PG-ul. Aici mai apare o timpenie.
Permisul ar trebui acordat pe 1 an incepind cu ziua eliberarii si s-ar termina balamucul de la inceputul anului. Taxa de membru in asociatie e alta poveste, pe mine ma intereseaza permisul ala <<adevaratu'>>
Anul trecut au dat in locul permisului o adeverinta (inseriata

citez de pe chitanta:
-cotizatie pescari adulti ses V.I -10% =63.00
- taxa timbru pescari = 0.80
deci 630 mii lei
asta am platit la ajvps pe 2006
am intrebat la asociatie si de vineta si au spus ca nau nimic oficial deci nu pot sami dea nici un raspuns.
am intrebat si daca mai exista infratire intre judete si a zis ca pot pescui linistit pe mures,la fel ca anul trecut
fir intins
-cotizatie pescari adulti ses V.I -10% =63.00
- taxa timbru pescari = 0.80
deci 630 mii lei
asta am platit la ajvps pe 2006
am intrebat la asociatie si de vineta si au spus ca nau nimic oficial deci nu pot sami dea nici un raspuns.
am intrebat si daca mai exista infratire intre judete si a zis ca pot pescui linistit pe mures,la fel ca anul trecut
fir intins