permis 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
ape naturale neamenajate = rauri, paraie, canale, lacuri naturale neconcesionate
ape amenajate = iazuri, lacuri naturale si amenajate concesionate
asociatiile de pescuit trebuie sa incheie un contract cu CNAFP, in calitate de gestionar si sa solicite ANPA, in calitate de administrator al statului, eliberarea unei autorizatii de pescuit recreativ.
pana acum nu am primit nici o solicitare in acest sens.
mai exact gasiti in ordinele 1133 si 1134 de pe situl ministerului agriculturii, www.maa.ro, la arhiva legislativa.
ape amenajate = iazuri, lacuri naturale si amenajate concesionate
asociatiile de pescuit trebuie sa incheie un contract cu CNAFP, in calitate de gestionar si sa solicite ANPA, in calitate de administrator al statului, eliberarea unei autorizatii de pescuit recreativ.
pana acum nu am primit nici o solicitare in acest sens.
mai exact gasiti in ordinele 1133 si 1134 de pe situl ministerului agriculturii, www.maa.ro, la arhiva legislativa.
deci degeaba vizez permisul pe ape colinare si de ses, ca tot nu sunt in legalitate???
Daca AJVPS-urile nu vor incheia acele contracte, dar noi avem permisul vizat la ei, Ce riscam daca pescuim pe rauri?
Daca AJVPS-urile nu vor incheia acele contracte, dar noi avem permisul vizat la ei, Ce riscam daca pescuim pe rauri?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- senior
deocamdata nici o asociatie de pescuit recreativ nu e in legalitate pentru pescuitul pe ape naturale neamenajate.
cu permisul eliberat de AJVPS poti pescui pe apele unde au concesiune (ape amenajate).
ce se poate intampla daca pescuiesti pe ape naturale nu stiu. dar deocamdata permisul pentru "ape colinare si de ses", formula total depasita, fie vorba intre noi, nu iti permite sa pescuiesti legal in ape naturale neamenajate. deci poti fi amendat si ti se pot confisca sculele, de catre orice politist sau inspector al Inspectiei Piscicole.
cu permisul eliberat de AJVPS poti pescui pe apele unde au concesiune (ape amenajate).
ce se poate intampla daca pescuiesti pe ape naturale nu stiu. dar deocamdata permisul pentru "ape colinare si de ses", formula total depasita, fie vorba intre noi, nu iti permite sa pescuiesti legal in ape naturale neamenajate. deci poti fi amendat si ti se pot confisca sculele, de catre orice politist sau inspector al Inspectiei Piscicole.
-
- senior
- mihaimircea
- veteran
-
- senior
-
- senior
Adi, de unde ai scos aceste definitii??? S-au modificat cumva definitiile din legislatie si eu nu stiu?adrian ionascu scrie:ape naturale neamenajate = rauri, paraie, canale, lacuri naturale neconcesionate
ape amenajate = iazuri, lacuri naturale si amenajate concesionate...

De cand pana cand "lacurile naturale concesionate" intra in categoria amenajarilor??? Si de cand (si CUI) s-au concesionat lacurile? Eu stiam ca s-a concesionat NUMAI DREPTUL DE PESCUIT in scop comercial si/sau recreativ pe bazinele piscicole naturale ("ape neamenajate" cum le numesti tu) ...