nevoie de moderatori !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 14 Noi 2007, 11:30

Multumesc pt oferta de a deveni moderator dar...nu am nici experienta nici prestanta necesare:doar m-a deranjat ca un moderator,care are virsta pe jumatate cit prima mea lanseta de spining,poate sa le-o dea prin gura unora cum vrea muschii lui si dan nu vede sau nu vrea sa vada.In rest toate bune si frumoase si la locul lor.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Noi 2007, 12:11

CC59 scrie:Multumesc pt oferta de a deveni moderator dar...nu am nici experienta nici prestanta necesare:......
Ooo, adica astialalti moderatori au asemenea calitati? Multumim :lol:
Nu fi asa modest, ca nu se vinde :D :wink:

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 14 Noi 2007, 13:08

Sint citiva moderatori pe care mi-ar place sa-i am prieteni...asta pt ca si mistocareala are gradele ei...si nu alcolice :D

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Noi 2007, 13:43

norocul unora..... :wink:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2007, 13:59

CC, avem un singur topic de misto-uri, unde cine vrea intra cine nu nu

restul forumului cred ca este destul de serios, util, cu rata buna de raspunsuri la intrebari si cred ca foarte folositor

referitor la varsta, pe acest forum varsta nu este un criteriu de discutie

referitor la bagat si scos, etc, sincer pe mine nu ma atrage dar daca baietii vor sa se mistocareasca intr-un topic, n-au de cat
imi pare rau dar forumurile de domisoare sunt pe alte site-uri, in rest limbajul in topicul respectiv nu este decent dar nici indecent, nu injura nimeni si nu se ameninta nimeni

referitor la faptul ca unii si-o iau in topicul respectiv, se datoreaza COMPLACERII intr-o astfel de discutie
nu am auzit de mult ca un utilizator serios, intr-un topic serios, sa si-o ia si sa nu fi intervenit cineva prompt
cine are chef de balacareala si se complace nu poate tipa pe urma ca a fost sifonat

una peste alta, e un singur topic si nu vad nimic rau in asta atata timp cat se pastreaza o limita in discutii

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2007, 14:06

in alta ordine de idei, as avea rugamintea ca moderatorii sa incerce sa nu se implice prea mult in polemici de o parte, si sa pastreze un limbaj mai mult decat decent

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Noi 2007, 16:52

Salut Dane,

Topicul de mistouri nu este un topic de mistouri ci este acelasi topic "Mathias..." cu alta palarie, mutat din nou, unde se incurajeaza aceeasi discutzie "fertila" despre identitatea lui Alex si/sau Gerula cu moderatori foarte activi.

Oamenii au inceput deja sa se jigneasca cam urat sub privire atenta a moderatorilor implicatzi .

Tot legat de moderatori si impartzialitatea lor, poate ca topicul din cafenea cu Nero trebuie reanalizat. Fiecare are liberul arbitru sa fie rasist sau nu si sa-si asume eventualele consecintze ale declarztiilor de acest gen in spatzii publice.

Problema e ca mesaje de acest gen sunt generate tocmai de moderator(i) si gazduite de forumul de pescuit "rapitori.ro". Implicit administratorul a dat unda verde acestui topic.

Indiferent de ce crede unul sau altul despre tzigani, mi-ar fi placut ca "glume" de genu asta sa nu le intalnesc aici.

Numai bine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2007, 17:20

implicit administratorul poate nu a citit
nu citesc tot ce se scrie

am vazut si eu acum topicul Nero, si din cate vad este o gluma
poate ar trebui sa incep sa sterg toate bancurile cu blonde, cu evrei sau cu mai stiu eu ce
poate ar trebuia sa cenzurez afirmatiile ca o balta e de rahat - ( subiectiv si defaimator ), ca o scula de pescuit e buna sau proasta ( reclama mascata sau reclama negativa nejustificata ), sa sterg banez userii care recunosc ca pescuiesc in afara legii ( de exemplu in prohibitie, ca retin mai multi pesti etc ), si sa mai fac mai ce oare ?

parca imi aduc aminte de un mare scandal musulmanii contra Danemarca, pentru ca un ziar musulaman publica caricaturi cu profetul Mahomed
danezii au invocat libertatea de expresie
musulmanii au atact cu pietre ambasadele daneze

sper ca inca are valoare la noi libertatea de expresie, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o gluma si nu despre discutii organizate cu caracter rasist

referitor la topicul ala de misto-uri, eu nu incurajez nimic
cine scrie acolo participa pe proprie raspundere, toti suntem majori si vaccinati si responsabili pentru afirmatiile noastre

cui nu-i place sa nu intre

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Noi 2007, 18:52

Cum crezi, dar Nero n-are nici o treaba cu bancurile cu blonde si evrei. Cu atat mai mult cat e si o poza sugestiva cu un minoritar in flacari. Deja baietzii incep sa fraternizeze: "dom'le, esti rasist?
Daca da, atunci e bine... "

Desigur ca fiecare poate deschide orice subiect vrea dar asta nu face forumul mai de calitate sau mai folositor.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Noi 2007, 19:29

@onesti
Cu tot respectul, nu cred ca este chiar asa grava problema...Poate ma insel, dar sa stii ca la noi lumea face multa bascalie , dar nu cred ca suntem atat de rasisti ca alte popoare! Dovada ca tziganii s-au adaptat bine in RO.In alte tari...nu prea.Cred ca mai multe probleme ar avea in Canada decat in Romania.Sincer.
In concluzie, nu cred ca este vorba de o fraternizare a "rasistilor"!Nici pe de parte! Dar mai este o problema: multe persoane sunt chiar scandalizate de ce fac ANUMITE persoane din randul tziganilor.Si atunci ...macar bascalia ne salveaza!In Canada ...or fi mai putini!Sper sa nu intelegi gresit cele mai de sus ,deoarece ar fi chiar pacat !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns