Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

danr scrie:nu sunt normale sentimentele xenofobe generalizate fata de toti romanii din italia, actele de razbunare cu romani nevinovati ucisi sau agresati pe strada, manifestatiile organizatiilor fasciste neutorizate, cu faclii precum ku kux klan-ul, dar care au beneficiat de sprijinul politei, nu este normala atitudinea de ostilitate fata de toti romanii inclusiv fata de cei care muncesc si le fac treburile murdare pe bani putini
dar poate car trebui facut un alt topic, ca asta era despre moderare :)
In ce sens sprijinu politiei ?
Fir Intins!!!
-
SF
- veteran

Onesti , ti-am spus in fata ce cred , ma gindeam ca esti mai open la minte , la o adica chestia astea putea aparea si daca ala era un alb , ii o gluma si trebuie luata ca atare . La o adica il putem judeca si pe minoritaru asta tortionar din punctu asta de vedere , adica o facut-o din motive rasiale .
Fir Intins!!!
-
Hell
- veteran

-
waei ce batetzi campi...hai k pe danr il inteleg este admin..deci are tot dreptul scrie si in regulament (cu toate k este scris de el

)...dar voi....ce scuze avetzi sa deviatzi de la topic??

-
georgel_spin
- utilizator constant

-
harta topicului....
moderatori-alegeri-conflicte europene-rasism--cearta-Cauciucuri
betoon

,jur,pana acuma n-am mai vazut asa topic colorat,ii superb,daca se termina si asta cu elodia incep sa ma uit la telenovele!