nevoie de moderatori !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Noi 2007, 20:03

Zamfi, n-am vrut sa spun ca problema e grava. Am vrut sa spun ca "gluma" respectiva mie mi se pare nepotrivita in momentele in care se intampla ce se intampla cu imigrantzii in Italia si ca as fi preferat sa n-o vad pe rapitori.

Deasemenea nu stiu daca faptul ca tziganii s-au adaptat bine in Romania e o masura a ospitalitatzii bine cunoscute a romanilor.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Noi 2007, 20:12

onesti scrie:"gluma" respectiva mie mi se pare nepotrivita in momentele in care se intampla ce se intampla cu imigrantzii in Italia si ca as fi preferat sa n-o vad pe rapitori.
Ce se intampla cu imigrantii in Italia ca eu nu am auzit nimic ?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Noi 2007, 20:17

tudor scrie:
onesti scrie:"gluma" respectiva mie mi se pare nepotrivita in momentele in care se intampla ce se intampla cu imigrantzii in Italia si ca as fi preferat sa n-o vad pe rapitori.
Ce se intampla cu imigrantii in Italia ca eu nu am auzit nimic ?
@tudor
Tu vorbesti serios? :roll: Ca , sa mor , daca topicul asta mai e de bascalie...Daca vorbesti serios...e de discutat! Pentru ca chiar SE intampla ceva cu emigrantii din Italia :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Noi 2007, 21:31

zamfi, te-ai gandit ca s-ar putea sa se intample doar ceea ce se intampla an de an, luna de luna, dar acum evenimentele au fost preluate de presa si ridicat la rang de stire de prima pagina, ceea ce a avut oarecare efecte. Dar presa din Franta nu e la fel ca presa de la noi. Am fost si eu uimit sa vad stirile la o multime de televiziuni din Franta si nu am vazut nimic de genul stirilor de la ora 5 de la noi!
Acu s-ar putea continua fazele din Italia si sa le lege si de italianul impuscat in cap, la Arad, de presedintele AJVPS ( sau director, sau ce era)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Noi 2007, 22:33

...si uite asa..."bursucu' arunca bomba,ca sa-i cada la elefant tro...tro...tro..."
ramane sa stabiliti cine e "bursucu'"
Ce are domnilor,diaspora romanesca din Italia cu ,alegerea, aprecierea,sau criticarea(cea ce nu cred ca e cazul) moderatorilor ?
Incepi sa citesti un subiect cu o anumita tematica (referitor la pescuit,cea ce e normal pe acest forum...banuiesc)si la un moment .te trezesti ca faci politica externa...si apoi sa nu "comentezi"?
Rog moderatorii "sa-si dea cu parerea" :lol:
Fir intins ! tuturor. :wink:
P.S. Succes !...noilor moderatori.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Noi 2007, 23:29

onesti scrie:Salut Dane,

Topicul de mistouri nu este un topic de mistouri ci este acelasi topic "Mathias..." cu alta palarie, mutat din nou, unde se incurajeaza aceeasi discutzie "fertila" despre identitatea lui Alex si/sau Gerula cu moderatori foarte activi.

Oamenii au inceput deja sa se jigneasca cam urat sub privire atenta a moderatorilor implicatzi .

Tot legat de moderatori si impartzialitatea lor, poate ca topicul din cafenea cu Nero trebuie reanalizat. Fiecare are liberul arbitru sa fie rasist sau nu si sa-si asume eventualele consecintze ale declarztiilor de acest gen in spatzii publice.

Problema e ca mesaje de acest gen sunt generate tocmai de moderator(i) si gazduite de forumul de pescuit "rapitori.ro". Implicit administratorul a dat unda verde acestui topic.

Indiferent de ce crede unul sau altul despre tzigani, mi-ar fi placut ca "glume" de genu asta sa nu le intalnesc aici.

Numai bine!
onesti, cu tot respectul, ce s-a postat pe topicul cu Nero nu are legatura cu rasismul. de fapt nu cred ca se poate vorbi de manifestari rasiste veritabile in Romania. In afara de glume gustate sau nu si declaratii la o bere, noi nu prea avem istorie in sensul asta. Si ce avem e importata de la prietenii nostrii arieni.
Poate ca gluma cu burning are semnificatii mai fierbinti in tari mult mai civilizate ca a noastra, unde a existat (sau mai exista :?: ) ku klux klan, unde indianu Joe isi paste bizonii prin rezervatii sau unde nu demult erau conflicte serioase de strada intre diferite culori ale pielii.
Iar povestea italiana e un balon de presa.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Noi 2007, 23:39

Tot ce am citit e ca italienii s-au saturat de romi dupa ce astia au furat omarat si violat si au decis sa-i dea afara. Cam asta e tot.
Ce e socant : ca-i da afara sau ce au facut aia ?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Noi 2007, 00:09

nu sunt normale sentimentele xenofobe generalizate fata de toti romanii din italia, actele de razbunare cu romani nevinovati ucisi sau agresati pe strada, manifestatiile organizatiilor fasciste neutorizate, cu faclii precum ku kux klan-ul, dar care au beneficiat de sprijinul politei, nu este normala atitudinea de ostilitate fata de toti romanii inclusiv fata de cei care muncesc si le fac treburile murdare pe bani putini

dar poate car trebui facut un alt topic, ca asta era despre moderare :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 09:14

Asta nu stiam. Nu ascult decat radio 10 minute dimineata. Nu citesc decat presa halieutica si nu ma uit la televizor.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Noi 2007, 09:21

ce inseamna presa halieutica ?
parca nu erai sectant
ai luat-o pe vreo cale ?

Scrie răspuns