nevoie de moderatori !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

nevoie de moderatori !

Mesaj de danr » 03 Ian 2006, 23:03

Pentru ca forumul s-a dezvoltat foarte mult, iar eu nu mai am timp de mult sa citesc tot ce se scrie, am nevoie de ajutor, adica unul sau mai multi moderatori.

As prefera sa fie cineva cu vechime pe forum si cu experienta in pescuit, cu prezenta regulata pe forum.

Ce este nevoie:
- sa mute subiectele care nu apar in categoriile potrivite
- sa stearga mesajele care nu corespund regulamentului
- sa atentioneze utilizatorii care incalca regulile forumului, eventual sa-i avertizeze
- sa stinga sau sa aplaneze discutiile conflictuale care din nefericre s-au inmultit
- sa raspunda prompt incepatorilor, daca ceilalti n-au chef sa le raspunda
si altele care acum nu-mi trec prin minte
- evident, sa se retina in a lua partea unora sau altora si sa se mentina in afara polemicilor

Cine se ofera voluntar, v-as fi recunoscator.
Pe privat....
Ultima oară modificat 05 Ian 2006, 16:21 de către danr, modificat 1 dată în total.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Ian 2006, 23:51

Uf, in sfirsit Dane ti-a venit idea. Cred ca decizia e excelenta.

Tudor

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Ian 2006, 00:04

Mie Eugen mi s-a parut un tip destul de ponderat si cu bun simt, vad ca are si multe postari deci sta destul pe forum, dar nu stiu daca se baga... Din experienta mea destul de vasta pe forumuri de discutii am constatat ca e foarte important ca moderatorul sa fie o persoana chibzuita, care sa si stie sa spuna ferm "pana aici", dar care nu "da cu barda in Dumnezeu" in situatii "la limita". In plus e bine sa nu apartina uneia din "bisericutele" care mai apar in astfel de comunitati online. Parerea mea :).
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Ian 2006, 23:17

avem 3 noi moderatori voluntari:

tudor
dr.pike
dream_fishing

rog pe fiecare dintre ei sa spuna cateva cuvinte despre propria persoana, sa ne cunoastem mai bine
pe dr.pike si dream_fishing nu am avut placerea sa-i cunosc personal, am insa incredere ca vor actiona corect si in spiritul regulamentului site-ului

moderatorii vor actiona in spiritul sectiunii Moderatori din Regulamentul forumului
felicitari si va multumesc pentru ajutor !

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 04 Ian 2006, 23:46

Eu voluntar ? N-am fost. Zise nea Dan c-ar fi bine si nu stiu ce. Eu am zis OK, cind isi va publica articolul pe care il tot promite. Dar n-a tinut cont de aceasta conditie. :cry:

Las ca ma razbun eu ! :twisted:

Tudor

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Ian 2006, 00:03

voluntar adica NEREMUNERAT hehe

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Ian 2006, 00:16

Ne remunerat nomal ! Dar articolul ? Unde-i articolul ?

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 05 Ian 2006, 00:52

OK Dane, sa spun ceva..putin despre mine...am 20 de ani, sunt student la Piscicultura, bineinteles motivul alegerii facultatii a fost pescuitul :wink:
Imi plac foarte mult spinning-ul si pescuitul cu musca artificiala, dar nu pescuiesc exclusiv prin aceste stiluri.
Site-ul si implicit forumul le-am descoperit intamplator, cautand ceva articole despre pescuit. Prin intermediul forumului i-am gasit si pe ceilalti membri ai adunarii ce urmeaza sa constituie Asociatia "Prieteni Pescari" Iasi. 8)
Am sa fac tot posibilul ca forumul sa ramana ce trebuie sa fie, un mod de informare in domeniul pescuitului sportiv si de comunicare intre pescarii din intreaga tara si nu numai.

Andrei
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 05 Ian 2006, 09:55

Salut! Sa va dau si eu cateva detalii despre mine:
Ma numesc Andrei Muresan, am 30 de ani si locuiesc in Cluj-Napoca. Pescuiesc de vreo 14 ani, ultimii 8 ani dedicandu-mi-i spinning-ului. Imi place in special pescuitul cu voblere, mai ales cel de clean si pastrav. Sunt absolvent al Institutului Politehnic Cluj Napoca, sectia Electronica Aplicata si lucrez ca si director de marketing intr-o firma romano-italiana din Cluj-Napoca. Timpul mi-l impart intre munca si pescuit, serviciul desfasurandu-mi-se mai ales la Bucuresti unde stau cate 3-4 zile saptamanal. Citesc articolele de pe www.rapitori.ro de vreun an, dar m-am decis sa devin membru al alcestui site doar in urma cu cateva luni. Anul 2005 a fost primul an in care am participat la competitii si am fost foarte incantat in primul rand de cunostintele care mi le-am facut in cadrul concursurilor. Aici ma refer atat la pescari cat si la tehnici de pescuit "furate" de la unul, altul. In speranta ca vom avea o colaborare placuta si discutii care sa nu implice interventia vreunui moderator, va doresc tuturor un an bun si fir intins!
Ultima oară modificat 05 Ian 2006, 10:21 de către dr.pike, modificat de 2 ori în total.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Ian 2006, 10:18

si inca un moderator, Paul

welcome !

Scrie răspuns