nevoie de moderatori !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Ian 2006, 10:56

mda..e destul de clar...
personal..as aprecia dak nu s-ar devia de la tema subiectului...cu polemici sau nu. :roll:
de ex. se discuta despre naluci de stuk si se ajunge la... :oops: stiu eu ce ... stiti cu totii la ce ma refer, atunci ar trebui semnalizate, penalizate etc aceste devieri. :!: de acesti moderatori.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2006, 10:58

Nu cred ca devierile "naturale" trebuie penalizate. In orice discutie mai lunga se deviaza vrand-nevrand de la subiect. Misto ar fi ca atunci cand discutia ajunge pe alte subiecte moderatorul sa o mute intr-un topic nou, cu nume potrivit.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Ian 2006, 10:59

si asta se poate
asta daca discutia deviata este coerenta pe un alt subiect
daca nu...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Ian 2006, 13:08

glumele si mistourile care apar inerent intr-un topic pe o tema serioasa zic ca-s uneori sarea si piperul forumului pentru a nu-l transforma intr-un instrument didactic .
Certurile interminabile intre 2 sau mai multi iuzari care se desfasoara pe ulitza mare ( forum ) uneori in termeni deranjanti , .....aici ar trebui scos cartonashu galben .

io nu-s bun de moderator da promit ca voi tine in permanenta un ochi critic si carcotash pe cei 4 :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Ian 2006, 13:14

Sorin scrie:..... voi tine in permanenta un ochi critic si carcotash pe cei 4 :D
bun,bun!
same here.
si dak la pescuiala astia de la Iesi nu se comporta k niste adevarati moderatori... :roll: hmmmm, ii pun la gazeta de perete la rubrica: ASA NU! :D

uite inca o idee de subiect nou...ce spuneti?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 05 Ian 2006, 13:27

leba scrie:daca nu se comporta k niste adevarati moderatori... :roll: hmmmm, ii pun la gazeta de perete la rubrica: ASA NU! :D

yghen :D

O sa ma simt ca si la gradinita cand, d-na educatoare, adica mama, imi dadea numai buline negre :D:D:D
Dar daca tot veni vorba de Iasi....pe cand concursul ala?:D ...deja mi-am pregatit terenul de o delegatie la Iasi:)

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 05 Ian 2006, 13:44

leba scrie:
Sorin scrie:..... voi tine in permanenta un ochi critic si carcotash pe cei 4 :D
bun,bun!
same here.
si dak la pescuiala astia de la Iesi nu se comporta k niste adevarati moderatori... :roll: hmmmm, ii pun la gazeta de perete la rubrica: ASA NU! :D

Am inteles man, am sa ma comport ca un moderator si la pescuit; daca tu ai sa mergi la spin la clean si ai sa dai de stuka...am sa te penalizez..pt ca ..ai deviat de la topic(specie) 8)
E bun asea? :twisted:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 05 Ian 2006, 18:30

Eu zic sa-l bagam si pe Sorin sa avem si noi (Avocatul,gasca si Popucu din Pescari4Ever) unul dintre moderatori :lol:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Ian 2006, 19:20

pt.Sorin si Paul votez si eu :) oricum Dane este important sa-i dai unui om puterea pt. k numai asa iti vei da seama ce fel de om este :) este ok si dr.stiuk nu vreau sa neindreptatesc pe cineva sa avem rabdare si sa vedem cum modereaza discutiile pe forum 8)
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Ian 2006, 20:48

pentru Paul votez si eu!!!
om serios, multe postari deci sta pe aici... sau are net si la servici si pe balta bravo lui plus ca e tanar... ne ingroapa pe toti :D

Scrie răspuns