Aia de pescuit. Sau nu se scrie asa ?danr scrie:ce inseamna presa halieutica ?
nevoie de moderatori !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ultima oară modificat 15 Noi 2007, 09:28 de către tudor, modificat 1 dată în total.
-
- utilizator constant
Scuze, onesti, e posibil sa n-o fi inteles tocmai bine. Lasand la o parte faptul ca poate fi interpretata diferit, mie mi se pare o crunta ironie la adresa "tortionarilor", a celor care persecuta acum persoanele (din pacate nu numai) de etnie roma.onesti scrie: ... Am vrut sa spun ca "gluma" respectiva mie mi se pare nepotrivita in momentele in care se intampla ce se intampla cu imigrantzii in Italia si ca as fi preferat sa n-o vad pe rapitori...
Adica de ce sa stai sa-i alergi pe strada unul cate unul, acum in era informaticii, iti iei nero burning rrom, are lighter and matches included, si este ATENTIE, Italian version only!!! Ca orice produs soft ce se lanseaza pe piata si care are pretentia ca face viata utilizatorilor mai usoara intr-un domeniu anume, iata, acest produs face italienilor viata mai usoara, le "prajeste" tiganii.
Este o ironie subtila la adresa rasistilor care vor sa-si epureze etnic tara.
scuze dane de offtopic.
Carping Club
-
- utilizator constant
si discutiile despre interzicerea glumelor, mai bune sau mai nesarate, se poarta pe toate forumurile. invariabil s-a votat in favoarea glumelor. in limita bunului simt.
ofuscarea unor utilizatori, care poate chiar sunt mai catolici decat papa, pe mine ma duce cu gandul la "numele trandafirului" care chit ca e cotat uneori ca roman politist de "serie galbena" imi pare o carte de mare profunzime.
ofuscarea unor utilizatori, care poate chiar sunt mai catolici decat papa, pe mine ma duce cu gandul la "numele trandafirului" care chit ca e cotat uneori ca roman politist de "serie galbena" imi pare o carte de mare profunzime.
Carping Club
Mirceaf:
Nu trebuie sa-mi traduci burning room, lighter'n matches. Am intzeles ce transmitea mesajul. Dar mie nu mi s-a parut ironie, atata timp cat imaginea respectiva e subliniata de afirmatzii genu': "asta nu se crack-uieste, asta se hacuieste". Si paranteza ta "(din pacate nu numai) de etnie roma" merge pe aceeasi linie.
Baietzii care sustzin ideea respectiva si au co..aie, ar trebui sa-si imprime niste tricouri cu Nero si sa se plimbe prin anumite cartiere din Bucuresti, iar daca sunt intrebatzi de sanatate sa raspunda ca-i doar o ironie crunta la adresa tortzionarilor, sau o ironie subtila la adresa rasistilor.
SF:
Scuze ca-tzi spun, indiferent daca eu le-nghit cu ochii inchisi de pe tackletour iar tu cu ochii larg inchisi de pe rapitori, din cauza raspunsurilor de genul asta te-a mai facut cineva recent "nesimtzit" in alt topic. Nu eu.
Nu trebuie sa-mi traduci burning room, lighter'n matches. Am intzeles ce transmitea mesajul. Dar mie nu mi s-a parut ironie, atata timp cat imaginea respectiva e subliniata de afirmatzii genu': "asta nu se crack-uieste, asta se hacuieste". Si paranteza ta "(din pacate nu numai) de etnie roma" merge pe aceeasi linie.
Baietzii care sustzin ideea respectiva si au co..aie, ar trebui sa-si imprime niste tricouri cu Nero si sa se plimbe prin anumite cartiere din Bucuresti, iar daca sunt intrebatzi de sanatate sa raspunda ca-i doar o ironie crunta la adresa tortzionarilor, sau o ironie subtila la adresa rasistilor.
SF:
Scuze ca-tzi spun, indiferent daca eu le-nghit cu ochii inchisi de pe tackletour iar tu cu ochii larg inchisi de pe rapitori, din cauza raspunsurilor de genul asta te-a mai facut cineva recent "nesimtzit" in alt topic. Nu eu.
Re: nevoie de moderatori !
Ce este nevoie:
- sa mute subiectele care nu apar in categoriile potrivite
- sa stearga mesajele care nu corespund regulamentului
- sa atentioneze utilizatorii care incalca regulile forumului, eventual sa-i avertizeze
- sa stinga sau sa aplaneze discutiile conflictuale care din nefericre s-au inmultit
- sa raspunda prompt incepatorilor, daca ceilalti n-au chef sa le raspunda
si altele care acum nu-mi trec prin minte
- evident, sa se retina in a lua partea unora sau altora si sa se mentina in afara polemicilor
...acum,am si eu o rugaminte...poate careva sa-mi zica,cat costa o pereche de cauciucuri,second hand,pentru iarna,cu dimensiunile165/70/13
Fir intins ! tuturor.
- sa mute subiectele care nu apar in categoriile potrivite
- sa stearga mesajele care nu corespund regulamentului
- sa atentioneze utilizatorii care incalca regulile forumului, eventual sa-i avertizeze
- sa stinga sau sa aplaneze discutiile conflictuale care din nefericre s-au inmultit
- sa raspunda prompt incepatorilor, daca ceilalti n-au chef sa le raspunda
si altele care acum nu-mi trec prin minte
- evident, sa se retina in a lua partea unora sau altora si sa se mentina in afara polemicilor
...acum,am si eu o rugaminte...poate careva sa-mi zica,cat costa o pereche de cauciucuri,second hand,pentru iarna,cu dimensiunile165/70/13

Fir intins ! tuturor.

Pretul nu-l stiu chiar daca sunt moderator. Dar daca vrei iti transmit reteta mititeilor.old_radu scrie:
![]()
![]()
![]()
Fir intins ! tuturor.

eurostone model sirius II -124 leiold_radu scrie: ...acum,am si eu o rugaminte...poate careva sa-mi zica,cat costa o pereche de cauciucuri,second hand,pentru iarna,cu dimensiunile165/70/13
:
firestone ____ winhawk-153
rigdon-resapate-----------100
wanli winter---------------113
rixen snowtime------------115
dim 165/70/13