ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Noi 2009, 21:04

Acuma serios,nu stiu de ce,dar parca ceva ma face sa sper ca Apsalba va suporta pana la urma cei 10mil.Oare ma insel dl.Popescu? :?

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 03 Noi 2009, 21:27

beton , ai nimerit-o si de data asta ilie . Super .Alba asta nu are cuvint si jena asa ca lasat-o moarta ca nu are rost .....o fi fost baut cind o promis banii aia . :oops: :lol: :lol: :lol:

ps . eu recunosc ca ma ia valu cind sunt baut , :D
fir intins !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2009, 10:46

ce mai schimba si Ilie aista taberele :lol: da' mie-mi place ca pune rotile in miscare, is curios daca il misca si pe albanez, ca pe Hell lo miscat :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 18:27

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Dec 2009, 23:42

felicitari ! si... sa va fie de bine :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Ian 2010, 12:28

Am si eu o-ntrebare de copil prost; Daca intr-un rau cum e Tarnava Mica (unde cica nu este stiuca), as baga vreo 40-50 de bucati, ce sanse ar fi sa supravietuiasca si sa se simta acasa, sa faca sex si peste 5 ani sa prind stiuci faine acolo?

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 02 Ian 2010, 12:46

Anul trecut, cativa pescari din Salaj am reusit sa adunam o suma din care sa populat lacul Varsolt cu aproximativ 30 kg stiuca. Speram sa putem face si anul acesta cel putin acelasi lucru.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 02 Ian 2010, 12:46

nu cunosc raul, dar daca nu a aparut stiuca pana acum pe el poate fi si din cauza faptului ca nu-i ofera conditiile prielnice pt inmultire.... Chiar daca-l populezi s-ar putea sa nu se poata inmulti. Exista portiuni cu apa linistita, cu vegetatie pe maluri, etc?
Pe paraul din satul meu au aparut marlite si scobari dupa ce "inteligentii" de la ape l-au nivelat (a se citi l-au nenorocit) si s-a rarit cleanul si albitura. Acum portiunile unde pescuiam si ne scaldam in copilarie seamana cu un canal cu vegetatie acvatica. Si acolo in fiecare primavara exista cateva stiuci pe care vara pe seceta cand scade apa le prind baietii cu plasele

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 02 Ian 2010, 12:49

iovys scrie:Anul trecut, cativa pescari din Salaj am reusit sa adunam o suma din care sa populat lacul Varsolt cu aproximativ 30 kg stiuca. Speram sa putem face si anul acesta cel putin acelasi lucru.
Din pacate in data de 31 dec la iesirea din varsolt spre zalau la marginea soselei, doua fete de max 15 ani vindeau salau din doua lighene. oare pestii proveneau din baraj?? Si banuiesc ca onor politistu din sat nu cred sa fi facut ceva.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 02 Ian 2010, 12:57

[quote="luci_t"][quote="iovys"]Anul trecut, cativa pescari din Salaj am reusit sa adunam o suma din care sa populat lacul Varsolt cu aproximativ 30 kg stiuca. Speram sa putem face si anul acesta cel putin acelasi lucru.[/quote]
Din pacate in data de 31 dec la iesirea din varsolt spre zalau la marginea soselei, doua fete de max 15 ani vindeau salau din doua lighene. oare pestii proveneau din baraj?? Si banuiesc ca onor politistu din sat nu cred sa fi facut ceva.[/quote]

Din pacate asa se intampla. La iesirea din Varsolt spre Zalau este un "cartier" de mulatri. Nu stiu daca din asta traiesc, dar practica acest lucru de multa vreme(mai ales in prohibitie) si nimeni nu vede nimic. La o partida, unu, langa mine a prins un crap cam la 2kg(el zicea ca are 3). A incercat sa-l vanda direct pe lac dar nu a reusit. Cand am plecat spre casa era deja la marginea drumului, cu un puradeu care expunea pestele la vanzare. Oricum nu ei sunt cel mai mare pericol pe acest lac, sunt altii mult mai daunatori.javascript:emoticon(':evil:')

Scrie răspuns