ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 15 Oct 2009, 23:46

Nu ai de ce sa imi multumesti, eu doar am facut publice pozele pe care mi le-ai pus la dispozitie. Ar fi trebuit sa o faci acum 1 an si poate o parte dintre glumele pe seama ta nu ar mai fi existat. Sint convins ca multi si-au schimbat acum parerea despre voi si daca purtatorul lor de stindard ("nu spui cine" :D - persoana cunoscuta pe forum) ar fi mai putin virulent in postari sint sigur ca ati avea numai de cistigat.
Felicitari si din partea mea tuturor celor ce au facut posibila si aceasta populare!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Oct 2009, 07:49

Apropo pityule,
ca tot vorbeam de "mortalitate Zero" si de conditia de presedinte:

1) te suparasi degeaba pe saracu Kingofbeasts, pe aici, si prin alte parti, punandu-i in gura vorbe care imi apartin, ... omu' nu facea acolo decat sa ma citeze... da' de aici se vede treaba cat de atent citesti tu tot ce se scrie, nici nu-i de mirare de multe ori ca intelegi ce intelegi...
2) o alta chestie, care tine tot de intelegere si se refera la mortalitatea Zero, e, ca in cuvintele cu pricina ( care imi apartin, iti repet), nici macar nu era vorba despre tine si Salmocarpatica ta,...oi fi si tu presedinte, unu mai micut asa,... da' io cand ziceam ce-am zis, nu te bagam pe tine in seama atunci (doar nu crezi ca-ti acord atata importanta :lol: ),...
ci ma refeream la "alt presedinte", cu "bile" mai grele ca ale tale, presedinte de asociatie, dar si de mare federatie, pentru care pestii sunt in stare sa-si tina respiratia o saptamana daca le-o zice el ca trebe :lol: , numa' sa-i duca pe ape apusene ...
el s-o laudat ca poarta pastravii mai bine de 200 de km cu sacu' de nailon inchis ermetic, si fara tub de oxigen, si are si mortalitate ZERO... de unde si concluzia noastra ca e o conditie esentiala sa fii presedinte... da' unu' d-ala mare !
E evident ca tu nu te incadrai in portretul asta ! :D Deci nu erai tu cel atacat !
Da' na ! acu' daca tu tii mortis sa o iei altfel....
io zic ca poate in viitor, ar fi util sa citesti de doua trei ori cate o postare a cuiva, inainte sa te repezi, poate in felul asta sa pricepi exact ce scrie omu'...
sau poate ar fi bine chiar sa te sfatuiesti cu amicii tai de la Salmocarpatica, inainte sa devii slobod la gura... sunt convins ca multi dintre colegii tai, inteleg lucrurile mai bine, nu de alta, dar pe umerii lor nu apasa povara responsabilitatii de presedinte si isi permit sa fie mai flexibili in gandire...
sau poate ar fi si mai bine sa-si aleaga alt purtator de cuvant... mai putin coleric ! cred ca in felul asta, s-ar evita multe scandaluri in care Salmocarpatica intra nemeritat...
Hai noroc si,... continuati sa populati ! asta ramane,...
restul e ... CAN-CAN !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 16 Oct 2009, 10:02

da asta este, daca tot "am purtat steagu' " pe "meleaguri straine" trebuia
sa-mi asum si asemenea riscuri. si daca ingeneral ghilimelele au mai multe semnificatii , acolo folosisem expres verbul - a scris -; dar , asta e.
eu am pus punct polemicii . in continuare mai zic un singur lucru referitor la cele ce le scriu si anume "cine are ochi, sa vada; cine are urechi, sa auda si cine are minte sa priceapa" cat despre restul "[... ] a lor va fi imparatia cerurilor" :wink:
si cum am zis si cu alte ocazii cei ce se simt atacati probabil ca au si motive sa se simta.
ca sa inchei on topic , mai spun doar ca la final faptele raman iar astfel de realizari spala multe pacate. inca o data tot respectul pentru aceste populari si pentru faptele similare facute de toti pescarii incepand cu repopularile individuale(c&r) cu actiunile de ecologizare facute individual sau in grup( cum au facut colegii de pe un alt forum la dunare) cu anunturile de semnalare a unor acte de braconaj uneori dus la extrm(a se vedea secarea barajelor) si actiunile care fac obiecul acestui topic eu nu am decat :respekt:
tot respectul pentru cei ce gandescpozitiv si fac ceva in sensul protejarii patrimoniului natural indiferent de scara la care se realizeaza aceste fapte :respekt: :respekt:

pityu
veteran
veteran

Ne implicam in populare

Mesaj de pityu » 16 Oct 2009, 10:55

Dupa cum spuneam, poze am facut mult mai multe, incercand sa imortalizez cam fiecare moment considerat important. E si greu si ia mult timp sa le pui. Le-as fi pus imediat dupa actiune pe forum, dar nu m-a ajutat nimeni, iar eu sunt departe de a fi un bun cunoscator in ale calculatorului.
De aceea multumesc in numele asociatiei colegului nostru Oaca pentru sprijinul acordat. Uite cum doi insi care pana acuma se ciondaneau pe forum, au ajuns sa colaboreze. Mii de multumiri!!!
Nu mai stiu cate raspunsuri am de dat si nici timp prea mult nu am, dar tin sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat pentru actiune. Ati vazut cati membrii ai asociatiei au concurat la bunul mers al actiunii. Oameni cu suflet, care pe langa munca voluntara pe care au depus-o, au pus la dispozitia asociatiei autoturismele proprietate privata si au refuzat categoric decontarea pretului carburantilor folositi pentru deplasarea in teren. Eu personal le-am multumit atunci la vremea respectiva si o fac si acum pe forum! Pacat ca foarte putini dintre ei navigheaza pe forumurile pescaresti, desi i-am sfatuit nu odata, ca ar avea multe de invatat. Se vede treaba ca prefera mai degraba iesirile in natura decat navigarea pe internet, ceea ce nu e chiar rau, dimpotriva!
Am putea pune poze sau filmulete si cu actiunile de ecologizare sau concursurile de pescuit organizate, in special cele pentru copii, cu latura educativa pronuntata, dar nu pot sa le fac eu pe toate. Nu am timp. Am si asa destule pe cap si toate astea le fac pe deasupra.
Cu speranta ca voi fi inteles in concordanta cu realitatea, va multumesc tuturor inca odata pentru felicitari si speram sa nu ne oprim aici. Viata de asociatie poate fi foarte frumoasa, daca ai un grup de pescari cu suflet, gata sa faca oricand ceva pentru mama-natura, dezinteresat si fara recompensa!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 26 Oct 2009, 10:56

any news on the account? :?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Oct 2009, 11:18

HellRAISER scrie:any news on the account? :?
nothing ! http://www.rapitori.ro/forum/post-188022.html#188022
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Noi 2009, 20:08

asa cum se observa, Apsalba, adica tovarasul "onoare si curaj" e tot mai scump la vedere aici pe "Rapitori", are si de ce ...probabil asteapta sa se asterne uitarea sa poata sa revina in forta...
l-am intalnit pe alte forumuri (Aventuri la Pescuit), unde continua sa bata campii cu nonsalantza,...
evident i-am adus aminte si acolo ca a lasat pe undeva niste datorii morale neachitate;
priviti raspunsul lui senin, absolut graitor in privinta intentiei si preocuparilor lui de a-si respecta cuvantul:
[/b]
apsalba scrie:
miky scrie:Oameni buni, scuze de off topic, insa stimabilul "Onoare si curaj", e tot mai "scump" la vedere prin alte parti :lol: : (vorba lui: ma intreb de ce ? :lol::lol::lol:)
apsalba scrie: ... Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont... (zicea mai prin vara :) )
........................................................................
Banii vor fi virati, fara indoiala... (va zicea voua in : 12.10.2009)

Cu sau fara indoiala, banii nu au fost virati nici acuma...ma gandesc ca e bine sa stie toata lumea !
tovarasul "Onoare si curaj", probabil e atins de criza economica...
sau poate de criza morala ?... :lol: :lol: :lol:
scuze inca odata de off topic, si multumesc de intelegere si toleranta !

miky
:lol: :lol: :lol:
Inteleg ca acolo unde ai populat sti numai tu. O sa-ti trimit pozele cu pestii populati in toamna asta (lac de 12 ha) si te invit sa pescuiesti
PS:
daca cineva mai avea vreun dubiu, cred ca acum e evident pentru toata lumea ca nu are de gand sa plateasca vreun ban, dimpotriva, omu' traieste senin, fara nici o remuscare, fara nici o rusine care sa-l macine...in ce ma priveste e clar ca nu avem ce sa asteptam vreun ban de la acest individ sifonar...
de fapt banii lui nici nu conteaza si nici nu cred ca-i doreste careva cu ardoare,...ideea era ca la jignirile si afirmatiile pe care le-a varsat aici, omu trebuia sa faca dovada caracterului sau,...
SI A FACUT-O !, ne-a aratat ce inseamna sa fii TEPAR ADEVARAT, prin puterea exemplului personal...
cat despre : "onoare si curaj", notiuni pe care nu le poate intelege, poate ar trebui sa i le explicam noi:
- sunt antonimele calitatilor lui de baza: "MINCIUNA, DEZONOARE, LASITATE" !
mai am un singur comentariu de facut :
RUSINE !!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Noi 2009, 20:29

miky scrie:...in ce ma priveste e clar ca nu avem ce sa asteptam vreun ban de la acest individ sifonar...
de fapt banii lui nici nu conteaza si nici nu cred ca-i doreste careva cu ardoare,...ideea era ca la jignirile si afirmatiile pe care le-a varsat aici, omu trebuia sa faca dovada caracterului sau,...
de unde sa astepti bani? de la coate goale? sau de la linge blide? daca n-are, de unde sa dea? e f usor sa promiti sau sa-ti dai cuvantul!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Noi 2009, 11:03

apsalba scrie:kingofbeasts,
Au depus banii icre? Adica s-a strans ceva dobanda? Lasa-i vreo suta de ani acolo si populam Pacificul. :lol: :lol: :lol:

PS Nu port pica nimanui care m-a criticat ca am ceva cu initiatorul. Din pacate am avut dreptate. Consider subiectul inchis.
S-a terminat prohibitia. Unde au fost facute popularile pentru ca toti cotizantii sa se bucure de contributia lor? Daca nu, schimbati numele topicului in ''Cutia milei'
apsalba scrie:Pun pariu ca prin contul respectiv bate vantul. Sau Sorin Ovidiu Vantu.
PS Orice catel serios face urat cand simte miros de potaie
apsalba scrie:Donatorii pot fi fericiti.
apsalba scrie:Rabdarea este o virtute. Daca se gaseste vreun fraier sa umple golul lasat in cont de sarbatorile de iarna. Ca sa nu mai dea vina pe hidrobion, ii dau amatorului de populari niste sfaturi gratuite. Puietul de peste se poate transporta si in porbagajul masinii. Iata procedeul:
- se iau cativa saci din polietilena;
- se umplu un sfert cu apa;
- pentru siguranta ar fi bine ca sa se foloseasca saci dubli (bagati unul in altul);
- se pompeaza oxigen in saci pana se umfla complet;
- se leaga ermetic;
- se pun in portbagajul masinii si ata cu ei la rau;
- pentru acomodare se recomanda umplerea completa a sacilor cu apa din raul unde se face popularea si eliberarea se face dupa 10 minute.
Simplu, nu? Eu am adus astfel 1.000 de pastravi de o vara de la Bradisor la Alba. Mortalitatea? Zero. Mult succes.

PS Imi pare rau ca nu am contribuit si eu la sarbatorile de Craciun ale artistului cu popularea. Poate avea si omul nevoie
eu mi-am tinut cuvantul si am iesit la cap cu tot ce am afirmat :!:

Si asa ca de sfarsit...asculta payback de la parazitii :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Noi 2009, 12:26

Eu zic ca ne pierdem vremea.
Si eu m-am convins ca individul nu vrea sa dea banii. Diversiunea cu protocolul ne insulta inteligenta. Nu s-a pus problema asa, nu are legatura, in cel mai bun caz trebuia sa spuna asta de la inceput. Sau macar cand s-a anuntat ca se va face pana la urma cu pastrav. Deci nu se pune.
Daca avea de gand sa dea banii ii dadea pana acum sau iesea frumos si spunea ca acum nu are si ii va da.. candva. A preferat sa taca malc sau sa o dea jenant la intors.
Din punctul meu de vedere e clar, apsalba mai merita doar atat: :arrow:
Ca daca stau sa-mi amintesc cum ne alinta cu epitete gen tepar.. poate ar merita si un cartonas rosu pe forumul asta. Pentru onoare....
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns