Felicitari si din partea mea tuturor celor ce au facut posibila si aceasta populare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nothing ! http://www.rapitori.ro/forum/post-188022.html#188022HellRAISER scrie:any news on the account?
PS:apsalba scrie:miky scrie:Oameni buni, scuze de off topic, insa stimabilul "Onoare si curaj", e tot mai "scump" la vedere prin alte parti: (vorba lui: ma intreb de ce ?
:lol::lol:)
apsalba scrie: ... Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont... (zicea mai prin vara)
........................................................................
Banii vor fi virati, fara indoiala... (va zicea voua in : 12.10.2009)
Cu sau fara indoiala, banii nu au fost virati nici acuma...ma gandesc ca e bine sa stie toata lumea !
tovarasul "Onoare si curaj", probabil e atins de criza economica...
sau poate de criza morala ?...![]()
![]()
![]()
scuze inca odata de off topic, si multumesc de intelegere si toleranta !
miky![]()
![]()
![]()
Inteleg ca acolo unde ai populat sti numai tu. O sa-ti trimit pozele cu pestii populati in toamna asta (lac de 12 ha) si te invit sa pescuiesti
de unde sa astepti bani? de la coate goale? sau de la linge blide? daca n-are, de unde sa dea? e f usor sa promiti sau sa-ti dai cuvantul!miky scrie:...in ce ma priveste e clar ca nu avem ce sa asteptam vreun ban de la acest individ sifonar...
de fapt banii lui nici nu conteaza si nici nu cred ca-i doreste careva cu ardoare,...ideea era ca la jignirile si afirmatiile pe care le-a varsat aici, omu trebuia sa faca dovada caracterului sau,...
apsalba scrie:kingofbeasts,
Au depus banii icre? Adica s-a strans ceva dobanda? Lasa-i vreo suta de ani acolo si populam Pacificul.![]()
![]()
![]()
PS Nu port pica nimanui care m-a criticat ca am ceva cu initiatorul. Din pacate am avut dreptate. Consider subiectul inchis.
S-a terminat prohibitia. Unde au fost facute popularile pentru ca toti cotizantii sa se bucure de contributia lor? Daca nu, schimbati numele topicului in ''Cutia milei'
apsalba scrie:Pun pariu ca prin contul respectiv bate vantul. Sau Sorin Ovidiu Vantu.
PS Orice catel serios face urat cand simte miros de potaie
apsalba scrie:Donatorii pot fi fericiti.
eu mi-am tinut cuvantul si am iesit la cap cu tot ce am afirmatapsalba scrie:Rabdarea este o virtute. Daca se gaseste vreun fraier sa umple golul lasat in cont de sarbatorile de iarna. Ca sa nu mai dea vina pe hidrobion, ii dau amatorului de populari niste sfaturi gratuite. Puietul de peste se poate transporta si in porbagajul masinii. Iata procedeul:
- se iau cativa saci din polietilena;
- se umplu un sfert cu apa;
- pentru siguranta ar fi bine ca sa se foloseasca saci dubli (bagati unul in altul);
- se pompeaza oxigen in saci pana se umfla complet;
- se leaga ermetic;
- se pun in portbagajul masinii si ata cu ei la rau;
- pentru acomodare se recomanda umplerea completa a sacilor cu apa din raul unde se face popularea si eliberarea se face dupa 10 minute.
Simplu, nu? Eu am adus astfel 1.000 de pastravi de o vara de la Bradisor la Alba. Mortalitatea? Zero. Mult succes.
PS Imi pare rau ca nu am contribuit si eu la sarbatorile de Craciun ale artistului cu popularea. Poate avea si omul nevoie