ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ai devenit cenzor sau nu mai ai argumente? Sau ai cumparat forumul?
Domnul moderator, aveti un dictator pe forum.
Clasifici o actiune de demascare a unor hoti numiti AGVPS scanadal? Te dezamagesc si iti promit ca atata timp cat consider necesar sa ma implic in fenomen, nu o sa contenesc sa scot la iveala magariile pe care le-au facut.
Domnul moderator, aveti un dictator pe forum.
Clasifici o actiune de demascare a unor hoti numiti AGVPS scanadal? Te dezamagesc si iti promit ca atata timp cat consider necesar sa ma implic in fenomen, nu o sa contenesc sa scot la iveala magariile pe care le-au facut.
OvidiuRus scrie:de ce naiba so transformat topicul asta in certuri intre asociatii si tanana, acesta era un topic in carecu noua idee , nu cred ca era nevoie sa vine nimeni sa scoata la iveala partile proaste ale acestei populari , in fine deschide cineva contul ?Cod: Selectaţi tot
t[color=red]rebuia sa scrii daca esti OK [/color]
pt k mereu se face asa in forumurile astea...pur si simplu degenereaza in alte discutzi...si asta mersi lui apsalba....k nu stie sa citeasca (cei cu roshu)
cat despre cont.....da il fac eu...sunteti de acord??
super propunerea cu populatu,orice peste pus in apa ii mai mult decat nimik.eu sint pentru!!!!!!
cu cealalta problema haideti sa facem un topic nou sau un chestionar din care sa vedem cati sintem pt excluderea de pe forum a lui aps alba in fond asta e forum pt pescari nu pt ******!
nu te impiedica nimeni sa faci topic sau chestionar, dar nu aici
Editat de Tavi
cu cealalta problema haideti sa facem un topic nou sau un chestionar din care sa vedem cati sintem pt excluderea de pe forum a lui aps alba in fond asta e forum pt pescari nu pt ******!
nu te impiedica nimeni sa faci topic sau chestionar, dar nu aici
Editat de Tavi
-
- veteran
normal ca va ajut cu ce pot si ma implic.depinde ce vreti sa populam : ses sau munte?
dar mai bine ne stabilim o intalnire cand vreti si stabilim atunci fiecare ce are de facut ca de nu se va spune aici pe forum ca imi atrag oamenii si ca vreau eu sa conduc si chiar nu vreau.asa ca pe privat stabiliti data si ora si sunt la dispozitie.
dar mai bine ne stabilim o intalnire cand vreti si stabilim atunci fiecare ce are de facut ca de nu se va spune aici pe forum ca imi atrag oamenii si ca vreau eu sa conduc si chiar nu vreau.asa ca pe privat stabiliti data si ora si sunt la dispozitie.