Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Hell
- veteran

-
nusthu la voi cum sta treaba, dar in prohibitie la noi in sibiu nici dreaq nu misca pe baraje, k Pescuitorul a cam devenit legenda, deci paza (IN SIBIU) este asigurata, si daca popularea asta (chiar daca va fi facuta doar de catziva din sibiu) eu zic k va avea succes garantat nu acum ci peste 1 an maxim 2 eu zic k rezultatele vor fi palpabile, deci daca voi mai avetzi mult de discutat....ramenti cu discutia, eu zic k momentul sa actionam este acum eu unu am sa pun si 20lei(deh, eu nu fumez

) dar sa actionam odata si sa lasam faptele sa vorbeasca

-
Adi_
- veteran

n-am fost intrebat de permis in viata mea, doar la Dunare de catre PF.
daca in Sibiu situatia e mai buna, incepeti acolo.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Cristi E
- senior

HellRAISER scrie:nusthu la voi cum sta treaba, dar in prohibitie la noi in sibiu nici dreaq nu misca pe baraje, k Pescuitorul a cam devenit legenda, deci paza (IN SIBIU) este asigurata
nu e chiar asa "ordine si disciplina"pe cat zici!.....de ex.anul trecut in prohibitie era plin ochi bratul de la Sarata si cele doua balti aferente,toti dadeau cica dupa stiuca,dar la stationar cu pestisor,multi nici nu stiau macar ca e voie numai cu momeli artificiale,nu aveai loc sa arunci o lingura.
-
Hell
- veteran

-
cristi spunemi tu k pe baraj ...in mijlocul barajului unde apa are meti buni adnacime poti sa dai la hatza ....si oricum se poate vedea k sa redus numarul de pescari in prohibitie in comparatie cu alti anii
-
SVF
- veteran

La avrig este un loc unde intru mult in apa,daca arunc prind mijlocul.Acolo am gasit si sfoara de pripon si plasa.

-
Hell
- veteran

-
hai k eu ma retrag de p'aici...al dreaq daca vrea unu sa se bage serios in chestea asta.....ba ala k nusthu ce nu i convine...ba ala k nusthu ce.....deci zicetzi acum mai este cineva in stare sa isi asume acest risc??? doar nu i va prinde pe toti ....deci cand vetzi avea numarul de cont.....bagatzil....pana atunci ....sa nu va mai aud vaicarelile...zici k sunteti fetitze

-
SVF
- veteran

Nu are nimeni pretentia sa-i prinda pe toti,nici nu poti de unul singur sa acoperi asa distanta mare,pentru aia a cerut ajutor,doar stii ,nu?Vroiam sa-ti arat doar ca mai sunt locuri pe care nu ai cum sa le cunosti,nu ma refer la tine,de aia nu are rost sa intrebi ceva de care unii pescari nu au de unde sa stie.Fii mai indulgent cu cei noi.

-
apsalba
- veteran

Unul din subiectele discutate astazi cu ANPA a fost cine face popularile in bazinele piscicole naturale. Dl stefan a promis ca popularile le face ANPA pe studiile facute de asociatii. Ati ramas cu bererea. Acum se vede si ca asociatiile fac cate ceva (sa vedem care).
Apropo! Nu mai bagati nazbatii de genul asta pe forum.
-
_Sanya
- veteran

-
adica daca o asociatie plange ca apa e golita primeste puiet de la ANPA ?
-
apsalba
- veteran

Cred ca am fost destul de clar. Nu pe bocete se dau banii pentru repopulari, ci pe studii seriose.