ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Apr 2008, 20:43

apsalba scrie:M-ai vazut vreodata? Sa iti trimit o poza pe privat?

chiar crezi k ne impresioneaza statura ta????....oricine poate cadea....doar Dumnezeu este peste totii...in rest....oamenii uni mai rai ca altii...vb lu Ovidiu "******"

editat de Tavi

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Apr 2008, 20:55

Pescuitorul": Normal ca ses,majoritatea pe aici umblam,intalnirea hai sa o propunem aici sa stie toti.Dar mai intai avem nevoie de cineva priceput,care sa"vorbeasca",daca nu behaim toti ca oile(scuze :oops: )si nu facem chiar nimic.Te bagi? :wink:Voi ceilalti sunteti de acord?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Apr 2008, 21:03

Acum inca ceva,hai sa nu ne mai legam de nimeni,sunt sigur ca si"apsalba" vrea in fond acelasi lucru,cred ca avem acelasi numitor comun. :wink: Sper ca "nu mai arunca nimeni piatra acum". :!:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Apr 2008, 21:18

duminica la porumbac, ce zicetzi , mai exact in zona de sub baraj de la scorei....ce zicetzi??? va convine???

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 01 Apr 2008, 21:21

@tincu ilie

sigur ca nu mai dam cu piatra, stam sa luam pietre in gura ca asa vor unii
cre ca fiecare tre sa stabileasca pt el daca si cu cine are acelasi numitor comun
ideea ca de la prima interventie a lui apsalba si acest topic a degenerat ca si altele care au avut privilegiul interventilor lui binevoitoare

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Apr 2008, 21:21

cu ocazia aata "periem" putin si apa dupa plase/setci....ne oprim si la o bere ...mai un lanseu....va avea efect dublu, poate pescuitorul are ceva documentatie despre baraj, adancime la apa, zona ideala in care putem elibera puietul....etc

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 01 Apr 2008, 21:25

apsalba scrie:M-ai vazut vreodata? Sa iti trimit o poza pe privat?
desi mi am propus sa te ignor fac aici o rectificare:era vorba de id-ul tau nu de persoana ta
de statura ta mi se rupe,tu mai vazut pe mine?
tocmai ai demonstrat din nou ca esti bun numai la vorbe si amenintari,chiar nu inteleg ce cauti pe forum!

atac la persoana

editat de Tavi

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Apr 2008, 21:43

OvidiuRus scrie:"*****"
doc scrie:***********!
HellRAISER scrie:...vb lu Ovidiu "*****"
desi cred ca e evident ca atunci cand vorbesc o fac de pe pozitii total opuse lui apsalba, vreau sa ma delimitez de astfel de abordari...
atata vreme cat dialogul are un subiect si se desfasoara la nivel de idei, ii inteleg rostul,... atunci cand acesta tinde sa degenereze in jigniri directe si in limbaj " de pe balta"... imi cer scuze... nu vreau sa particip la asa ceva...
chiar daca nu sunt de acord cu ce sustine si cu felul in care intelege sa-si aleaga directia,... nu cred ca jignindu-l se rezolva ceva...
cei care o fac,... demonstreaza cel mult ca nu sunt mai buni ca el...
nu vreau sa fac pe lupul moralist, ... fiecare face cum crede de cuviinta...

editat de Tavi
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Apr 2008, 22:32

Am avut rabdare, nu mai am.
Daca mai vad discutii aiurea sterg tot mesajul, nu doar partea cu certuri.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 02 Apr 2008, 14:12

sa deschida careva contul ala sa putem incepe.... baietii din sibiu faceti o intalnire ca il aveti si pe pescuitorul luati niste decizii si hai sa o facem , sunt doritori deci nu o sa fiti singuri.

Scrie răspuns